• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini rüyalar sayesinde öğrenen oldu mu?

Benim rüyamı eşimin teyzesi görmüştü. Eşimi iki beşik yanında görmüş rüyasında ve ikiz gebelikti.
Sonradan söylemişti ama bunu ben rüyasını görmüştüm ama bozulmasın diye söylememiştim diye.
Yaaa maşallah 🥰 Allah bağışlasın

Merhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz 🥹
Evet ben.rahmetli oğlunu görmüştüm.hamile kalmadan.tup bebek nincesiami
Başınız sağolsun kıymetli yorumunuz icin çok teşekkür ederim umarım bu rüya da benim hamileliğim için bi haberdir❤️
Amin inşallah 🙏

Hamıle kalmadan önce kız çocugu gormustum...Kızım olacak galıba ya dedım..Sonra cınsıyete doktor erkek dedı..Ben yine kız çocugu görmüştüm ellerimden tutmustu..Esıme dedım ya yıne gordum kız çocugu..Artık değişmez dedi😄😄😄 Yanlıs görmüş doktor..Kızım oldu😍😍😍😍 Yani buna bende anlam veremıyorum bazı seyler kafamı kurcalıyor..İnancım tam ama çok enteresan geliyor böyle şeyler bana..

Merhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz 🥹
Ben tam olarak çocuk görmemiştim rüyamda altın gördüm birkaç defa . Müjdeli haber demekmiş anneme falan anlatmıştım üzerine hamile olduğumu öğrendim . O altınların parlayışı hala gözümün önünde 🥹

Hamıle kalmadan önce kız çocugu gormustum...Kızım olacak galıba ya dedım..Sonra cınsıyete doktor erkek dedı..Ben yine kız çocugu görmüştüm ellerimden tutmustu..Esıme dedım ya yıne gordum kız çocugu..Artık değişmez dedi😄😄😄 Yanlıs görmüş doktor..Kızım oldu😍😍😍😍 Yani buna bende anlam veremıyorum bazı seyler kafamı kurcalıyor..İnancım tam ama çok enteresan geliyor böyle şeyler bana..
Bana da cok farklı geliyor. Haberci rüya deniyor Bunlara, bazi yaşayacaklarimizı öncesinden rüyalarımız sayesinde görüyoruz ne mutlu 🥰 Allah evladınızı size bağışlasın

Ben tam olarak çocuk görmemiştim rüyamda altın gördüm birkaç defa . Müjdeli haber demekmiş anneme falan anlatmıştım üzerine hamile olduğumu öğrendim . O altınların parlayışı hala gözümün önünde 🥹
Allah hayırlara getirsin sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🥰❤️

Ben oğlumu da görmüştüm kizimi da ikisi de yere bakıyordu. Düşük oldular, ikinci kürtajla alınıp genetiğe gitti kız dendi o zaman anladım ki önceki de erkekti. Yere bakması ölüm demekmiş, bu defa kucağımda bi bebek gördüm bu defa olur inşallah. Rüyalar da haberci aslında.

Ben oğlumu da görmüştüm kizimi da ikisi de yere bakıyordu. Düşük oldular, ikinci kürtajla alınıp genetiğe gitti kız dendi o zaman anladım ki önceki de erkekti. Yere bakması ölüm demekmiş, bu defa kucağımda bi bebek gördüm bu defa olur inşallah. Rüyalar da haberci aslında.
Başınız sağolsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️

Ben çok rüya gördüm öyle iki hamileliğimden önce de. Ama çok istediğimiz için de görüyor olabiliriz. Dularımızın duyulduğunu anlamamız için gösteriliyor da olabilir. Maneviyata çok değer veririm ben. Kız bebek çok istiyordum ilk hamileliğimde. Rüyamda ikiz bebek doğurmuştum, biri o kadar çirkin bir kız bebekti ki tarif bile edemem. Sonra ikinci bebeğimi verdiler, pamuk gibi öyle güzel bir erkek bebekti ki. Sonra cinsiyetini öğrendik erkek dediler. Rüyam ile bana oğlun olursa daha hayırlı mesajı verildi sanki. Eskiden padişahlar da rüyalara göre hareket ederlermiş. İnşallah sizin de doğru çıkar 🌸

