Bunu bende düşündüm haftada iki gün gelse yemek yapsa ve birkezde dip köşe yapsa yeterli ama ne kadar alır bilmiyorum.yardimci tua durumunuz varsa oylenbirsey yapabilirsiniz
4 yaşında,sürekli dışarıyı istiyor tabii ki çocukla sürekli yatmak kolay değil ama sanırım benim fazla eğilip dogrulmamam lazım.bu gebeliğimde onu anladim.camasir asmamam filan lazım.ben yapmazsamda kim yapacak çok zor cidden.Çocuğunuz kaç yaşında? Benim çok ciddi miydi bilmiyorum ama doktor ayaklarını dik yat demisti. Bende biraz iş yapıp biraz ayaklarımı dikiyordum. Arada eşim yardım ediyordu. Çok ince iş yapmıyordum. Benim ilk çocuktu ama sizin bir tane var ve çocukla nasıl olur bilemedim
rahim.agzina dikis mi atiliyor peki arkadasim o dikisi attirdi ve 2 gebeliginde de calisti sorun olmuyor..Sizinki farkli mi?Tekrarlayan gebelik kayıplarim var.bitane evladım iki gebelik kaybından sonra oldu ama sürekli istirahat etmem gerekti.ciddi istirahat ederek çok şükür bebeğime kavuştum.fakat bana ailem baktı ama eşimle uzak kalmanın evimden uzak olmanın zorluklarını yaşadım.tekrar gebe kaldığımda belki de istirahatle alakası yoktur dedim, dikkat etmedim her hamile gibi geçireyim dedim ama yine bebeğimi bebeğimi kaybettim.birdaha gebe kalirsam diyorum,annemde olsa kimseye yük olmadan gebeliğimi nasıl geçireceğim kara kara düşünüyorum.bu arada ailem evime çok uzakta olduğu için tekrar gitmeyi düşünmüyorum.onlarda gelemezler.kv desen onlarda uzaktalar.camasir bulaşık yemek ütü hiç bitmiyor ki nasıl istirahat ederek geçireceğim diye çok dusunuyorum
gunluk 150 liraya falan geliyorlar temizlige sehrine gore degisir yemek icin apartman gorevliniz falan yokmu onlarin esleri cok cuzi rakamlara yapiyolarBunu bende düşündüm haftada iki gün gelse yemek yapsa ve birkezde dip köşe yapsa yeterli ama ne kadar alır bilmiyorum.
sebebini bilmiyoruz.tahliller temiz çıktı.benim ilk üç ay kalp atışı duruyor.kalp atışının dinlenmekle ilgisi varmı bilmiyorum ama yormamam gerektiğini biliyorum.Aynıyız . Sebebini bilgiyormusun kayıplarının? Kadın tutacaksın canım ben öyle yapacağım en azından son 5 ay ını.
Evet aynen bende apartman görevlisi ile konuşacağım.haftada iki gün gelebilirmi diye.birde yemek yapsa yeter iki kez.ne kadar alırsin diye bı soracagim.tesekkur ederimmgunluk 150 liraya falan geliyorlar temizlige sehrine gore degisir yemek icin apartman gorevliniz falan yokmu onlarin esleri cok cuzi rakamlara yapiyolar
Rahim ağzına dikiş atılacaktı fakat gebeliklerim ilk üç ay sonlandığı için dikiş atmadan istirahat önerildi.benim en önemli olan kısmı ilk 14 hafta.rahim.agzina dikis mi atiliyor peki arkadasim o dikisi attirdi ve 2 gebeliginde de calisti sorun olmuyor..Sizinki farkli mi?
rica ederimEvet aynen bende apartman görevlisi ile konuşacağım.haftada iki gün gelebilirmi diye.birde yemek yapsa yeter iki kez.ne kadar alırsin diye bı soracagim.tesekkur ederimm
Yani bilemedim benimde 3 aydan sonra yatmam gerekiyor rahim ağzı yetmezliğinden. Zor biliyorum ama geçecek dediğim gibi kafın tutmal en mantıklısısebebini bilmiyoruz.tahliller temiz çıktı.benim ilk üç ay kalp atışı duruyor.kalp atışının dinlenmekle ilgisi varmı bilmiyorum ama yormamam gerektiğini biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?