Walla ben razıyım bu sorularla muhatap olmaya, siz bi de olmadığında görün...
bkz:
- Ne zamandır evlisiniz, çocuk düşünmüyor musunuz?
- ee sorun kimde, sende mi eşinde mi?
- Tedavi olmayı düşünmüyor musunuz? bilmem kim şu doktora gitti hemen oldu, siz de gidin mutlaka!
- keçi boynuzu denedinizmi
- soğan suyu içtinmi bak o çok iyi geliyo
- otu denedinmi b.. u denedin mi.... bıdı bıdı bıdı....
-üşütüyomusun ayaklarını, ondan olmuyo
- ilk zamanlar korundunuzmu, ondan olmazmış diyolar... hep o doğum kontol ilaçları yüzünden
- tüp denedinizmi
- kafaya takıyo musun çok, bak takma takınca olmuyomuş
- yumurtlama zamanına dikkat ediyomusunuz
- dua ediyomusun, bak allahtan iste allah verir
vs. vs. vs...
ha bide hamile olup ya da çocuğu olup gözüne gözüne sokanlar da ayrı bi başşık konusu zaten!
kızlar sudenaz sanada canım sonsuz katılıyorum.. bu sorular vız gelir tırıs gider.... bunlar bir nimett aslında bilene.. bende bir iki tane ekleyeyim barii :)
- kaç yaşına geldin artık yumurtlaman zayıflamadan tedavi ol.
- aaaa çokda pahalıdır şimdi tedavii vah vah vah tüh tüh tüh
- buhara otur,
- maydanoz buharına otur sonrada kaplıcada 1 saat sıcak suya otur
en favorim geliyor kızlar sıkı durunn
ilişkiden sonra ayaklarını havaya dik bir saat öyle kalll
:))))))
Walla ben razıyım bu sorularla muhatap olmaya, siz bi de olmadığında görün...
bkz:
- Ne zamandır evlisiniz, çocuk düşünmüyor musunuz?
- ee sorun kimde, sende mi eşinde mi?
- Tedavi olmayı düşünmüyor musunuz? bilmem kim şu doktora gitti hemen oldu, siz de gidin mutlaka!
- keçi boynuzu denedinizmi
- soğan suyu içtinmi bak o çok iyi geliyo
- otu denedinmi b.. u denedin mi.... bıdı bıdı bıdı....
-üşütüyomusun ayaklarını, ondan olmuyo
- ilk zamanlar korundunuzmu, ondan olmazmış diyolar... hep o doğum kontol ilaçları yüzünden
- tüp denedinizmi
- kafaya takıyo musun çok, bak takma takınca olmuyomuş
- yumurtlama zamanına dikkat ediyomusunuz
- dua ediyomusun, bak allahtan iste allah verir
vs. vs. vs...
ha bide hamile olup ya da çocuğu olup gözüne gözüne sokanlar da ayrı bi başşık konusu zaten!
kızlar sudenaz sanada canım sonsuz katılıyorum.. bu sorular vız gelir tırıs gider.... bunlar bir nimett aslında bilene.. bende bir iki tane ekleyeyim barii :)
- kaç yaşına geldin artık yumurtlaman zayıflamadan tedavi ol.
- aaaa çokda pahalıdır şimdi tedavii vah vah vah tüh tüh tüh
- buhara otur,
- maydanoz buharına otur sonrada kaplıcada 1 saat sıcak suya otur
en favorim geliyor kızlar sıkı durunn
ilişkiden sonra ayaklarını havaya dik bir saat öyle kalll
:))))))
heyooo bunları atlamışım ben, bi de bunnar var dimi
Ha bi de şu var, çok istiyceksin, yeterince istersen bi de içten dua edersen çocuğun olur... ya bazen kendimi sorguluyorum ulen ben yeterince istemiyo muyum acabaa diyehayır o diyilde tecavüze uğrayıp hamile kalanlara ne demeli o halde bilemiyorum nası bi istekmiş kardeşim bu
Ha bi de şu var, çok istiyceksin, yeterince istersen bi de içten dua edersen çocuğun olur... ya bazen kendimi sorguluyorum ulen ben yeterince istemiyo muyum acabaa diyehayır o diyilde tecavüze uğrayıp hamile kalanlara ne demeli o halde bilemiyorum nası bi istekmiş kardeşim bu
hay allah iyiliğini versin emi
bende milletin içindemi dua edecem ulennn...zannediyolar hiç istemiyoz Allahtan...bide olmayınca üzülüyozya hemen yağıştırıyolar lafı isyan etmeyin sakin...
