• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

Ben de hamileyim galiba.çift çizgiyi gördüm.Darısı herkesin başına.Emin olmak için testi sabah yine yapacağım sonrada doktora inşallah.:)

hayırlı olsun. günün geçmişmiydi belirtilerinden bahsedermisin biraz.sağlıkli sıhhatli kucağına alırsın işşallah

Son düzenleme:
evet canım akıntı var beyaz akıntı evet.arada ıslaklık hissi uyandırıyor.canım bekleme yap test bugunse çıkması lazım.hadi güzel haberler ver bize.

unuturmuyum canım sizi.bura bitse bile bakşa topiklerde bulurum sizi bırakmam asla.inşallah sizinkileride görürüm en kısa zamanda.şimdilik iyi gidiyor bakalım daha birşey anlamak zor.ama ara ara kasıgımda hissettiriyor kendini.inşallah canım sende haziran annesi olursun Allah güzel gönlüne göre versin.

işallah canım , seni takip etmeye çalışacağım. işallah yetişirim sana

erken derken adetime 5 gün varken idrar testinde çıkmıştı
5 gün sonrada direk doktora randevu almıştım
bakalım dedi kese oluşmuş mu
yoksa kan testine yollarım dedi
oda bir baktı kesecik oluşmuşşşşşşşşş
dünyalar benim olmuştu
kan testinede gerek kalmamıştıııııııı
hiç uğraştırmadan geliverdi oğluşummmmmmmmm
şimdide 25+0 olduk
hadi hayırlısı bakalımmmmmmm

dünyalar benim olmuştu
şimdide 25+0 olduk

Darısı bizlerin başına canım. Bizlerede dua et. Benm bugün kritik günüm. İnşallah olmaz. gögüslerim şiş. Bel ağrım var. Birde beyaz akıntım. Kendimi olumsuzluğada hazırlıyorum olmayabilirde. Yanılıyor olabilirim. Gönül isterki bebişim olsun :31:

ben dayanamadım bugün test yaptım ama tek çizgi erken mi davrandım ki evet:)

inşallah erken davranmışsın canım bat ne zaman ?

Ben de hamileyim galiba.çift çizgiyi gördüm.Darısı herkesin başına.Emin olmak için testi sabah yine yapacağım sonrada doktora inşallah.:)

tebrik ederim canım aynı zamanlarda doğum yapıcaz Allah nasip ederse

Yarın regl olmazsam ümitlenecem bakalım. Zaten hasta oluyorum galiba ateşim çıktı. Başıma ağrı vuruyor . Belirti olabilir mi ki ?

naptın canım test yaptınmı merak ettim.

dünyalar benim olmuştu
şimdide 25+0 olduk

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.:emir_bebek::nazar::nazar:

inşallah erken davranmışsın canım bat ne zaman ?

tebrik ederim canım aynı zamanlarda doğum yapıcaz Allah nasip ederse

naptın canım test yaptınmı merak ettim.

Dün yapmıştım negatif. Nimo adında bi test. ama adetin geçmesi gerekiyordu yapılması için. Belki çok erkendi. Şuanda testim yok. Bugün olmazsam inşallah yarın test alıp yapmayı düşünüyorum.

bu araada senin göğüslerinde acıyor mu ?

Dün yapmıştım negatif. Nimo adında bi test. ama adetin geçmesi gerekiyordu yapılması için. Belki çok erkendi. Şuanda testim yok. Bugün olmazsam inşallah yarın test alıp yapmayı düşünüyorum.

bu araada senin göğüslerinde acıyor mu ?

evet canım dün akşamdan beri başladı bugun daha fazla uçları ağrıyor özellikle.inşallah olmazsaın canım.valla bana 24 tl lik test göstermemişti ama 3 tl lik test gösterdi belli olmuyor yani.başka testte dene derim.inşallah bebeğin yerleşmiştir.:emir_bebek:

evet canım dün akşamdan beri başladı bugun daha fazla uçları ağrıyor özellikle.inşallah olmazsaın canım.valla bana 24 tl lik test göstermemişti ama 3 tl lik test gösterdi belli olmuyor yani.başka testte dene derim.inşallah bebeğin yerleşmiştir.:emir_bebek:

