- Konu Sahibi manifestingbaby
Ben 30 nisan regl oldum o ara yasmin kullanmayı bıraktım komple. Sonra hamilelik belirtileri yaşadım. Hapı bırakınca hormonlar oynuyor ve resmen hamile hissi yaratıyor. İştah açılıyor, kramplar, baş ağrısı, göğüs büyümesi gibi tüm sendromları yaşadım. Ayaklarım ısınmıyordu. Kesin hamileyim derken 14 mayıs regl oldum. 4 gün bayağı yoğun kanama geldi. Doktorum yine de beta görmek istedi, kontrol etti. Bir sıkıntı yok her şey normal, beta da görelim dedi. Fakat beta negatif çıktı 22 mayısta. Tabi yumurtlama dönemlerim karıştı bu süreçte. 21 mayıs ve 26 mayısta korunmasız ilişki yaşadık. Sanırım 26 su yumurtlama günümdü. Wc gittiğimde bayağı yoğun yumurta akı geldi elime. Şeffaf ve yoğun. Dedim ki evet gününü yakaladık. 2 gün Sonrasında benim kramplarım başladı. Vücut ısım yükseldi ve sürekli üşümeye başladım.
Her gün düzenli olarak kol altımdan ateşimi ölçmeye başladım ve hep 37.5 civarı idi. Normal vucüt ısım 36.5. Ama 38 e kadar çıktığı oldu. Sonraki 2 gün yorgunluk uyku hali, boyun, bel ve sırt ağrılarım oldu. 1 haziranda krem pembe arası çok az akıntım gelmiş çamaşırıma. En son 2 haziranda öğürdüm resmen.
Tabi dayanamadım eczaneye gidip hemen bir kaç tane test aldım. Ultra hızlı after 10 diye bir marka. İlişkiden 5-6 gün sonra neticeyi gösterir dediler. İlk yaptım çok ama çok silikti. Öğlen bir daha yaptım yine silikti fotoda görünmüyordu. Kimse inanmazdı. Dayanamadım o kadar eminim ki akşam da yaptım ve silik çizgi daha da belirginleşti. Tabi hemen kan testi verdim. Çünkü 1.5 yaşında oğlum var ve kucak istiyor bazen, risk olsun istemedim. Ve sonuç pozitif. Değer düşük çünkü çok erken farkettim. Umarım sağlıklı gebelik olur. Değerin yükselmesini bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin
bu arada burnum tıkandı ve müthiş baş ve diş ağrım var. Kalçam bacaklarım ayak bileklerime varana kadar ağrıyor. Hemen belim de kalınlaştı biraz.
Umarım yardımcı olur. İlk hamileliğimde sadece öğürmemden anlamıştım, şimdi daha dikkatliyim
Benim için regl den en büyük farkı kol altı vucüt ısımdı.
Her gün düzenli olarak kol altımdan ateşimi ölçmeye başladım ve hep 37.5 civarı idi. Normal vucüt ısım 36.5. Ama 38 e kadar çıktığı oldu. Sonraki 2 gün yorgunluk uyku hali, boyun, bel ve sırt ağrılarım oldu. 1 haziranda krem pembe arası çok az akıntım gelmiş çamaşırıma. En son 2 haziranda öğürdüm resmen.
Tabi dayanamadım eczaneye gidip hemen bir kaç tane test aldım. Ultra hızlı after 10 diye bir marka. İlişkiden 5-6 gün sonra neticeyi gösterir dediler. İlk yaptım çok ama çok silikti. Öğlen bir daha yaptım yine silikti fotoda görünmüyordu. Kimse inanmazdı. Dayanamadım o kadar eminim ki akşam da yaptım ve silik çizgi daha da belirginleşti. Tabi hemen kan testi verdim. Çünkü 1.5 yaşında oğlum var ve kucak istiyor bazen, risk olsun istemedim. Ve sonuç pozitif. Değer düşük çünkü çok erken farkettim. Umarım sağlıklı gebelik olur. Değerin yükselmesini bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin

Umarım yardımcı olur. İlk hamileliğimde sadece öğürmemden anlamıştım, şimdi daha dikkatliyim
Benim için regl den en büyük farkı kol altı vucüt ısımdı.