hamileliğini yalnız geçirenler, eşi, ailesi uzakta olanlar var mı benim gibi :(

sessizharfler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
13
0
36
Isparta
merhaba anne adayları ...
hamilelik döneminde eşi şehirdışında çalışan, ailesi uzakta olan arkadaşlar var mı? Nasıl başa çıkıyorsunuz yalnızlıkla, ilk zamanlar güzel geçiyordu ancak şimdi korkmaya başladım :( eşim haftada 3 gün şehirdışında, bazen 5 gün... ailem gelemiyor şimdilik, çünkü kardeşimin bebeği oldu onunla ilgileniyorlar.
sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz? nasıl rahatlıyorsunuz? bazen gerçekten çok sıkılıyorum yalnızlıktan :2:

benim eşim yanımda ikimizde çalışıyoruz ama aileler başka şehirlerde. ilk hamileliğim aşırı sorunlu geçmişti ve ailemin yokluğunu hissettim ama fazla değil eşim iş yerinden rahat izin alıp geldiği için rahatttık ama ailem annem babam yakınımda olsa tabi başka olurdu. Allah yardımcınız olsun. yalnızlık zor. inşallah rahat bir hamilelik geçiriyorsunuzdur.

hangi şehirdesin... bende bu şehire 3 ay önce atandım eşimden başka tanıdığım komşu bile yok burada. ailem uzakta. benim daha hamileliğin başları ama şimdiden zor geçiyor.. özellikle çok yorgun olduğumdan ve çok uykum olduğumdan hiç ev işi yapamıyorum. evi pislik götürüyor :S

kızlar ben tamamen yalnızım hamileliğimi yeni öğrendim zaten daha çok yeni ben 8 aydır ailemden ayrı bir şehirde tek başıma yaşıyorum eşimle ayrıyız yani nasıl olacak bilmiyorum gerçi çok uzak değil aramız 5 saat ama yinede yanımda olsalardı iyi olurdu. tek tesellim 4 ay sonra yuvama tamamen kavuşacağım inş.

hamilelik döneminde eşi şehirdışında çalışan, ailesi uzakta olan arkadaşlar var mı? Nasıl başa çıkıyorsunuz yalnızlıkla, ilk zamanlar güzel geçiyordu ancak şimdi korkmaya başladım :( eşim haftada 3 gün şehirdışında, bazen 5 gün... ailem gelemiyor şimdilik, çünkü kardeşimin bebeği oldu onunla ilgileniyorlar.
sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz? nasıl rahatlıyorsunuz? bazen gerçekten çok sıkılıyorum yalnızlıktan :2:

Rhatlayamiyorumki yalnizliktam kafayi yiycem ailemi istiyorum hep

hangi şehirdesin... bende bu şehire 3 ay önce atandım eşimden başka tanıdığım komşu bile yok burada. ailem uzakta. benim daha hamileliğin başları ama şimdiden zor geçiyor.. özellikle çok yorgun olduğumdan ve çok uykum olduğumdan hiç ev işi yapamıyorum. evi pislik götürüyor :S

Benimde kimsem yok komsum bile kapımı calan kimse yok bebegimin de pskolojisi bozulcak karnimda

ben hamileliğimin ilk 3 ayında yalnzdım eşim eğitimdeydi hafta sonları eve gelebiliyodu. annemler ve kv uzakşehirlerde..

benim eşim yanımda ikimizde çalışıyoruz ama aileler başka şehirlerde. ilk hamileliğim aşırı sorunlu geçmişti ve ailemin yokluğunu hissettim ama fazla değil eşim iş yerinden rahat izin alıp geldiği için rahatttık ama ailem annem babam yakınımda olsa tabi başka olurdu. Allah yardımcınız olsun. yalnızlık zor. inşallah rahat bir hamilelik geçiriyorsunuzdur.

ailemin yanımda olması bonus olacak benim için, eşim yetişebilse bari doğuma o bile bana yetecek :) çok sağolun gerçekten zormuş yalnızlık...

