• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

kızlar benimde 2 günüm geçti ve beyaz akıntı ile 2 damla leke geldi..1 hafta önce leke azıcık yine gelmişti..göğüslerime ise dkununca dkununca çook acıyor.beyaz renktede akıntım çk yoğun..acaba diyorum ama hayal kırıklığından krkuyorum

canım hemen test al yap silikte olsa cıkıyor benimde olmustu hamileymişim o kanamaya yerlesme kanaması diyorlar adete yakın zamanda geliyor hamile olabilirsin

bende bebiş istiyorum.adetime yaklaşık bir hafta var.çok hafif mide bulantım var ama sebebini bilmiyorum.çalıştığım köy uzak.bazen yolda da bulandığı oluyor.ama çok değil.inşaallah hayırlısıyla hamileyimdir...

erken hissedenler oluyor mu?bende bebek istiyorum.konuyla ilgili değil ama clearbluenin dijital erken gebelik testi nasıldır almak istiyorum.

kızlar benimde 2 günüm geçti ve beyaz akıntı ile 2 damla leke geldi..1 hafta önce leke azıcık yine gelmişti..göğüslerime ise dkununca dkununca çook acıyor.beyaz renktede akıntım çk yoğun..acaba diyorum ama hayal kırıklığından krkuyorum

canım belki yerleşme kanaması gibi birşeydir.bana gebelik var gibi geldi seni umutlandırmak istemem ama olabilir.akıntıda bir işaret çünkü

kanda regle 7 gün kala hamilelik yanıltabilirmi arkadaşlar.
canım çıkıyor 7 gün kala çoğu zaman.yanıltma olmaz sadece gebelikte problem varsa kandeğerlei yükselmiyor yada geriliyor.regly ile sonlanabiliyor yani.
erken hissedenler oluyor mu?bende bebek istiyorum.konuyla ilgili değil ama clearbluenin dijital erken gebelik testi nasıldır almak istiyorum.

canım ben varım işte konunun başını oku bak şimdi çok şükür hamileyim.darısı başınıza

canım yamayı umutmuşum erken gebelik testleri tamamn para tuagı ben aynı anda 3 farklı test yaptım reglye 5 gün kala.iki tanesini üçer lirydı birtnesi de 24 tl fortel erken gebelik testi diye.3 liralık oln iki testtede çıktı ama 24 tl lik teste hiçbirey çıkmamıştı.pro clinicti snırım biri o çok iyi gösttermişti.hemde sadece 3 tl.inanma yani o pahalı şeyler.pahalı olunca iyi sanıyoruz işte malesef.

canım yamayı umutmuşum erken gebelik testleri tamamn para tuagı ben aynı anda 3 farklı test yaptım reglye 5 gün kala.iki tanesini üçer lirydı birtnesi de 24 tl fortel erken gebelik testi diye.3 liralık oln iki testtede çıktı ama 24 tl lik teste hiçbirey çıkmamıştı.pro clinicti snırım biri o çok iyi gösttermişti.hemde sadece 3 tl.inanma yani o pahalı şeyler.pahalı olunca iyi sanıyoruz işte malesef.

hımmm anladım canım saol :)

bende vücudumu dinlemeye başladım.dinlemeyecem rahat olcam diyorum olmuyor.bende şu an biraz baş ağrısı,çok hafif bulantı(az bişey de yol tutuyor.okula giderken.öyle rahatsız edici şekilde değil).peki göğüs hassasiyeti nasıl oluyor.uçları mı acıyor.benim uçları değil de göğsüme dokununca acıyor

kızlar merhaba
öncelikle çiğtanem seni tebrik ederim,başlığı açıp hamile kaldığını öğrenmen ne güzel =)
Allah hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
şu hamilelik takvimlerini görünce gözlerim ışıldıyor hepsinin tarihlerine bakıyorum tek tek :)
birbiriniz için ettiğiniz duaların kabul olduğunu düşünüyorum,bu topiclerde bir uğur var gerçekten...
inşaallah bana da kısmet olur birgün hamileyim diyebilmek.
3,5 yıllık evliyim 2. ayımdayım bende bebiş için.
6 kasım bat.ama hiçbir belirti yok,Rabbim zamanı geldiğinde hayırlsıyla verir inşaallah...
hepinizi öpüyorum.

slm herkese.

hep merak ederdim erken belirtiler neler diye..dün hamile olduğumu öğrendim ve tecrübelerimi paylaşmak isterim.bendeki ilk belirti mantar oldum.Daha önce hiç olmamıştım.1 gün içinde ön dişimde leke oluştu ve göğüslerim dokunulamayacak kadar çok ağrımaya başladı,dolgunlaştı.bacaklarımı altıma alıp oturduğumda falan cok zor acıyorum.hepimizin hakkında hayırlısı.en kısa zamanda herşey dilediğiniz gibi olsun...

