hamileliğinin son ayında olanlar...

saglıcakla gelsin inşallah canlar bebişleriniz darısıda bize olsun inşallahhhhhhh

merhaba hamiş arkadaşlarım ben 36+6 oldum bugün izne yrıldım,artık kontrle haftada bir gidicem, bugün ilk defa nst ye girdim sancı 30 un üstündeydi doktor başlamış yavaş yavaş dedi böle gaz sancısı gibi sancım var gerçekten geçmiyor bazen de kızımın kanala girmeye çalıştığını hissedebiliyorum, yavrum bekleyemicek galiba, annesi gibi sabırsız mı olacak nee

Canım carsamba gunu sabahtan yatısım olucak. Sunı sancı verılecek. Bakalım nabıcaz. Etrafımdakıler de sende sancı mancı yok sezeryan olcan bu gıdısle demeye basladı gardım dustu.

ben doktora gittim bu gün Haftaya çrş da benim yatışım olacak .... 39 haftalıkmışız bizde artık Suni sancı verilir eğer o güne kadar olmazsa 2cm da açıklık varmış... Tek tek dökülüyoruz kızlar Bundan sonra bebeğimin gazı var, bebeğim uyumuyor yok kabız oldu Yine hep beraberiz anlaşılan....

AAaa pişti mi olucaz fatoscum carsambalardan gıdıyoruz Bende acıklıkyoktu ama 80e kadar sancı gorunuyordu. Zaten ne kaldı surda ya Rabbım carsamba gıdıcıyım. son bır gun. Kızımla konusuyorum bugun. "bak yavrukusum yarın son şansın " dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…