ıspartadayım, benim de komşularım bile yok, acil durumda taksi çağırıp tek başıma doğurmaya gideceğim ...
ilk zamanlar aşırı uykudan hiçbişey yapılmıyor, boşver ev dağıladursun :) çok ağır işler yapmamak lazım ilk zamanlar, ben halı, cam sildiğim için hastanelik oldum da o yüzden diyorum, yorma kendini arkadaşım, rahat ol :)

kızlar ben tamamen yalnızım hamileliğimi yeni öğrendim zaten daha çok yeni ben 8 aydır ailemden ayrı bir şehirde tek başıma yaşıyorum eşimle ayrıyız yani nasıl olacak bilmiyorum gerçi çok uzak değil aramız 5 saat ama yinede yanımda olsalardı iyi olurdu. tek tesellim 4 ay sonra yuvama tamamen kavuşacağım inş.

Tüm yalnız annecikler olarak Allah yardımcımız olsun, tek başına olmak ilk başlarda çok iyi geliyor da, zamanla insan bir ses bir nefes arıyor...
evlatlarımız bizim en iyi arkadaşlarımız canyoldaşlarımız olacak inşallah :)

ben hamileliğimin ilk 3 ayında yalnzdım eşim eğitimdeydi hafta sonları eve gelebiliyodu. annemler ve kv uzakşehirlerde..

kitap okuyorum, dua ediyorum, müzik dinliyorum, ev işi yapıyorum, güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum, oğluşumla konuşuyorum, bazen bunların hiçbirini yapacak takatim kalmıyor, ama yine de o vakit geçmiyor işte, hep bir hüzün sarıyor içimi, işte onu engelleyemiyorum...

bende yalnızım esım hep yanımda o olmasa cok zorlanırdım herhalde aılem uzakta ve babam tedavı goruyor benım ıcın okadar zorkı ve hamileyim .. cok sukur ıyı bıtmek uzere tedavısı hersey yoluna gırıyor allahıma şükürler olsun kii oyuzden ıyı düşünelim ıyı olsun herseyın bası sağlık pozıtıf düşünürsek belkı hersey daha güzel ılerler kızlar ...

ıspartadayım, benim de komşularım bile yok, acil durumda taksi çağırıp tek başıma doğurmaya gideceğim ...
ilk zamanlar aşırı uykudan hiçbişey yapılmıyor, boşver ev dağıladursun :) çok ağır işler yapmamak lazım ilk zamanlar, ben halı, cam sildiğim için hastanelik oldum da o yüzden diyorum, yorma kendini arkadaşım, rahat ol :)

bende ıspartadaydım 2 ay önce afyona tayin oldum. benimde kapımı çalan yok. komşum yok arkadaşım yok... :(((

:KK61:ii aksamlar ben de yalnızım 3 aylık hamileyim ve üniversitede okuorum son senem esimden ve ailemden uzaktayım gercekten cok kötü bi duygu

hamilelik döneminde eşi şehirdışında çalışan, ailesi uzakta olan arkadaşlar var mı? Nasıl başa çıkıyorsunuz yalnızlıkla, ilk zamanlar güzel geçiyordu ancak şimdi korkmaya başladım :KK43: eşim haftada 3 gün şehirdışında, bazen 5 gün... ailem gelemiyor şimdilik, çünkü kardeşimin bebeği oldu onunla ilgileniyorlar.
BEN DE AYNI O DURUMDAYIM
EŞİM HAFTANIN 4 5 GÜNÜ ŞEHİR DIŞINDA
AİLEMLE UZAĞIZ VE BURAYA DA YENİ TAŞINDIK. SİTE OLDUĞU İÇİN DEĞİL KOMŞULUK KİMSE BİRBİRİNİN YÜZÜNE BİLE BAKMIYOR

Benim de esim uzakta. Hamileligim yeni. Isterdim ki her ani birlikte gorelim ama kismet iste. Annem şimdilik yanima geldi ama illa ki gitmek zorunda kalacak

Bende 6 aylik evliyim. Esim astsubay oldugu icin eve cogu zaman gelemiyor. Ailrmden uzagim ve 8 haftalik hamileyim. Surekli midem bulaniyo kusuyorum mutfaga bilr giremiyorum. Cok zor geciyor :KK1::KK1:

Back
X