Benim uçları ağırmıyor işte o beni şüphelendiriyo :26::26: Hayırlısı inşallah bebişim yerleşmiştir.

ben pahalıyı boşver eken gebelik testi getirrtim o bile göstermedi
3 liralık test ne zaman göstermeye başladıysa oda o zaman göstermeye başladı
işin ters tarafı bide o çok daha silikti belli belirsizdi 3 liralık çok netti
asla tavsiye etmem boşyere paranızı harcamayın....

ben pahalıyı boşver eken gebelik testi getirrtim o bile göstermedi
3 liralık test ne zaman göstermeye başladıysa oda o zaman göstermeye başladı
işin ters tarafı bide o çok daha silikti belli belirsizdi 3 liralık çok netti
asla tavsiye etmem boşyere paranızı harcamayın....

Aynen öyle canım kesinlikle pahalı testlere aldanmayın para tuzağı sadece üstelik yanlış gösteriyorlar.

mrb arkadaşlar benim idrarımda tortular var 2 gün önce fark ettim kum döküyorum sandım idrar testinde birşey çıkmadı kanda verdim böbrekle ilgili bir sorun yok 2 3 gündürde beyaz akıntı oluyo ve ıslaklık iç çamaşırımın ıslandığını hissediyorum sol kasığımada ağrı vuruyor ara ara idrarda gebelik testi yapmıştım 2.çizgi silik çıkmıştı adetime 2 gün var enfeksiyon olmuş olabilirsin diyolar birazdan doktora gidicem dua edin inşallah kötü birşey yoktur.

mrb arkadaşlar benim idrarımda tortular var 2 gün önce fark ettim kum döküyorum sandım idrar testinde birşey çıkmadı kanda verdim böbrekle ilgili bir sorun yok 2 3 gündürde beyaz akıntı oluyo ve ıslaklık iç çamaşırımın ıslandığını hissediyorum sol kasığımada ağrı vuruyor ara ara idrarda gebelik testi yapmıştım 2.çizgi silik çıkmıştı adetime 2 gün var enfeksiyon olmuş olabilirsin diyolar birazdan doktora gidicem dua edin inşallah kötü birşey yoktur.

canım idrar testinde ikinci cizgi silik çıkmış işte daha ne olsun.hadi güzel haberlerini bekliyorum.kuvvetle muhtemek hamilesin.:10::10::10::10::10:

İnşallah canım canıgönülden dua edicem sizin için.inşallah birlikte hamilelik geçiririz.bir kuru bir ıslak canım sürekli ıslak değil az yani. Ama ara ara hissediyorum ıslaklıgı. Okadar yogun değil sende hamişsin inşallah yarın haberini bekliyorum :49:

canııımmm maleseff sana bu yolda yoldaş olamıyorum.. adet oldum dün.olmadı yani bu ay da..allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allahıma şükür şu hamilelik takvimini yapmayı öyle çok istiyordumki sonunda yaptım.darısı başınıza:49::49:

ayyyy anem 2 gün grmedim olana bakk snde hamişsin çok svndim tbrk ederim cnm bnm sağlıkla kucağına almanı dilerim :nazar::nazar::nazar: tütütüüt topiğimize nazar değmesn bebişlerimizede

benimde 18 hasta olmam lazım ben adet tarihimden 6 gün önce kan testi yatım negatif çıktı çok üüzldüm şimdi adetimin geçmesini bekliyorum çünkü bütün belirtileri yaşıyorum :(

çokmu erken kan testi yaptım acaba o yüzdenmi çıkmadı testte.. benim ilk gebeliğimde düşük oldu.. bu sefer bebeğim olsun çok istiyorum..

Back
X