merhaba hanımlarrr son adet terihimden itibaran 32.günüm bugun hala adet olmadımmm dun aksam ilkdefa test yaptım ama negatifff cıktııı ya cok celıskılı bır durummm hamıle degilsem nıye adet olmadımmmm:43::43: hamileliğini cok gec ogrenennnn varmı :1::1:

kızlar birşey danışmak istiyorum.2 gündür tam bacak arama bir iki saniye aralıklı bir sancı aniden 2-3 kez gelip kayboluyor?günde bir kez oluyor.bunu yaşayan var mı?nedenini merak ediyorum.ben belki soğuklardandır diyorum ama

bende şu an biraz baş ağrısı,çok hafif bulantı(az bişey de yol tutuyor.okula giderken.öyle rahatsız edici şekilde değil).peki göğüs hassasiyeti nasıl oluyor.uçları mı acıyor.benim uçları değil de göğsüme dokununca acıyor

hımmm anladım canım saol :)

bende vücudumu dinlemeye başladım.dinlemeyecem rahat olcam diyorum olmuyor.bende şu an biraz baş ağrısı,çok hafif bulantı(az bişey de yol tutuyor.okula giderken.öyle rahatsız edici şekilde değil).peki göğüs hassasiyeti nasıl oluyor.uçları mı acıyor.benim uçları değil de göğsüme dokununca acıyor
Canım bende göğüs ağrısı regly regly geçtikten sonra başladı ve her geçen gün biraz daha artıyor.uçları değil benim tamamı ağrıyor dokununca.
kızlar merhaba
öncelikle çiğtanem seni tebrik ederim,başlığı açıp hamile kaldığını öğrenmen ne güzel =)
Allah hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
şu hamilelik takvimlerini görünce gözlerim ışıldıyor hepsinin tarihlerine bakıyorum tek tek :)
birbiriniz için ettiğiniz duaların kabul olduğunu düşünüyorum,bu topiclerde bir uğur var gerçekten...
inşaallah bana da kısmet olur birgün hamileyim diyebilmek.
3,5 yıllık evliyim 2. ayımdayım bende bebiş için.
6 kasım bat.ama hiçbir belirti yok,Rabbim zamanı geldiğinde hayırlsıyla verir inşaallah...
hepinizi öpüyorum.
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Neyse az kalmış 6 Kasım olmadan sende güzel haberler verirsin inşallah bize.
kızlar birşey danışmak istiyorum.2 gündür tam bacak arama bir iki saniye aralıklı bir sancı aniden 2-3 kez gelip kayboluyor?günde bir kez oluyor.bunu yaşayan var mı?nedenini merak ediyorum.ben belki soğuklardandır diyorum ama

Canım inşallah bebek belirtidir. Kasıklara batma oluyor ama tam bacak arasına hiç duymamıştım.

Ben her iki hamileliğimde de grip olmuştum,
Doktora antibiyotik yazdığında korunmadigmizi söyleyince kan tahlili yapti ve reglime 3-4 gün kala öğrendim beisimi
Sonrasında göğüslerde asiri hassasiyet ve kasık agrisi oldu

Çiğtanem güzel dileklerin için sağol canım...
hayırlısı olsun canım,tam bacak arası olması tuhafıma gidiyor benimde... geçen ay senin buraya yazdığın belirtilerin çoğunu yaşamıştım ama sonuç negatif çıktı...oturdum ağladım sonra:(
sonra dedim herşeyin var bir vakti saati...
demek ki psikolojik olabiliyor onun için umutlanmak istemiyorum.
baştan kendimi alıştırdım,Rabbim hayırlı zamanını bilir o zaman gelir bebeğimiz inşaallahh...
sende sağlıkla al canım bebeğini kucağına Allahın izniyle...

kesinlikle psikolojik olduğuna inanıyorum bende 3 yıllık evliyim.3-4 ay önce denemelere başladık.hep hayal kırıklığı ama bende psikolojik ne belirtiler yaşadım bir bilseniz.geçen ay iş değişikliği yaptım ve çocuk fikrini 5-6 ay ertelemeye karar verdim ama çok ciddi korunmadım nasıl olsa hemen olmuyor diye düşünüyordum..ve 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim.yeni işimde ilk ayım yeni bitti.Çok şaşkınım ne yapacağımı da bilemiyorum..tabi ki işten kovulsam da bebeğimden vazgeçmem ama ne biliyim hem çok mutluyum hem karamsarım.bundan sonrası bebeğimin kısmeti ve bizim kaderimiz allah isteyen herkese en kısa zamanda versin....

cebel öncelikle tebrik ederim...
bende geçen ay neler yaşadım şimdi anlıyorum bilinçaltıma hamileyim fikrini öyle bir yerleştirmişim ki,vücut ne yapsın :)

sakın ama sakın zamanı değildi deme canım.Rabbim sana aratmadan kısa zamanda bunu nasip etmiş.
inan şu son zamanlarda öyle şeyler yaşadım ki ben,yakın arkadaşımı trafik kazasında kaybettim eşiyle birlikte.ben kaza atlattım.
herşey çok boş geliyor şuan.
evlat hem bu dünya hem ahiret için öyle bir nimet ki,çok kısmetlisin bunu unutma.
bu dünyada mutluluğun öbür dünyada cennetin olabilir senin.
iş gelir,para gelir,ev gelir...
sen sana imtihan olarak şuan bu evladı veren Rabbime şükret ve hakkıyla bu sınavdan çıkmanın güzelliklerini düşün canım şimdiden.

güzel bir hamilelik ve doğum geçirirsin inşaallah...

Kızlar adetime daha bes gün var ve ben bugün sildikte olsa çift çizgiyi gördüm ama hala inanamiyorum

canım inş. hamilesindir yaaa ne güzel :) hiç belirtin yok mu peki? bekliyor muydun?

Back
X