Benim de rüyamda kocam bana çift altın küpe veriyordu ve kadının biri bize bebişinize iyi bakın diyordu bende ben hamile değilim ki diye cevap veriyordum kime anlatsam hamilesin dedi ama bilemiyorum

Kızlar ben de rüyamda bebeğimin doğduğunu, hatta adını ve hatta bana anne dediğini gördüm kucağıma aldım emmeye çalışıyordu ama ben de tişört vardı..
aylardır inatla korkudan femara içemiyorum ya acaba ondan mı diye yorumladım..

Ben çok rüya gördüm öyle iki hamileliğimden önce de. Ama çok istediğimiz için de görüyor olabiliriz. Dularımızın duyulduğunu anlamamız için gösteriliyor da olabilir. Maneviyata çok değer veririm ben. Kız bebek çok istiyordum ilk hamileliğimde. Rüyamda ikiz bebek doğurmuştum, biri o kadar çirkin bir kız bebekti ki tarif bile edemem. Sonra ikinci bebeğimi verdiler, pamuk gibi öyle güzel bir erkek bebekti ki. Sonra cinsiyetini öğrendik erkek dediler. Rüyam ile bana oğlun olursa daha hayırlı mesajı verildi sanki. Eskiden padişahlar da rüyalara göre hareket ederlermiş. İnşallah sizin de doğru çıkar 🌸
Ben oldum olası rüyalara cok kıymet veren bir insandım hem o yüzden hem de çocuk istediğimiz bi dönemde olduğum için umutlanmak istedim belki de 🥰 teşekkür ederim yorumunuz icin Rabbim evladımızı size bağışlasın

Benim de rüyamda kocam bana çift altın küpe veriyordu ve kadının biri bize bebişinize iyi bakın diyordu bende ben hamile değilim ki diye cevap veriyordum kime anlatsam hamilesin dedi ama bilemiyorum
Ben de rüyada altin görmek guzel haberler müjdeli haberler duyulacak diye biliyorum hakkınızda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin

Kızlar ben de rüyamda bebeğimin doğduğunu, hatta adını ve hatta bana anne dediğini gördüm kucağıma aldım emmeye çalışıyordu ama ben de tişört vardı..
aylardır inatla korkudan femara içemiyorum ya acaba ondan mı diye yorumladım..
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla inşallah 🥰

Ben de reglime 4 gün kala rüyamda doktorda olduğumu gördüm ultrasonla erkek bebek demişti bana ilk başta çok umursamamaya çalıştım. Çocuk istiyorum diye gördüm sanıyordum sonra akşama doğru içim kurtlaandı test yaptım hamile çıkmıştım. Şuan hala devam ediyor henüz cinsiyeti öğrenemedik ama bakalım :))

Kardeşim rüyasında hamile kadın görmüş doğum yapmış erkek bebekmis diğer kardeşim test yapmıştı pozitif di ama kan negatif çıktı regl oldu meğer hamile olan ben misin regl 10 gün kala hamile kaldım geç yumurtlama olmuş. 5 Ağustos da 10 ile öğrendim 😅

Ben hamile olduğumu birkaç defa rüyamda gördüm ama sürekli negatif gördüğüm için test yapmadım ,iş yerinden hiç muhabbetim olmayan bir bana gelip sen hamile misin ben öyle duydum dedi hayır dedim ertesi gün ben hasta olduğumu düşünüp nane limon içecektim mide bulantım için bir ihtimal yinede test yapayım dedim yaptım pozitif 😊 fakat gelişmedi kürtaj oldum bizde bekliyoruz mutlu haberi

Back
X