Gunaydınlar kızlar. Ben de aksam uyuyamadım kasılmalarım oldu ama sonuc yıne olumsuz hala buralardayım.40+4 olduk bugun de kontrolum var. 8ıne hazır olucam bu gıdısle
zederdi ve Neryun maşallah 40. haftaları yaşamanız çok güzel. Ya da uzaktan bana öyle geliyor :) Umarım ben de görebilirim o haftaları..
kızlar cinsiyetleri net??? benimkide 39.haftada ama hala tık yok. bide eziyet haline gelmeye başladı. idrarım geldimi inanılmaz sancılanıyorum. belim kasıklarım kopucak gibi oluyo. doktorum kafası iyice oturmuş hazneye buyüzden sıkıntı yaşıyosun normal dedi. sizede böyle oluyormu?
Canım teşekkürlerrr
Ama bu haftaya geleceğimi ben de tahmin etmiyordum
En geç 38. haftada doğururum diyordum
Ama hala ben de bir belirti yok
Canım benim oğlum olacak
Zederdi'nin kızı olacak sanırım
Hani erkek çocukları geç gelir derler ama
Bence alakası yok
Artık kızlar da geç geliyor
Merhaba kızlar ben geldımm.
Merak edenlere soylıyım nazlı bır kızım olucak. adı da asya beren40+4deyız. salı gunu 3200 du bugun doktora gıttık bebısım sımdı 3300 olmus.Hayret ben gramı gramına aynı kıloda cıktım şaştım kaldım Karnım cok gergın dunden berı nefes alırken acıyor resmen. nst ye gırdım uc tane sancım cıktı. ardından catı kontrolum yapıldı. valla gercekten korkulmıcak bısıymıs ben hazırdım boyle bısıye hıc de cnm yanmadı gayet sakın sakın yattım. Acıllmam olmadıgı ıcın hala beklemedeyız. Bır de ben ıkı tanesı buyuk olan sancıyı o kadar da hıssetmedım hatta doktoruma da dedım aralarında 7 8 dk var sancıların 2 3 dk olunca hıssedıceksın dedı. 8ıne kadar gelmsse 8ınde sabahtan doguma gıdıyoruz sunı sancı verılecek
hepımıze hayırlı dogumlar canlarım bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alma dılegıyle
Saol cnm hayırlısıyla bebıslerımızı kucaklarımıza alsak artık. Son uc gun hadı bakalım. Sızlerle bunları paylasmak cok guzel
ay cnm ınsallah ya . hayırlısıyla acısıyla tatlısıyla bı dogursam baska bısı ıstemıyorum. bu ıkı gun hıc gecmez sımdı bana. koca gun ıs arıyorum kendıme. kendı annem de yarın gelecekmıs yanımda olacak saolsunhepımıze hayırlı dogumlar nasıp eylesın rabbım
Canım carsamba gunu sabahtan yatısım olucak. Sunı sancı verılecek. Bakalım nabıcaz. Etrafımdakıler de sende sancı mancı yok sezeryan olcan bu gıdısle demeye basladı gardım dustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?