• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

canım bende seninle aynı günlerde silik çizgi yakalamıştım.Çok üzüldüm durumuna ama Allahtan ümit kesilmez demek ki hayırlısı böyleymiş.Allah hakkımızda hayırlı yazılar, hayırlı sağlıklı bebekler yazsın inşallah.doktorumda bana adet tarihin geçmeden test yapma demişti.insan silikde olsa çizgiyi görünce heyecanlanıyo işte.Bende silik çizginin üzerine bi test daha yaptım bir gün sonra oda tek çizgi çıktı yarında adet günüm hayırlısı artık..

hayırlısı canım allah razı olsun. inşallah vardır senin canım. kendimden biliyorum evlat hasretini rabbime şükür benim var kuzularım allaha şükür olmayanları , benim gibi tekrar bebek kokusu almak isteyenleri görünce yüreğim cız ediyo kendim kadar çok istiyorum rabbim verir işallah kimsenin kucağını boş birakmasın allahım

knya şükür evladın varmış Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin.Hayırlı zamandada bir kardeş:)benim daha ilk bebeğim olucak 5 aydır istiyoruz yok henüz:(bu gün adet günüm ama henüz olmadım hayırlısı artık bekliyorum umutla

çiğ tanesi ilk sayfayı okuyordum da tebrik eriyorum Allah kucağına almayı nasip etsin canım...

çiğ tanesi ilk sayfayı okuyordum da tebrik eriyorum Allah kucağına almayı nasip etsin canım...
Canım çok teşekkür ederim sağol darısı isteyen herkesin başına. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririmde alırım bebeğimi kucağıma. Çok korkuyorum elimde değil.inşallah korkularım yersizdir.
allah razı olsun canım . bayramın kutlu olsun , nasılsın canım sen iyisindir işallah . çiğtanem tesellisi zor evet ama yanında sevdiklerin olunca biraz rahatlıyo insan rabbim sevdiklerimizden ayırmasın , sevdiklerimizi , bizi sevenleri arttırsın işallah eksik olma canım önerilerini yapacağımdan emin olabilirsin

Canım nasılsın. Bayram telaşından fazla giremedim.iyisindir umarım. Kanaman başladımı? Ne durumdasın?

cigtanesi mide bulantıların başladımı canım.ben her geçen gün biraz daha kötü oluyorum.yarın işe başlıcam bide.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

cigtanesi mide bulantıların başladımı canım.ben her geçen gün biraz daha kötü oluyorum.yarın işe başlıcam bide.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Canım yok yaa ben canavar gibiyim.bulantı falan yok iştahım olmadığı kadar yerinde.inşallah bebeğim iyidir. Bulantı zordur eminim ama sağlıklı bir gebeliği gösterir bulantılar.bulantım olsa sevinicem. Herkeste olmuyor biliyorum ama inşallah iyi gidiyordur benimki. Bakalım bayramdan sonra gidiysem doktora.

ben adete bir hafta kala ogrendim, cunku erkenden silik cizgiyi hassasiyeti 20 olan gebelik testinde gormustum ve o gun yerlesme kanamam olmustu az miktarda pembe :34:

knya şükür evladın varmış Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin.Hayırlı zamandada bir kardeş:)benim daha ilk bebeğim olucak 5 aydır istiyoruz yok henüz:(bu gün adet günüm ama henüz olmadım hayırlısı artık bekliyorum umutla

canım sagol allah razı olsun. adet oldunmu canım yoksa bebiş geliyomu

Son düzenleme:
çiğtanem nisam iyiyim canlarım malesef daha adet olmadım normalmiki acep sıkıntı içinde bekliyorum . sizler nasılsınız bulantın başlamış nisam allah yardımcın olsun çiğtanasi bulantının olmamasıda normal bu haftalarda, işallah aşırı bulantın olmaz .

kızlar merhablar bayramınız kutlu olsun..byrm nedenıyle gıremedım nete bayramın 1,gunu adt olmm gerekırdı gelmedı bugun tam 3 gun oldu yıne yok kasık agrılarım usutmus gbydı sımdı aynı adet olmusum gb wc ye gııp bakıyorum yok 3 gundur bole yarında gelmezse ıdrar testı ypıcam cıkarmıkı

bide kızlr adet olmadan onc cok atlı yerdım sımdı hıc canım ıstemıyor hep tuzlu eksı bısıler yemek ısıtıyorum iştahım cok acık...?

Canım ben o adet sancısını 2 hafta cektım hamıle oldugum kesınlestıgı halde gıdıp kan geldı mı dıye kontrol ettıgım bıle oldu rabbım gonlune gore versın ıns bebek vardır :16: gercı ben adetten 1 hafta once ogrenmıstım hamıle oldugumu

Canım ben o adet sancısını 2 hafta cektım hamıle oldugum kesınlestıgı halde gıdıp kan geldı mı dıye kontrol ettıgım bıle oldu rabbım gonlune gore versın ıns bebek vardır :16: gercı ben adetten 1 hafta once ogrenmıstım hamıle oldugumu

sağol canımay ne gızel ben gecen cuma gıttım kan testıne 1,8 cıktı dr yok ddı belkı artmıtr.

sağol canımay ne gızel ben gecen cuma gıttım kan testıne 1,8 cıktı dr yok ddı belkı artmıtr.

Ins :16: ıdrar testı yaptın mı belkı sılıkte olsa cıkar on da gercı ben test yapmadan bılmıstım hamıle oldugumu da :16: dırek keseyı gormeye gıtmıstım ben :16:

Vucudumu cok ıyı tanıyorum :16: normal olmayan bır halsızlıgım basladı bır de akıntının rengı ve kokusu :16: tuhaf bır sekılde hıssettım doktorum da cok sasırmıstı

kızlar ben sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm çok mutluyum hislerim doğru çıktı dr a gıdıp bıde beta hcg baktrcaz bugun ıns dıs gebelık degıldr her sey yolundadr...

kızlar ben sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm çok mutluyum hislerim doğru çıktı dr a gıdıp bıde beta hcg baktrcaz bugun ıns dıs gebelık degıldr her sey yolundadr...

yaaa ne güzel inşallah seninledir bebeğin...benim adetime 2 gün var tüm belirtiler vardı... Ben de test yaptım bugun tek çizgi...çook üzgünüm

Back
X