düşükmü oldu senin ilki
Yok canım kalbi durmuştu mol gebelikmiş patolojide öyle çıkmıştı gelişememiş bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşükmü oldu senin ilki
kaçıncı haftadaydın kalbi durduğunda?rabbim bidaha yaşatmasın hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah.
amin canımmm hayırlısı ama bugun soyle gerıye donup bı bakınca ben boyle seylerı hep yasadıgımı dusundum galıba hamıle degılımm su 1 hafta bı gecseeee
hayırlı akşamlar arkadaşlar , iyisinizdir işallah . bügün sabah evde yine test yaptım silk, sağlık ocağındaki beta hcg 36 ,6 sonucu aldıktan sonra hastaneye gittim bide orda baktırdım 28 çıktı. anlayacağınız değerlerim günden güne azalıyo. evet bi gebelik var ama tutunamamış hemde hiç . düşecekmiş adet kanaması gibi olacakmış . 1 hafta sonra düşmesse gel bekliyelim dedi . şuan sersem gibiyim , hamilelik günlüğünü acele edip yaptığım için kendimi aptal gibi hissediyorum . şuan çok kötü durumdayım yine aynı şeyleri yaşıyorum . gün boyu yattım , kalkmadım, ağladım, ağladım rabbim beterinden korudu yine tekrar kürtaj olsaydım kaldıramazdım kürtajı gebelik fazla ilerlemeden bitiyo işte . eşim işe gitmedi sagolsun oda olmasaydı buğünü nasıl geçirirdim bilmiyorum . sizin iyi haberlerinizi almak için sizi takip edeceğim rabbim korusun meleklerinizi bana dua edin yinede garip bi umudum var hala oda rabbimin tesellisi heralde diyorum . beklicem kanamam yok , ağrım yok eğer düşecekse biran önce düşse . bundan önce bi kürtajım oldu korunmam gerektiğini söyledi dk. sizce yine korunmam gerekirmi
hayırlı akşamlar arkadaşlar , iyisinizdir işallah . bügün sabah evde yine test yaptım silk, sağlık ocağındaki beta hcg 36 ,6 sonucu aldıktan sonra hastaneye gittim bide orda baktırdım 28 çıktı. anlayacağınız değerlerim günden güne azalıyo. evet bi gebelik var ama tutunamamış hemde hiç . düşecekmiş adet kanaması gibi olacakmış . 1 hafta sonra düşmesse gel bekliyelim dedi . şuan sersem gibiyim , hamilelik günlüğünü acele edip yaptığım için kendimi aptal gibi hissediyorum . şuan çok kötü durumdayım yine aynı şeyleri yaşıyorum . gün boyu yattım , kalkmadım, ağladım, ağladım rabbim beterinden korudu yine tekrar kürtaj olsaydım kaldıramazdım kürtajı gebelik fazla ilerlemeden bitiyo işte . eşim işe gitmedi sagolsun oda olmasaydı buğünü nasıl geçirirdim bilmiyorum . sizin iyi haberlerinizi almak için sizi takip edeceğim rabbim korusun meleklerinizi bana dua edin yinede garip bi umudum var hala oda rabbimin tesellisi heralde diyorum . beklicem kanamam yok , ağrım yok eğer düşecekse biran önce düşse . bundan önce bi kürtajım oldu korunmam gerektiğini söyledi dk. sizce yine korunmam gerekirmi
Ve malesef arkadaşlar bende bu sabah bebeğimi dşürdüm keşke hamilelik
takvimini bende bu kadar aceleci davranmayıp yapmasaydım gerci bekliyordum böyle bir neticeyi ama kesesini görünce yine bir umut bu defa birşey olmuyacak dedim ve sabahına hüsran![]()
çok geçmiş olsun cnm ya neden olmş düşük sebebi neymiş sordun mu
takvimini bende bu kadar aceleci davranmayıp yapmasaydım gerci bekliyordum böyle bir neticeyi ama kesesini görünce yine bir umut bu defa birşey olmuyacak dedim ve sabahına hüsran![]()
Canım ne kadar üzüldüm anlatamam dünden beri seni çok merak ettim. Sabahın bu saati sen belki birşey yazmışsınız diye girdim nete.canın sağolsun nolar çok fazla yıpratma kendini. Hayırlısı böyleymiş demek lazım. Allah'ım daha büyük acılardan korumuştur seni.biliyorum teselli olmak zor ama yapılabilecek birşey yok.kendini üzdüğün zaman eşinde çok üzülüyordur sana bakıp. O sana üzülüyordur.lütfen daha fazla kendinizde başkalarınıda üzme.biz buradayız senin güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda. Korunmaya gelince doktoruna bir sor derim ama eğer düşük olacaksa hiç korunmana gerek yok diye düşünüyorum. Yani reglydrn farksız öyle düşün. Farketmemiş ilgilenmemiş olsaydın anlayamazdın bile regly mi düşükmü diye. Doktorlar aslında bunun için bekletiyorlar biz çünkü çoğu zaman çoğu kadın farkına varmıyor ama regly ile sonlanıyor hamilelikleri.ben korunma derim ama kendine biraz bakman lazım bu ay.kanaman başladıktan sonra incir ye. Yumurtalarını iyi büyüt. Bununyeri soğutmadan yenisi gelebilir 15 gün gib kısa bir süre sonra. Fındık fıstık ye bol bol. Enerjinizde yüksek tut. Olumlu düşün ki güzel olsun hersey. Hakkında hep hayırlısı olsun canım.
knya çok üzüldüm canım zaten dün nete girmeyince hissettim birşeyler olduğunu ama içimde bir ümit vardı yinede.hayırlısı neyse o olsun canım benim gerçekten çok zor senin için anlıyorum,rabbim inşallah bekletmeden verir meleğini sana ve bu günleri unutturur.bol bol dua et canım içindeki sıkıntının geçmesi için çünkü senin rahat olup yeni bi sayfa açman lazım.dualarımız seninle