elize ayaklarını dik belinin altına yastık koy 2 saat kımıldama
kızlar bizi çıldırtan cümleler bitmez ayrı bi topic açmak lazım sırf bunun için
benim 4,5 senede duyduklarımla roman çıkar valla
bi de yüz ifadeleri vardır,hıı güzelmiş anlamı ne?(Sanki senin beğenmen şart benim çocuğum ben seslenicem ona sana ne oluyo)Çok soğuk bi isim,aaa o erkek ismi değil mi?(Yuh yani hiç İDİL adında erkek gören duyan var mı?)yada senin beğendiğin isimlerle ilgili kötü şeyler anlatılır güzel ama... diye başlar cümleler:))
benim tepemi attıran muhabbet:
-cinsiyeti ne?
+kız olacak inşallah
-olsun bakalım neyseee!!!
-canını sıkma
-neyyysee kocanla birbirinizi teselli edin artık napalım
( bu arada ilk çocuğum henüz )
kesin biz istemesini bilmiyoruz yaaa :))) sudenaz canım sen başardın oldu nasıl istedin canım bi sırrı var mı :))) bizde tutturursak duayı olacak inşallahhakkaten ya şu nokta atışı yapanlara şaşkınım valla biz bi yapamıyoruz şunu yaa :)) kesin biz bu işi de bilmiyoruz. tecavüzü de geçtim bide ilk geceden hamile kalanlar var ya onlara hastayım ben iste
hay allah iyiliğini versin emi
bende milletin içindemi dua edecem ulennn...zannediyolar hiç istemiyoz Allahtan...bide olmayınca üzülüyozya hemen yağıştırıyolar lafı isyan etmeyin sakin...
elize ayaklarını dik belinin altına yastık koy 2 saat kımıldama
kızlar bizi çıldırtan cümleler bitmez ayrı bi topic açmak lazım sırf bunun için
benim 4,5 senede duyduklarımla roman çıkar valla
Adetlerim düzensiz olduğu için 9 hafta olana kadar bebeğimin farkına varamamıştım. Bu arada da eşimin ailesi İstanbul'da oturuyor onları ziyarete gittik geldik. Sonrasında öğrendik ve ilk kayınvalidemi aradık (en çok merak eden o olduğu için) Ne dese beğenirsiniz "Ben anlamıştım zaten" Kocam da "Madem anlamıştın o zaman söyleseydin de bi test alıp yapsaydık" dedi :) Çok gülmüştüm yaa :)
cok güldüm yaa :) seviolar akıl vermeyi naapsınlar :) kontrolde mercumek tanesı kadar bebegın dedı doktor benım kucuk kardesım bebegımı mıdemde buyuttugumu sanıp ablaa kusarken cocugu kusma sakın kusarsanda geri yut dedi :)moral oldu sabah sabah bu topic
benı cümleleri değil bizzati kayınavlıdemın kendısı çıldırtıyor.10 yıl boyunca hiç böyle hissedip konuşmadım ama nefret edıyorum artık ondan.demın geldı 10 dk kızımı sevıcem dıye benı delirtti gıttı.kadın kafayı benımle yemiş.
canım ben söyliyim sanaa, o ilk geceden hamile kalanlar önceden hesab ediyorlar düğün günlerini yumurtlama günlerine denk getiriyorlar ondan öyle oluyorbiz kara cahil baştan yapamadık bu hesabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?