• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini rüyalar sayesinde öğrenen oldu mu?

Yok aşkım gecikmez 31 32 günde olur hep ben kasım ayında gebelik geçirdim Ocak ayında boş gebelikten düşük yaptım ondan beri korunmuyorum olmadi daha bu 7.ayim
Eşime söylemeden yapamıyorum çünkü testi o alması lazım böyle olunca da ihtimalden haberi oluyor o yüzden varsa geciksin öyle istiyim dedim en azından boş yere olmaz yoksada adet olurum şuan döngünün 30.gunundeyim ve sağ göğsüm tekrar biraz agdimaya başladı şu herkesin dediği koltuk altına yakın olan yeri yada ben kafayı yedim bilmiyorum bende saldım aslında ama korunmadigim için her ay ihtimal oluyor sonuçta ve adete 1 hafta kala düşünüyorsun

Yok aşkım gecikmez 31 32 günde olur hep ben kasım ayında gebelik geçirdim Ocak ayında boş gebelikten düşük yaptım ondan beri korunmuyorum olmadi daha bu 7.ayim
Allah kolaylık versin gerçekten inşallah yakında guzel haberlerinizi alırız 😍

Allah kolaylık versin gerçekten inşallah yakında guzel haberlerinizi alırız 😍
İnşallah canım geçen ay da bı kistim vardı adetle atılır demişti doktorum tarlusal verdi salı gününe kontorle gitmiştim kistin de atılmış demişti bide her gün birliktelik yaşıyoruz isteğimiz olduğu için tutmama ihtimali olmaması lazım ama sperm kalitesi düşüyor olabilir yaslarimiz çok genç

İnşallah canım geçen ay da bı kistim vardı adetle atılır demişti doktorum tarlusal verdi salı gününe kontorle gitmiştim kistin de atılmış demişti bide her gün birliktelik yaşıyoruz isteğimiz olduğu için tutmama ihtimali olmaması lazım ama sperm kalitesi düşüyor olabilir yaslarimiz çok genç
Bide dün rüyamda ilk defa böyle bişi gördüm İnan psikolojik dedim herhalde

Merhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz 🥹
Adet olmama 1.5 hafta vardı rüyamda kundaklı bir bebek verdi elime bu senin dedi bi kadın uyandığımda çok garip bi his olmuştu ikindiye doğru amaan bi test yapayım nolcak dedim çift çizgi çıktı 2. Çizgi çok silikti ama gördüm hemen arabaya atlayıp acile gittim eşimin sonraki gün doğum günüydü beta hcg 40 iken öğrendim ve doğum günü hediyesi oldu 🥹 1.5 ay sonra cinsiyetini de rüyamda gördüm kucağımda minicik erkek bebek vardı. Oğluşum oluyor şuan da 22 haftalık hamileyim 🤣

Aynen her gün ilişkiye girmemek gerekiyormuş ovulasyon takini yapıyorsan yumurtlama zamanlarında yapın canim sasni arttırıyormuş kistten korkma atildiysa bi sorun olmaz ama dediğim gibi stres yapma pcos mu var sende

Adet olmama 1.5 hafta vardı rüyamda kundaklı bir bebek verdi elime bu senin dedi bi kadın uyandığımda çok garip bi his olmuştu ikindiye doğru amaan bi test yapayım nolcak dedim çift çizgi çıktı 2. Çizgi çok silikti ama gördüm hemen arabaya atlayıp acile gittim eşimin sonraki gün doğum günüydü beta hcg 40 iken öğrendim ve doğum günü hediyesi oldu 🥹 1.5 ay sonra cinsiyetini de rüyamda gördüm kucağımda minicik erkek bebek vardı. Oğluşum oluyor şuan da 22 haftalık hamileyim 🤣
Ayy maşallah cok sevindim hayırlısıyla sag salim kucağınıza alın inşallah miniginizi 😍 bizlere de dua eder misinizzz

Aynen her gün ilişkiye girmemek gerekiyormuş ovulasyon takini yapıyorsan yumurtlama zamanlarında yapın canim sasni arttırıyormuş kistten korkma atildiysa bi sorun olmaz ama dediğim gibi stres yapma pcos mu var sende
Ovulasyon takibi yapmıyorum canım bebek için değil de dediğim gibi isteğimiz olduğu için hergun birliktelik oluyor korunmayinca da ihtimal oluyor hep pcos yok canım

Merhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz 🥹
Ben rüyamda ablamı hamile gördüm Sabah test yaptım ve ben hamile idim. Ablamda 1 ay sonra hamile haberini verdi

Ben ruyamda gördüm 😅 ama gebelil düşündüğüm icin psikolojik oldugunu düşünüyorum.
Ruyamda normal dogum yaptigimi ikiz erkek bebek dogurdugumu ve bebekleri annemin kucaginda gördüm ama hic dogum yapmadigim icin aci vs hissettigimi hatırlamıyorum 😅 ruyadan bir hafta sonra adetimden bes gun once gebeligimi ogrendim😅 suan 14. Haftadayim

Ben hamile kaldığım ay kucağımda bir kız çocuğu görmüştüm ama ondan öncesinde de bazen görüyordum 2 yıldır istiyorduk tamda hamilelik belirtisi değil bence

Bende rüyamda bir kız bebeğim oluyor şekilde gördüm inşallah rüyalarım gerçek olur okadar mutlu oldumki uyanınca çok güzel bir duygu 🥰

Ben hamile kaldığım ay kucağımda bir kız çocuğu görmüştüm ama ondan öncesinde de bazen görüyordum 2 yıldır istiyorduk tamda hamilelik belirtisi değil bence
Tabi ki hamilelik belirtisi değil zaten normalde rüyada bebek görmek müjde demek guzel haber demek ama başkası görünce hamileliğe yorulur genelde ben de o yüzden ümitlenmiştim 😍 inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Bende rüyamda bir kız bebeğim oluyor şekilde gördüm inşallah rüyalarım gerçek olur okadar mutlu oldumki uyanınca çok güzel bir duygu 🥰
Gerçekten sanki uyanınca bi yanım eksik hissediyordum ben de cok gördüm geçmişte hamile olduğumu 🥰

daha adet gunume 1 hafta varken rüyamda bir teyze bana gülümseyerek hamilesin dedi adet günü rüyanın etkisiyle test yaptım hamileymisim gercekten, bu süreçte yakınlarımdan da sürekli seni rüyamda hamile gördüm telefonları aldım 😅 Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin 🤍

valla ben dün gördüm bi rüya oğlum oluyodu emziriyodum ama çocuk maymuna benziypdu 😂

Beni 2 kişi hamile görmüştü bide ben defalarca olmadı tabi ki. Bilinç altı da çok etkiliyor psikolojik olarak zihin hep orda belkide sen gebesindir :) işarette olabilir

Ben dün gece daha yeni doğum yapan görümcemi tekrar hamile gördüm 2 aylık bile değil bebeği. Çok netti herşey bir garip oldum. Acaba görümcem tekrar mı hamile

Ben de geçen yıl kucağımda nurtopu gibi bir kız bebek görmüştüm ama henüz bir şey yok :)

Back
X