been regln 8. gunu ogrendim ondan once hic gozukmedi kanda bile dun idrarda yaptim kipkirmizi ciktiRegl tarihiniz kac gun gectikten sonra gebeliginizi ogrendiniz ?? Cok gec ogrenen var mi?
Hayirli ugurlu olsun rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim ilk bebeginmi ?been regln 8. gunu ogrendim ondan once hic gozukmedi kanda bile dun idrarda yaptim kipkirmizi cikti
amin canim darisi basina daha once bi tane oldu kalbi durdu canim bu ikinciHayirli ugurlu olsun rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim ilk bebeginmi ?
Allah evladinizi size bağışlasınRabbim bunu sag saglim kucagina almayi nasip etsin benim ikizlerim vardi biri dogumdan 55 gun sonra vefat etti 6 ameliyat gecirdi 27 haftalik dogdular sonra kaybettim digeri sukur iyi evimizin yaramazi 10 aylik duzeltilmis yasi 7 aylik :))
Amin cok tsk ederim cumlemizinkine saglik huzur mutluluk versin canim..Allah evladinizi size bağışlasın
masallahh bunun omru uzun olsun bahti acik olsun ne guzelRabbim bunu sag saglim kucagina almayi nasip etsin benim ikizlerim vardi biri dogumdan 55 gun sonra vefat etti 6 ameliyat gecirdi 27 haftalik dogdular sonra kaybettim digeri sukur iyi evimizin yaramazi 10 aylik duzeltilmis yasi 7 aylik :))
Canım 6. Haftada kaç çıkmıştı kan değerin ? Üstünemi görmüştün?6.haftamda öğrendim hamile olduğumu tesadüf üzeri başka bir şikayet için gitmiştim aslında
İlginc gercekten rabbim size bagislasinSon adet tarihi üzerinden 70 gün geçtikten sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)
Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin cnim15 gün sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?