Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

benimde normalde düzensizdir ama ara ara düzene giryo 3 aydırda düzenli görüyorum bakalım hayırlısı tekrar dış gebelik geçirmekten de korkuyorum neyse bu sefer olsada tecrübeliyim hemen fark ederim kötü bir tecrübe ama

GEÇMİŞ OLSUN canım. gerçekten kötü bir tecrübe bebeşin seninledir işallah

benim belim ve kasılarım hala ağrıyo göğüslerde bi değişiklik yok. akıntıda gebelik belirtisidir arkadaşlar .akıntımda var ama çift çizgi yook yarın yine yoksa kanda baktırırım hayırlı işallah

benim belim ve kasılarım hala ağrıyo göğüslerde bi değişiklik yok. akıntıda gebelik belirtisidir arkadaşlar .akıntımda var ama çift çizgi yook yarın yine yoksa kanda baktırırım hayırlı işallah

Arkadaslar mrhb.benim de adetlerim duzensiz.gecen ay 18inde oldum.ama bu ay tuhaf hissediyorum kendimi.zaman zaman belimde agri oluyo.bir de ozellikle sol kasigimda.1 senedir ugrasiyoruz bebegimiz olsun diye.insallah bu sefer olmustur

bende aynı durumdayımmmm bat kaçtı senin benim yarın...

Arkadaslar mrhb.benim de adetlerim duzensiz.gecen ay 18inde oldum.ama bu ay tuhaf hissediyorum kendimi.zaman zaman belimde agri oluyo.bir de ozellikle sol kasigimda.1 senedir ugrasiyoruz bebegimiz olsun diye.insallah bu sefer olmustur

merhaba cnm benimde sol kasığımda ağrı var ama ben kürtaj oldum 3 ay önce... ondandır diorum belki... ağrın varsa olabilir.. test yaptın mı istersen yap 1 tane.. aşerme var mı ??

ah canım ya olmuştur işallah işallah . bek ve kasık ağrısı daha önca yaşıyormuytun canım . az kalmış öğrenebilirsin belki teste akıntın varmı

senin düzensiz olmasının nedeni neymiş gittinmi hiç doktora

selam kızlar akıntıda hamılelık belırtısı demıssın nasıl bı sekılde akıntı gelıyo bendede var canım akıntı adetımden 7 gun gectı test yaptım evde negatıf cıktı ama ya:5::5::5:

selam kızlar akıntıda hamılelık belırtısı demıssın nasıl bı sekılde akıntı gelıyo bendede var canım akıntı adetımden 7 gun gectı test yaptım evde negatıf cıktı ama ya:5::5::5:

o testler kesin değilki sen hemen kan testi yaptır kesin vardır 7 gün ne demek benim günüm yarın ama ben yarın gidicem

merhaba arkadaşlar.sabah gene test yaptım gene silik pembe çizgi çıktı bu kadar silik pembe çizginin üzerine olumsuz bir sonuç çıkarsa çok üzülürüm.kan verdim akşam 5 gibi çıkacak sonuçlar bakalım.

merhaba arkadaşlar.sabah gene test yaptım gene silik pembe çizgi çıktı bu kadar silik pembe çizginin üzerine olumsuz bir sonuç çıkarsa çok üzülürüm.kan verdim akşam 5 gibi çıkacak sonuçlar bakalım.

yok canım senkesın hamılesın ne guzel ya :16: belırtılerın nelerdı hamılelık

canım canı gönülden isterim inşallah hamişsindir. sat tarihin nedir.?

canım sonuc kotu cıkar dıye dıyorum bu ay sonuna kadar beklıyım senın ne belırtılerın var anlatırmısın rıca etsem:16:

sen bekleme gene de çok beklemek de ii değil ben de kan pıhtılaşması var dün test yaptım çıkmadı şimdi içim içimi yiyo ya varsa die... iğne yaptırmam gerekio hamilelikte...

bende göğüslerim çok sertti dokununca bile ağtı oluyordu.. adetime 1 hafta vardı aşerdim... karnım kasıklarım çok ağrıyodu adet olacakmışım gibi bu belirtim adetimi 5 gün kala oldu.. kan verdim bebeğim 2 haftalıktı.. 6 haftada karnımda öldü

yok canım senkesın hamılesın ne guzel ya :16: belırtılerın nelerdı hamılelık

inşallah canım akşama netleşicek bakalım.benim belirtileri. ilk gebeliğimdekiyle aynı olanlar kasık ağrısı ara ara sol kasıkta ilkinde sağ kasıktaydı bu arada.idrarda koyulaşma koku ve tortu oluşması her sefer gittiğimde değil tabi uzun aralıklarla gittiğim zaman fark ediliyor.bu ikisi ilk seferde de vardı.ama şimdi eğer varsa bel ağrısı ara ara ama çok rahatsız edici boyutlarda değil.emin olduğum üç belirti bunlar.bende öyle göğüs ağrısı yok ilkindede olmamıştı zaten.belirtiler çok değişken ama kasık ağrısı tek tarafta yoğunlaşmışsa ve ara ara ani hareketlerde batma oluyorsa bence o kuvvetli bir gebelik işareti.

beni ümitlendirmeeeee :)))))))))) hamilesin işte belli :))))))

canım canı gönülden isterim inşallah hamişsindir. sat tarihin nedir.?

hayırlısıyla hepimiz hamileyizdir inşallah.son adet tarihim 19 eylül.geçen ay 31 çekmişti yani bu ay 18 ekimde olmam lazım 30 gün gibi hesaplıyorum değişiyor çünkü çok düzenli denemez.yani doğru ise 5 gün önceden öğrenmiş olucam.cumartesi günü idrar testinde çıktı çünkü

inşallah canım akşama netleşicek bakalım.benim belirtileri. ilk gebeliğimdekiyle aynı olanlar kasık ağrısı ara ara sol kasıkta ilkinde sağ kasıktaydı bu arada.idrarda koyulaşma koku ve tortu oluşması her sefer gittiğimde değil tabi uzun aralıklarla gittiğim zaman fark ediliyor.bu ikisi ilk seferde de vardı.ama şimdi eğer varsa bel ağrısı ara ara ama çok rahatsız edici boyutlarda değil.emin olduğum üç belirti bunlar.bende öyle göğüs ağrısı yok ilkindede olmamıştı zaten.belirtiler çok değişken ama kasık ağrısı tek tarafta yoğunlaşmışsa ve ara ara ani hareketlerde batma oluyorsa bence o kuvvetli bir gebelik işareti.

elirtiler çok değişken ama kasık ağrısı tek tarafta yoğunlaşmışsa ve ara ara ani hareketlerde batma oluyorsa bence o kuvvetli bir gebelik işareti

ben bunu şu an yaşıyoruuuuuuuum

Back
X