• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

evet canlarım doktora gittim.Daha evlenmeden önce gitmiştim pco oldugunu söyledi doktor ama adetlerim cok düzenliydi 30 günce bir mutlşaka oluyodum.Evlendim ilk 5 ayında bir problem yoktu yine 30 gnde bir di ama son 3 aydır ne zaman geleceği belli olmuyo .sol yumurtalıgında polikistik over sağ yumurtalıgımda multikist var adetin 2. günü doktora görüncem yine doktor gelmemi söyledi.Bu ay aklım hiç bebekte değilken başka işlerle meşgulken birden başım dönüyo ve sendeliyorum.Bariz bi hamlelik belirtisi ama baska sebepleride olabilir tabi.adet düzene girmeden şu kistler dökülmeden hamile olduguma dair hiç umudum kalmıyo artık.Bu psikoloji gerçekten çok kötü

arkadaşlar daha batıma 12 gün var bukadar erken kendini belli edermi bilmiyorum ama belim ağrıyor iki gündür.inşallah bebektendir.hiç erkenden bel ağrısı yaşayan oldumu?

çiğtanesi benimde belim 4-5 gündür aralıksız ağrıyo hemde çok arasıra kasıklarıma da vuruyo ben hiç böyle olmadım adetime 6 gün var nolucak çok merak ediyorum haberleşelim...

offf kızlar offff keske benimde belli bir adet tarihim olsaydı.Son 3 yıldır 30 gnde bir adet olurdum ama evlendikten sonra son 3 aydır hep düzensiz adet oluyorum:( 45 güne varıyor genelde ve anne olmayı bu kadar çok isteyen biri için bu durum çok kötü...:( Mesela bu geçen ayın 20 sinde adet oldum bu ayın 20 sinde 30 günüm doluyo ama üzerine test yapmak için bi 15 gün daha beklemek zorunda kalıcam eğer adet olmazsam:(:(

ALLAH yardımcınız olsun çok zor bir durum :(inşallah bekletmez rabbim bir an önce hamile kalıp sağlıklı bir evlat getirirsiniz dünyaya

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum değerim dün 1182 oldu bugün keseyi görmeye gittik sat tarihim 11 eylül yani 5+1 görünüyorum kese göründü ama çok ufak doktor pazartesi yeniden çağırdı beni problem yoktur değilmi ?

çiğtanesi benimde belim 4-5 gündür aralıksız ağrıyo hemde çok arasıra kasıklarıma da vuruyo ben hiç böyle olmadım adetime 6 gün var nolucak çok merak ediyorum haberleşelim...

canım cigtanesi hamiş :nazar::emir_bebek::emir_bebek: Darısı bizlerin başına inşallahh...

Kızlar ben hala regl olmadım. İnşallah yarında olmam dua eder misiniz ? :49::49:
Canım tets yaptınmı çok merak ettim seni geçilmen bebektendir inşallah ben bugün giremedim nete yeni giriyorum.
offf kızlar offff keske benimde belli bir adet tarihim olsaydı.Son 3 yıldır 30 gnde bir adet olurdum ama evlendikten sonra son 3 aydır hep düzensiz adet oluyorum:( 45 güne varıyor genelde ve anne olmayı bu kadar çok isteyen biri için bu durum çok kötü...:( Mesela bu geçen ayın 20 sinde adet oldum bu ayın 20 sinde 30 günüm doluyo ama üzerine test yapmak için bi 15 gün daha beklemek zorunda kalıcam eğer adet olmazsam:(:(
Canım soğan suyunu denedinmi? Çok iyi diyorlar deneyenler. İni61incinin dediği gibimovülasyon testini tavsiye ederim. Hem umutsuzluğa kapılma geçen ay bende doktora gittiğimde bankada polikistlerin oluşmuş dedi. Eyvah dedim içimden şimdi çocukta zor olur. Sonra baktık madem yumurtalar az gelişmiş destek vereyim dedim kuru incir yedim bir hafta ve çok işe yaradı yumurtlama günümde adet olacakmış gibi ağrım vardı. Yumurtalarım iyi gelişmişti yani.umutsuzluğa asla kapılma.olmazsa yeni aya güzel hazırlanmalısın

cok üzüldüm canım yaaa.ama sağlık olsun demek gerekiyor.senin canım sağ olsun bebişinde olur zaten.olsun ben seni beklicem birdahaki aya üzülme sakın.ben iki hafta fazla tutarım içimde sende 2 hafta erken doğurursun gene denkleriz biz bu işi.güzel haberlerini alıcam birdahaki aya inanıyorum.birde senden söz isitorum yumurtlama günüe kadar hergün 5/6 tane incir ye lütfen bunu yap faydasını göreceksin.hergün ye ama.hatta yanında fındık fıstıkta ye.birdahaki aya bekliyorum haberini.

ahhh canım benim yaaa çok sevdim seni ben ...gerçekten.inşallah canım denkleyelim artık biz tüp bebek denemek istiyoruz önümüzdeki aya..belki o zaman yetişirim sana :1:
neyse sen sağlığına dikkat et de yetişirim merak etme...kuzunu iyi besle ona iyi bak baksana bi dünya teyzeleri var burda :1:
önerin için sağol canım faydası olduğuna çok inanıyorum ama sorun bende değil şuan.eşimde.onu bekliyoruz düzelmesini.

