Hamileliğiniz süresince havuza gittiniz mi?

Site de oldugu icin havuz her gun gtmstm ama bnm hc br problemim sorunum yoktu hamileyken

Ben de o ilacı kullandım zaten ilacı kullanırken sık sık idrara çıkarıyor ve idrarında gözle görünür renk değişikliği yaşanıyor

Bende yüzme kursuna yazılacaktım. Hatta tetkikler için gittiğimde gebe okduğumu öğrenmiştim 5 haftalık. Doktorum asla gitme dedi. Çünkü havuzlara yüksek miktarda klor ve birçok temizlik malzemsi atıyor. Sonra sakak bebekler oluyor üzülüyorsunuz sebebi genelde havuz çıkıyor dedi. Lütfen havuza girmeyin ama temiz plajlarda yüzebilirsiniz denizde dedi. O kimyasallar çok tehlikeliymiş 2 kadın doğum doktorumda aynı şeyi dedi.

Ben de o ilacı kullandım zaten ilacı kullanırken sık sık idrara çıkarıyor ve idrarında gözle görünür renk değişikliği yaşanıyor
Siz kaçıncı ayınızda kullandınız? Son ayda kullanmayın diye yazıyor prospektüsünde.

Ya kızlar bu haftalarda bebeğin huyu değişebilir gibi bir şey duymuştum Kağan Kocatepe'nin bir videosunu izlerken. Dikkat ettim de 3-4 gündür bebeğimin hareketleri değişti, sabahları kıpır kıpır olan beni uyutmayan bebek şimdi ancak bir iki hareket ediyor o kadar, uyandığımda. Dün piyeloseptyl diye bir ilaca da başladım dahiliye doktorunun verdiği, bunun yanında toz antibiyotik de vermiş tek dozluk, onu da bugün alıcam. Acaba enfeksiyondan mı böyle oldu, ilaçları da korkarak alıyorum ama kullanmam lazım, erken doğumların en yaygın sebebi enfeksiyonlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…