• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

evet çok haklısın bunları düşününce hayat boş geliyor. Tabii ki çok şükrediyorum.ama doya doya mutluluğunu yaşayamadım belkide hamilelik psikolojisi her şeyden mutsuz olunuyormuş ya hani ne biliyim.çok teşekkür ederim canım.hiç tanımadığım birinin iyi dilekleri bile mutlu etti şuan beni.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Her ay yaşadığım belirtiler aslında. Sadece suan göğüs ağrısı çok fazla ve sanki her an adet olacakmışım gibi..

Çok enteresan ama en az yedi sekiz saat tuttuğum ıdrarla daha koyü çıkıyor ikinci çizgi.

evet çok haklısın bunları düşününce hayat boş geliyor. Tabii ki çok şükrediyorum.ama doya doya mutluluğunu yaşayamadım belkide hamilelik psikolojisi her şeyden mutsuz olunuyormuş ya hani ne biliyim.çok teşekkür ederim canım.hiç tanımadığım birinin iyi dilekleri bile mutlu etti şuan beni.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

canım sen kendini olmaz nasılsa deyip,işe odakladığından bu durumla karşılaşınca doğal olarak bir ne yapacağım karmaşasına düşmüşsün...
bende istemediğim bir zaman hamileyim sanıp dünyam karardı sanmıştım,gençlik işte :)
ama o çocuğun içindeki varlığını hissettiğin an emin ol herşeyi geride bırakacaksın.
bir arkadaşım kazayla hamile kalıp,nasıl ağlamıştı.düşsün diyecekti neredeyse tövbe yarabbim.
sonra testlerinde bir sorun çıktı,dünyası başına yıkıldı.Allah kimseye vermesin.
çok şükür sağlıkla kucağına aldı,şimdi nasıl böyle düşünmüşüm diyor.
seninde geçici süreçtir canım dert etme...

rica ederim canım,birbirimize destek oluyoruz burada ne güzel...

Çok enteresan ama en az yedi sekiz saat tuttuğum ıdrarla daha koyü çıkıyor ikinci çizgi.

belirtilerin çoğu hamilenin yaşadığı şeyler canım.olmadı bir kan testi yaptır için rahat etsin.
genelde bu testlerde pozitif çıkarsa doğrudur diyorlar öyledir umarım...

kızlar benimde 2 günüm geçti ve beyaz akıntı ile 2 damla leke geldi..1 hafta önce leke azıcık yine gelmişti..göğüslerime ise dkununca dkununca çook acıyor.beyaz renktede akıntım çk yoğun..acaba diyorum ama hayal kırıklığından krkuyorum

bende adet günüme iki gün kala lekelenmiştim hatta adet oldum sanıp üzülmüştüm ama o işin aslı öle değilmiş meğer döllenen yumurtanın rahim içine yerleşme kanamasıymış bendeki. halk arasında üstüne görme diolar hamileymişim yani inş. seninkide öyledir

kızlar bugun dr a gıttım keseyı gorduk cok sukur vajınadan ult.baktı 7 mm henüz..Allah her isteyene nasip etsin inş.

kızlar bugun dr a gıttım keseyı gorduk cok sukur vajınadan ult.baktı 7 mm henüz..Allah her isteyene nasip etsin inş.

Canım inşallah hep güzel geçer doktor randevuların. İnsan her gittiğinde stres oluyor acaba ne durumda diye güzel haberinide alınca rahatlıyor.hep güzel haberini Alman dileğiyle...:nazar::emir_bebek:

Canım naptın gittin mi doktora bebeğin nasıl.

hayır canım yarın gıdıcem inşallah..dun geldık evımze tatılde annemde ogrenmıstım ya gebeliğimi bugun esim calsıyor yarın gıdıcem inş duyulr aslında dun gıdıcektımde ıkı gun daha erteledım gıdınce kesın duyayım kalp atısını dıye:)
sen nasılsın bebegın nasıl ?

hayır canım yarın gıdıcem inşallah..dun geldık evımze tatılde annemde ogrenmıstım ya gebeliğimi bugun esim calsıyor yarın gıdıcem inş duyulr aslında dun gıdıcektımde ıkı gun daha erteledım gıdınce kesın duyayım kalp atısını dıye:)
sen nasılsın bebegın nasıl ?

Hayırlısı olsun canım sende benim gibi toplu görürsün iste hepsi daha iyi oluyor.ben iyiyim çok şükür en son bebeğimde iyiydi daha iki hafta var randevuma. Sanırsızlanıyorum bir an önce büyüsün istiyorum .:9:

Hayırlısı olsun canım sende benim gibi toplu görürsün iste hepsi daha iyi oluyor.ben iyiyim çok şükür en son bebeğimde iyiydi daha iki hafta var randevuma. Sanırsızlanıyorum bir an önce büyüsün istiyorum .:9:

bende aynı canım senın gb sabırsızlanıyorum burdan bakıyorum hep bugun neresi olmus dıye:)

kızlarr adetıme daha bır hafta var ama goğüslerımde ınanılmaz şişme var damarlarım belırgınlestı resmen, bırde bel agrısı bu kaadar erken belırtı yaşayan varmı aranızda

Herkese merhaba arkadaşlar ben bebeğimin cinsiyetini öğrendim kısmette bir oğlum olacak:nazar:Allah isteyen herkese versin kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın sizlerle paylaşmak istedim sevgilerrrrrr.........:emir_bebek:

hayırlı olsun canım.ben daha öğrenemedim 12+3 te gittik doktor daha belli olmaz dedi.bakmadı bile.16. haftayı beklicez artık inşallah hayırlısı olur.ikili testini yaptırdınmı sen?

Arkadaşlar benimde daha önce down sendromu sebebiyle gebeliğim sonlandırılmıştı. Hemen memnunda 1yıl oldu ve bu sefer tekrar hamile kalmak istedim.bu ay bir deneme yaptık..adetime iki gün var. Adetim çok düzenlidir ama akşam 24 :00 gibi çok çok az kahverengi ve pembemsi bişey geldi. Ben adet oldum diye üzüldüm ama sabah olunca baktım başka birşey yok..bilimde çok ağrıyor.bu arada bir haftadır mide bulantım var ama psikolojik olabilir de diyorum.. Hamile olma şansım var mı acaba??işallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek istiyorum Allahımdan. Yorum yazın lütfen.. Tabi bu arada adet görürsem yazarım .. Hayırlısı ve sağlıklısı..

Back
X