• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

valla cnm ben beklicem sen kan vermiştin dimi inşallah rabbim hakkında hayırlı olanı verir sağlıklı bir bebeğin olur aynı şeyleri tekrar yaşatmasın rabbim hepimize

Amin.evet canım vermiştim cumartesi günü günü bu sabahta verdim ama ikiside bugün çıkacak bakalım akşam öğrenicem.hayırlısı olsun.hepimize nasip etsin Allah sağlıklı güzel bebekleri canım.

selam kızlar akıntıda hamılelık belırtısı demıssın nasıl bı sekılde akıntı gelıyo bendede var canım akıntı adetımden 7 gun gectı test yaptım evde negatıf cıktı ama ya:5::5::5:

a. s öyle çok yoğun bi akıntı değil ama ıslaklığı hissediliyo . adetinin geçdiği olurmuydu işallah vardır canım işallah ama 7 geçmiş olsa çıkması gerekirdi. sabret işallah bu ay olmassa sonraki ay. şüphen varsa kan da baktır boşunu sitres yaşama . allah yardımcın olsun

hayırlı olsun canım . çook sevindim . hadi bakalım sen sıranı savdın sıra bizde . buarada kanı nerde yaotırdın çok geç değilmi akşam üstü çıkması. 2 saatte çıkması lazım

hayırlı olsun canım . çook sevindim . hadi bakalım sen sıranı savdın sıra bizde . buarada kanı nerde yaotırdın çok geç değilmi akşam üstü çıkması. 2 saatte çıkması lazım

Canım daha net belli değil.özel polikinlikte yatırdım onlarda detaylıyı başka laboratuvara gönderiyorlarmış o yüzden 4,30 / 5 gibi gelir sonuşlar dediler.inşallah dediğin gibi olurda sıra size gelir.valla burada yazışan çoğu kişiden umutluyum.bol bebek haberi gelecek heralde.sen beklemeye devam et bakalım bebeğin yola düşmüştür belkide :34:

Canım daha net belli değil.özel polikinlikte yatırdım onlarda detaylıyı başka laboratuvara gönderiyorlarmış o yüzden 4,30 / 5 gibi gelir sonuşlar dediler.inşallah dediğin gibi olurda sıra size gelir.valla burada yazışan çoğu kişiden umutluyum.bol bebek haberi gelecek heralde.sen beklemeye devam et bakalım bebeğin yola düşmüştür belkide :34:

allahin izniyle seninki göbüşünde. en son yaptığın teste çizgi hemen çıkmıştı değilmi . bu testlerin yanlış pozitif sonucu vermesi imkansıza yakınmış canım . işallah gebeliğinde tekrar bi sorun yaşamadan alırsı bebeşini kucağına kan değerlerini sabırsızlıkla bekliyorum . yanlış hatırlamıyosam ilk denemen ayın 3 ydü dımı. ben ayın 3 nde başladım gün aşırı devam . eğer varsa benimkide çıkması lazım

Son düzenleme:
aşilamanın kaçıncı günü canım . ne zamandır olmuyo senin bebeiş . işallah bekletmez artık yoldadır canım .
canım bugün aşılamamın 12. günündeyim dr 18 kadar adet olmazsan etst yaparsın demişti :18:ben de allahın izniyle cuma mübarek gündür o sabah yapıcam ne olacaksa olsun artık ya vardı ryada yoktur :31:
valla canım ben 2 yıl önce bi gebekik yaşadım oda malesef dış gebelikti ve sağ tüpümü de kaybettim bebeğimle beraber :14::14: 2 yıldır uğraşıyoruz işte bu ilk aşılamam tutmuşsa benden mutlusu olamaz tutmamışsa allah çok büyük deyip 2. devam edicez :26:
merhaba arkadaşlar.sabah gene test yaptım gene silik pembe çizgi çıktı bu kadar silik pembe çizginin üzerine olumsuz bir sonuç çıkarsa çok üzülürüm.kan verdim akşam 5 gibi çıkacak sonuçlar bakalım.

:nazar: canım bence kesin hamilesin ne güzel 2. çizgiyi silikte olsa görmüşsün rabbim inşş yanıltmaz güzel haberi alırısın allahın izniyle :16::16:

ben 2 yıldır o silik çizgiye bile hasret kaldım ahh keşke bende bi görebilsem o günleri rabbim nasip etse :21::21:

allahin izniyle seninki göbüşünde. en son yaptığın teste çizgi hemen çıkmıştı değilmi . bu testlerin yanlış pozitif sonucu vermesi imkansıza yakınmış canım . işallah gebeliğinde tekrar bi sorun yaşamadan alırsı bebeşini kucağına kan değerlerini sabırsızlıkla bekliyorum . yanlış hatırlamıyosam ilk denemen ayın 3 ydü dımı. ben ayın 3 nde başladım gün aşırı devam . eğer varsa benimkide çıkması lazım

inşallah canım ağzından bal damlıyor valla.bu sabah yaptım son idrar testini hemen çıktı ama açık pembeydi.ilk denemem ayın üçündeydi canım ondan sonrada 1 hafta sonra birlikte olduk yani eğer varsa ayın 3 ündekinin tutmuş olması lazım.ama daha var bata idrarda çıkması gerçekten enteresan eğer doğruysa çıkmamış olabilir senin.belirtilerimiz aynıydı ikimizdede bebek olması lazım inşallah öyledir.:emir_bebek::emir_bebek:

