hamileliğinin son ayında olanlar...

amin inşallah benimde bu gün meuayanem var bizim doktor 37 den beri her seferinde nstye yolluyor ultrasonda her muayenede bakıyordu zaten..bide alttan bakıcak bu sefer inşallah bi sorn çıkmaz normalden de korkuyorum ama sezeryanda istemiyorum bi sürü dikiş falan hakkımızda hayırlısı 39+0 oluyoruz bu gün gerçi bu satıma göre ultrasonda 3 gün ilerde çıkıyo

Gunaydınlar kızlar. Ben de aksam uyuyamadım kasılmalarım oldu ama sonuc yıne olumsuz hala buralardayım.40+4 olduk bugun de kontrolum var. 8ıne hazır olucam bu gıdısle

Gunaydınlar kızlar. Ben de aksam uyuyamadım kasılmalarım oldu ama sonuc yıne olumsuz hala buralardayım.40+4 olduk bugun de kontrolum var. 8ıne hazır olucam bu gıdısle

Canım ben de bugün 40+0 oldum
Senin izinden gidiyorum galiba
Tık yokk

kızlar cinsiyetleri net??? benimkide 39.haftada ama hala tık yok. bide eziyet haline gelmeye başladı. idrarım geldimi inanılmaz sancılanıyorum. belim kasıklarım kopucak gibi oluyo. doktorum kafası iyice oturmuş hazneye buyüzden sıkıntı yaşıyosun normal dedi. sizede böyle oluyormu?

ayy 40 haftaları duyunca daha cok heyecanlanıyorum.. içimden bir his benimki o kadar beklemiyecek diyor ama ne kasılmam var nede baska birsey... pazartesi catı muayenem var doktorcum bi tamin ederiz ne zaman gelecegine dair dedi cok heyecanlıyım zaman gecmiyorr

zederdi ve Neryun maşallah 40. haftaları yaşamanız çok güzel. Ya da uzaktan bana öyle geliyor :) Umarım ben de görebilirim o haftaları..

zederdi ve Neryun maşallah 40. haftaları yaşamanız çok güzel. Ya da uzaktan bana öyle geliyor :) Umarım ben de görebilirim o haftaları..

Canım teşekkürlerrr
Ama bu haftaya geleceğimi ben de tahmin etmiyordum
En geç 38. haftada doğururum diyordum
Ama hala ben de bir belirti yok

Canım benim oğlum olacak
Zederdi'nin kızı olacak sanırım
Hani erkek çocukları geç gelir derler ama
Bence alakası yok
Artık kızlar da geç geliyor

Canım benim oğlum olacak
Zederdi'nin kızı olacak sanırım
Hani erkek çocukları geç gelir derler ama
Bence alakası yok
Artık kızlar da geç geliyor

evet canım ya kişiden kişiye değişiyo. erkek kız farketmiyo. beklicez böyle çaresi yok

Merhaba kızlar ben geldımm.
Merak edenlere soylıyım nazlı bır kızım olucak. adı da asya beren 40+4deyız. salı gunu 3200 du bugun doktora gıttık bebısım sımdı 3300 olmus.Hayret ben gramı gramına aynı kıloda cıktım şaştım kaldım Karnım cok gergın dunden berı nefes alırken acıyor resmen. nst ye gırdım uc tane sancım cıktı. ardından catı kontrolum yapıldı. valla gercekten korkulmıcak bısıymıs ben hazırdım boyle bısıye hıc de cnm yanmadı gayet sakın sakın yattım. Acıllmam olmadıgı ıcın hala beklemedeyız. Bır de ben ıkı tanesı buyuk olan sancıyı o kadar da hıssetmedım hatta doktoruma da dedım aralarında 7 8 dk var sancıların 2 3 dk olunca hıssedıceksın dedı. 8ıne kadar gelmsse 8ınde sabahtan doguma gıdıyoruz sunı sancı verılecek
hepımıze hayırlı dogumlar canlarım bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alma dılegıyle

hadi bakalım hayırlısı olsun Böyle rahat oldukça doğumun da kolay olacak eminim Sonra hikayeni okuruz seninde... bizede kısmet olsun inşallah... :97:

Saol cnm hayırlısıyla bebıslerımızı kucaklarımıza alsak artık. Son uc gun hadı bakalım. Sızlerle bunları paylasmak cok guzel

Saol cnm hayırlısıyla bebıslerımızı kucaklarımıza alsak artık. Son uc gun hadı bakalım. Sızlerle bunları paylasmak cok guzel

Canım, ben de seni merak ediyorum
Gelişmeleri yaz olur mu?
İnşallah ayın 8'ine kadar kendi sancınla doğum yaparsın
İnşallah ben de ayın 12'sine kadar kendi sancımla normal doğum yaparım :26:
Yarın benim de kontrolüm var

ay cnm ınsallah ya . hayırlısıyla acısıyla tatlısıyla bı dogursam baska bısı ıstemıyorum. bu ıkı gun hıc gecmez sımdı bana. koca gun ıs arıyorum kendıme. kendı annem de yarın gelecekmıs yanımda olacak saolsun hepımıze hayırlı dogumlar nasıp eylesın rabbım

canım şimdi seni heyecan basmıştır nasıl olmasınki benim en az 1 ayım var zaman geçmiyor sanki allah sabır versin çok kolay doğum yaparsın inşallah

demın de bebegımın hareketlerını hıssetmıyor gıbı oldum. Bu aralar buna takmıs durumdayım. Sımdı oynamaya basladı kızım. ay stres oldum

zederdi ne zaman gideceksin doğuma daha ne kadar bekleyecek doktorun ay bende inş senin gibi olmam 38 e girdim beklemek çok zor ve stresli olsa gerek seni çok i anlıyorum allah yardımcın olsun ınş

Canım carsamba gunu sabahtan yatısım olucak. Sunı sancı verılecek. Bakalım nabıcaz. Etrafımdakıler de sende sancı mancı yok sezeryan olcan bu gıdısle demeye basladı gardım dustu.

Canım carsamba gunu sabahtan yatısım olucak. Sunı sancı verılecek. Bakalım nabıcaz. Etrafımdakıler de sende sancı mancı yok sezeryan olcan bu gıdısle demeye basladı gardım dustu.

Hiç moralini bozma zederdi.. İnşallah, hayırlısıyla kendi sancınla doğumunu rahat bir şekilde yaparsın. Bu kadar hamile hep birlikte dua ediyoruz :) Hepimiz senin için heyecanlanıyoruz. Hadi Asya Beren gel artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…