- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Bu yasa kadar utanmadin mi ahahhahha:) ay bilemedim yaa, ilk 3 ay bitsin sonra debelen bence, cok kas agrin magrin olur ilk 3 ay biraz daha yorgun oluyo insan cunku.Ya canım aslında bu kadar beni yormasa havuza devam etmek istiyordum ama 25 yaşındayım bu yaştan sonra kolluk takmaya biraz utanıyorum açıkçası
Girdiğimi neden düşündün ki? Liseden sonra hiç girmedimBu yasa kadar utanmadin mi ahahhahha:) ay bilemedim yaa, ilk 3 ay bitsin sonra debelen bence, cok kas agrin magrin olur ilk 3 ay biraz daha yorgun oluyo insan cunku.
Nasıl gidiyor ben çok endişeliyim inşallah kucağımıza alırız7 haziran canım
Amin inşallah canım ben de biraz pimpirikli oldum sanki. Mesela youtube da izliyorum çok iyi bir doktor var diyor ki, siz halterde kaldırsanız günlerce temizlik de yapsanız o bebeğe hiçbir şey olmaz doğacağı varsa sağsalim doğar. İçim rahatlıyor senin ki ne kadar oldu canım? Ben bir kalp atışını duysam rahatlicam daNasıl gidiyor ben çok endişeliyim inşallah kucağımıza alırız
5 haftalık az önce doktordan geldim kese göründü sadeceAmin inşallah canım ben de biraz pimpirikli oldum sanki. Mesela youtube da izliyorum çok iyi bir doktor var diyor ki, siz halterde kaldırsanız günlerce temizlik de yapsanız o bebeğe hiçbir şey olmaz doğacağı varsa sağsalim doğar. İçim rahatlıyor senin ki ne kadar oldu canım? Ben bir kalp atışını duysam rahatlicam da
Aynıyız o zaman benimki de 5 hafta civarı zaten ancak kese görünebiliyor çok küçük daha iki hafta sonraya mı çağırdılar seni kalp atışı için5 haftalık az önce doktordan geldim kese göründü sadece
Haftaya çağırdı kalp atışı duyulmaz bence ama yine giderim 7 hafta diyorlar kalp atışı içinAynıyız o zaman benimki de 5 hafta civarı zaten ancak kese görünebiliyor çok küçük daha iki hafta sonraya mı çağırdılar seni kalp atışı için
Hamileliğiniz hayırlı olsun öncelikle kalp atışını duydunuz mu bende 5 haftalık hamileyim merak ettimmerhaba. 8 haftalığım bende. doktorum havuz suan kesinlikle yasak denize gir dedi. bende kurcalamadım. ayrıca ilk 3 ay zaten cok bitkin ve halsiz hissedeceksin.birde bedenını bu sekilde yorma. bence yüzme derslerini 12.haftadan sonraya sakla
Ben de çok bitkin düştüm canım o yüzden bırakmayı düşünüyorum tatile gidersek denize girerim artıkmerhaba. 8 haftalığım bende. doktorum havuz suan kesinlikle yasak denize gir dedi. bende kurcalamadım. ayrıca ilk 3 ay zaten cok bitkin ve halsiz hissedeceksin.birde bedenını bu sekilde yorma. bence yüzme derslerini 12.haftadan sonraya sakla
Havuz değil ama denize girdim.Arkadaşalar ben 5 haftalık hamileyim henüz sadece kese görme aşamasına gelebildim tabi ben internetten baya araştırdım havuza girmekte bir sakınca yok deniyor. Ben de yeni yüzme kursuna yazıldım ve bugün ilk seansına gittim ama aşırı yoruldum. Siz hamileliğiniz süresince havuza girdiniz mi bir zararını gördünüz mü? Bir hafta sonra doktoruma da sorucam ama sizce bir zararı olur mu?
Denize tüm doktorlar izin vermiş ama havuza bi kısmı vermiş bi kısmı vermemiş beni de çok yordu galiba girmicem havuzaHavuz değil ama denize girdim.
Dalgalarla boğuştum :) benim doktorum sakıncası yok demişti ama deniz için demişti. Havuz mikroplu olabilir.
evet ben 5+3 te duydum ilk :)Hamileliğiniz hayırlı olsun öncelikle kalp atışını duydunuz mu bende 5 haftalık hamileyim merak ettim
bence doğrusu bu olurBen de çok bitkin düştüm canım o yüzden bırakmayı düşünüyorum tatile gidersek denize girerim artık
Merhaba, idrar yolu enfeksiyonu için ne kullandınız? Bana da doktor ilaç yazacak muhtemelen yarın ama kullanmaya korkuyorum, dahiliyeye gitmiştim.Canım ben denize girdim geçen hafta hem de Ege de Saroz körfezinde idrar yolu enfeksiyonu oldum. Ama doktorum hamilelikten baskıdan dolayı idrarı tam boşaltmıyorsunuz denizle bir ilgisi yok dedi. İdrar yaparken karnına doğru eğilip tüm idrarı tam boşalt ve bol su iç dedi. Temiz havuz ya da deniz enfeksiyon yapmazmış
piyelosepty gibi bir adı vardı canım hamilelerin içebildiği bir ilaçMerhaba, idrar yolu enfeksiyonu için ne kullandınız? Bana da doktor ilaç yazacak muhtemelen yarın ama kullanmaya korkuyorum, dahiliyeye gitmiştim.
Dahiliye doktoru hamilelikte kullanılan antibiyotik yazıyorum dedi. Urocare diye tek dozluk bir toz antibiyotik, gece yatmadan önce son idrarı yaptıktan sonra içiyorsunuz. Bir de Piyeloseptyl diye bir ilaç günde üç defa. Kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. İnternette de araştırdım genelde bu ilaçlar verilmiş hamilelere.Merhaba, idrar yolu enfeksiyonu için ne kullandınız? Bana da doktor ilaç yazacak muhtemelen yarın ama kullanmaya korkuyorum, dahiliyeye gitmiştim.
Sakıncası yok diyordu doktorum ama denizden çıkınca hemen kuru mayo giyeceksin dedi. Ben gitmedim denize. 32'den sonra deniz yok dedi sebebini de sormadım.Havuz değil ama denize girdim.
Dalgalarla boğuştum :) benim doktorum sakıncası yok demişti ama deniz için demişti. Havuz mikroplu olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?