:nazar: canım bence kesin hamilesin ne güzel 2. çizgiyi silikte olsa görmüşsün rabbim inşş yanıltmaz güzel haberi alırısın allahın izniyle :16::16:

ben 2 yıldır o silik çizgiye bile hasret kaldım ahh keşke bende bi görebilsem o günleri rabbim nasip etse :21::21:[/QUOTE]

İnşallah Allah hepimize nasip etsin canım.sende görürsün inşallah en kısa zamanda bakalım beni yanıltmadıysa tabi.hatalı falan çıkmaz umarım.canım valla benim bu aydan hiç umudum yoktu.zaten ilk denememdi dinlenmeden beri ama bakalım hayırlı haber gelir inşallah.seninde en kısa zamanda çok güzel bir bebeğin olur inşallah.böyle çok gönülden isteyeni geri çevirmez Allah.:emir_bebek:

canım bugün aşılamamın 12. günündeyim dr 18 kadar adet olmazsan etst yaparsın demişti :18:ben de allahın izniyle cuma mübarek gündür o sabah yapıcam ne olacaksa olsun artık ya vardı ryada yoktur :31:
valla canım ben 2 yıl önce bi gebekik yaşadım oda malesef dış gebelikti ve sağ tüpümü de kaybettim bebeğimle beraber :14::14: 2 yıldır uğraşıyoruz işte bu ilk aşılamam tutmuşsa benden mutlusu olamaz tutmamışsa allah çok büyük deyip 2. devam edicez :26:

ben 2 yıldır o silik çizgiye bile hasret kaldım ahh keşke bende bi görebilsem o günleri rabbim nasip etse :21::21:

mrb cnm bende 1 yıl önce dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı 4 aydır istiyoruz bizde seni çok iyi anlıyorum benim ilk gebelikti

Canım daha net belli değil.özel polikinlikte yatırdım onlarda detaylıyı başka laboratuvara gönderiyorlarmış o yüzden 4,30 / 5 gibi gelir sonuşlar dediler

canım merakla bekliyorum bugün haberini hadi hayırlısı:)

Öğrenince ilk paylaşacağım yer burası olacak.o saate kadar çıkıyorum şimdilik sevgiyle kalın.bana dua edin bende hepiniz için edicem sevgilerrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16:

Canım daha net belli değil.özel polikinlikte yatırdım onlarda detaylıyı başka laboratuvara gönderiyorlarmış o yüzden 4,30 / 5 gibi gelir sonuşlar dediler

canım merakla bekliyorum bugün haberini hadi hayırlısı:)

öğrenince ilk paylaşacağım yer burası olacak.ozamana kadar çıkıyorum netten.bana dua edin bende sizin için dua edicem.hepinize sevgilerrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benim allah sabrinin mükafatini verir hiç merak etme . dua et canım samimi , gönülden dua et , göreceksin nasıl rahatlıyorsun ,işlerin nasıl yolunu giriyo rabbim duaları geri çevirmez tatlım . geçmiş olsun en zor zamanın o olsun canım

inşallah canım ağzından bal damlıyor valla.bu sabah yaptım son idrar testini hemen çıktı ama açık pembeydi.ilk denemem ayın üçündeydi canım ondan sonrada 1 hafta sonra birlikte olduk yani eğer varsa ayın 3 ündekinin tutmuş olması lazım.ama daha var bata idrarda çıkması gerçekten enteresan eğer doğruysa çıkmamış olabilir senin.belirtilerimiz aynıydı ikimizdede bebek olması lazım inşallah öyledir.:emir_bebek::emir_bebek:

işallah canım . idrarda döllenmeden sonra 12. gün çıkıyo diyorlar. demekki değerlerin armış ki çıkıyo . akşam hamileyim haberini vereceğini bekliyorum

mrb cnm bende 1 yıl önce dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı 4 aydır istiyoruz bizde seni çok iyi anlıyorum benim ilk gebelikti

geçmiş olsun canım. rabbim birdaha yaşatmasın .benimde 3aylık bebeğimi kürtajla aldılar benden zor zamanlardı geçti çok şükür

Kızlar tam tahmin ettiğim gibi HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kan değerlerimi öğrendim şimdi cumartesi günü verdiğim 27,3 çıkmış bugun verdiğimde 103 çıkmış Allaha şükürler olsun hislerim beni yanıltmadı.çok hemde çok mutluyum darısı hepinizin başına :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar tam tahmin ettiğim gibi HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kan değerlerimi öğrendim şimdi cumartesi günü verdiğim 27,3 çıkmış bugun verdiğimde 103 çıkmış Allaha şükürler olsun hislerim beni yanıltmadı.çok hemde çok mutluyum darısı hepinizin başına :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ne güzel maşallah canım maşallah . doya doya yaşa hamileliğini işallah . kucağına alırsan sağ salım. nasıl sevindim anlatamam nasıl . güzel allahım burdaki ve diğer isteyen herkese versin işallah. nasıl çoştum bilemessin bizde böyle veririz haberimizi işallah . idrardan anladım demişsin nasıl oluyo canım ya anlamadım.

cnm benim çok mutlu oldum rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))))) darısı başımıza:)))

Back
X