Hamileligini gec ogrenenler??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Huzay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Huzay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
53
33
38
37
Regl tarihiniz kac gun gectikten sonra gebeliginizi ogrendiniz ?? Cok gec ogrenen var mi?

Dr umun bi hastası tüp bebekle kızı olmuş. Sonra hamile kalmamış. İki sene . Dr a gelmiş adetten kesildim galiba menepoza girdim diye. Dr dan ağlayarak çıktı 3 aylık hamileymiş

Bende 10 ay once dogum uaptim erken dogum ikiz bebekler birini 55 gun sonra kaybettim nek ten dolayi 6 ameliyat gecirdi zor bir hamilelikte gecti kasim 10 da son regl oldum hala yok 10 aralikta olmam gerekti 35 gunde falan bir oluyorum hala olmadi 15 aralikta test yaptirdim negatif doktorumu aradim muayeney gelicem diye beta baktir dedi baktirdim dedim 15 inde tekrar baktir dedi bugun aksam baktircam bakalim

Rabbim bunu sag saglim kucagina almayi nasip etsin benim ikizlerim vardi biri dogumdan 55 gun sonra vefat etti 6 ameliyat gecirdi 27 haftalik dogdular sonra kaybettim digeri sukur iyi evimizin yaramazi 10 aylik duzeltilmis yasi 7 aylik :))

Rabbim bunu sag saglim kucagina almayi nasip etsin benim ikizlerim vardi biri dogumdan 55 gun sonra vefat etti 6 ameliyat gecirdi 27 haftalik dogdular sonra kaybettim digeri sukur iyi evimizin yaramazi 10 aylik duzeltilmis yasi 7 aylik :))
Allah evladinizi size bağışlasın

masallahh bunun omru uzun olsun bahti acik olsun ne guzel

Arkadaşlar merhaba benim adet günümden 6 gün geçdi pazartesi kan testi yaptırdım negatif Ama üstüne 2 gün geçdi hala gelen bişi yok kafam çok karıştı ya

Ben simdi acilden geldim gebelik yok sat 10 kasim halen yok gelen giden biraz gecsin tekrar yaptir canim yine negatif olursa doktora gorun

6.haftamda öğrendim hamile olduğumu tesadüf üzeri başka bir şikayet için gitmiştim aslında

Son adet tarihi üzerinden 70 gün geçtikten sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)

Son adet tarihi üzerinden 70 gün geçtikten sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)
İlginc gercekten rabbim size bagislasin annem 4 ay hastalanmamis rahimde ur oldugunu dusunmus ameliyat olmaya gitmis muayeneye gore kararlastiralim demisler ultrasona girdigi anda sok gecirmisler ben 28 gunlukmusum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…