Canım inşallah güzel haberini bekliyorum tüp bebek denmeyecekseniz hemen tutar inşallah. Artık ilk seferde tutuyor bebekler çok geliştirmişler en iyi siperm ve yumurtayı seçiyorlar.bekliyorum bak seni kuzuyu arkadaşınız bırakma biz gidince topiği çocuklara miras bırakıcaz onlar devam edecekler.teyzelerinin yazdıklarını okusunlar buradan.

İniallah bebek ağrılarının benimde aynı öyle olmuştu darısı başına inşallah
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum değerim dün 1182 oldu bugün keseyi görmeye gittik sat tarihim 11 eylül yani 5+1 görünüyorum kese göründü ama çok ufak doktor pazartesi yeniden çağırdı beni problem yoktur değilmi ?
Meraklanma canım ne görecektiniz zaten ufak olacak tabiki normal yani sen canını sıkma Pazartesi bile çok fak eder bak görürsün kalp atışını bile duyarsın belki Pazartesi.

cok üzüldüm canım yaaa.ama sağlık olsun demek gerekiyor.senin canım sağ olsun bebişinde olur zaten.olsun ben seni beklicem birdahaki aya üzülme sakın.ben iki hafta fazla tutarım içimde sende 2 hafta erken doğurursun gene denkleriz biz bu işi.güzel haberlerini alıcam birdahaki aya inanıyorum.birde senden söz isitorum yumurtlama günüe kadar hergün 5/6 tane incir ye lütfen bunu yap faydasını göreceksin.hergün ye ama.hatta yanında fındık fıstıkta ye.birdahaki aya bekliyorum haberini.

sagol canım birlikte doğururuz artık Allah nasip ederse.daha çok yolumuz olacak birlikte.:7::4::4::4::4::4::4:aynı böyle o topik senin bu topik benim yazışıcaz.

erken yapmışsın canım herkesiz o kadar erken göstermiyor.inşallah güzel haberler verirsin bizlere.

bugün sabah yien test yaptım tek çizgi artık umudu kessem iyi olucak.. hastada olmadım hala pazratesi kan testi yaptırayım diyorum..
ya biz neden hamile kalamıyoruz :(((

merhaba bayanlar bende 1 haftadır takip ediyorum topiği çok beğendim..benimde 1 haftadır kasıklarımda agrı var adet olucakmısım gıbı bu ay korunmadık acaba diyorum ?adetime 6 gün var bugun dayanamayıp dr a gittim kan verdım ogleden sonra 2 de alıcam bakalım...ama dr yerleşme kanaman oldumu dedı ole bısey olmadı bende ozaman kesınlık cıkmaz daha dedı..

İniallah bebek ağrılarının benimde aynı öyle olmuştu darısı başına inşallah

Meraklanma canım ne görecektiniz zaten ufak olacak tabiki normal yani sen canını sıkma Pazartesi bile çok fak eder bak görürsün kalp atışını bile duyarsın belki Pazartesi.

senin nasıl geçiyo canım doktora gittinmi seninle benim aynı dönemlere geliyor sanırım.

bugün sabah yien test yaptım tek çizgi artık umudu kessem iyi olucak.. hastada olmadım hala pazratesi kan testi yaptırayım diyorum..
ya biz neden hamile kalamıyoruz :(((

umutsuz olma canım bu ay olmazsa sonraki ay . rabbim yardımcımız olsun bat geçtimiki

merhaba bayanlar bende 1 haftadır takip ediyorum topiği çok beğendim..benimde 1 haftadır kasıklarımda agrı var adet olucakmısım gıbı bu ay korunmadık acaba diyorum ?adetime 6 gün var bugun dayanamayıp dr a gittim kan verdım ogleden sonra 2 de alıcam bakalım...ama dr yerleşme kanaman oldumu dedı ole bısey olmadı bende ozaman kesınlık cıkmaz daha dedı..

yerleşme kanaması kesin olcak diye bişe yokki . herkeste olmaz yani , adete 6 kala kanda çıkabiliyo idrarda bile pozitifi gürenler var çiğtanasi gibi . değerini buraya mutlaka yaz olurmu . rabbim hayırlısıyla verir işallah bebeşini

negatif te çıkabilir. bazende geç döllenme oluyo ozamanda adet günü bile pozitif görölmöyo , aslında en sağlıklısı bat beklemek ama işte gönül ferman dinlemiyo

Back
X