Hamileliğinizde çıldırtan cümleler

kızlar sudenaz sanada canım sonsuz katılıyorum.. bu sorular vız gelir tırıs gider.... bunlar bir nimett aslında bilene.. bende bir iki tane ekleyeyim barii :)

- kaç yaşına geldin artık yumurtlaman zayıflamadan tedavi ol.
- aaaa çokda pahalıdır şimdi tedavii vah vah vah tüh tüh tüh
- buhara otur,
- maydanoz buharına otur sonrada kaplıcada 1 saat sıcak suya otur

en favorim geliyor kızlar sıkı durunn

ilişkiden sonra ayaklarını havaya dik bir saat öyle kalll

:))))))

heyooo bunları atlamışım ben, bi de bunnar var dimi

heyooo bunları atlamışım ben, bi de bunnar var dimi

ay kızlar harikasınız yaa :))) bence de hamileleyken sorulan sorular bizim için hiç önemli değildir diye düşünüyorum sudenaz gibi vız gelir tırıs gider bu kadar hayırlısı ile inşallah bi evlatlarımıza kavuşalım da :))))

Ha bi de şu var, çok istiyceksin, yeterince istersen bi de içten dua edersen çocuğun olur... ya bazen kendimi sorguluyorum ulen ben yeterince istemiyo muyum acabaa diye hayır o diyilde tecavüze uğrayıp hamile kalanlara ne demeli o halde bilemiyorum nası bi istekmiş kardeşim bu

hay allah iyiliğini versin emi

bende milletin içindemi dua edecem ulennn...zannediyolar hiç istemiyoz Allahtan...bide olmayınca üzülüyozya hemen yağıştırıyolar lafı isyan etmeyin sakin...
elize ayaklarını dik belinin altına yastık koy 2 saat kımıldama
kızlar bizi çıldırtan cümleler bitmez ayrı bi topic açmak lazım sırf bunun için

benim 4,5 senede duyduklarımla roman çıkar valla

Son düzenleme:

kesin biz istemesini bilmiyoruz yaaa :))) sudenaz canım sen başardın oldu nasıl istedin canım bi sırrı var mı :))) bizde tutturursak duayı olacak inşallah hakkaten ya şu nokta atışı yapanlara şaşkınım valla biz bi yapamıyoruz şunu yaa :)) kesin biz bu işi de bilmiyoruz. tecavüzü de geçtim bide ilk geceden hamile kalanlar var ya onlara hastayım ben iste

yada senin beğendiğin isimlerle ilgili kötü şeyler anlatılır güzel ama... diye başlar cümleler:))
bi de yüz ifadeleri vardır,hıı güzelmiş anlamı ne?(Sanki senin beğenmen şart benim çocuğum ben seslenicem ona sana ne oluyo)Çok soğuk bi isim,aaa o erkek ismi değil mi?(Yuh yani hiç İDİL adında erkek gören duyan var mı?)
benim tepemi attıran muhabbet:
-cinsiyeti ne?
+kız olacak inşallah
-olsun bakalım neyseee!!!
-canını sıkma
-neyyysee kocanla birbirinizi teselli edin artık napalım
( bu arada ilk çocuğum henüz )

Hehehe buna çok güldüm benimde ilk çocuğum ve kız olduğunu duyduğumuzda havalara uçtuk eşimle
soranlara söyleyince -olsun eli ayağı sağlam olsunda(sanki erkek olup langır lungurları olunca daha hoş oluyo)
-İlk çocuğunuz,olsun...vs
Sanki erkek olunca evlat oluyo kızları es geç.
Fıstık gibi bi kızım olucak kısmetse canımın parçası.Eşimle ben çok mutluyuz gerisi dış ses...

ay ben buna koptum ama yaaaaaaaaaa

kaynanam neler yapabılır dıe arada yokluorum cevap hemen gelıyor
--olur olur herseyı olur o rızkıyla gelır

benım kazancım bellı esımın bellı kıra bellı acaba bebegım cıkar cıkmaz ıs mı bulucak

(tabıkı kımseye guvenıp yapmadık bebegımızı )

Son düzenleme:
Bi de eltim bana dediki "tut onu içerde tut bi 10 ay bir sene,canına okuyolar insanın"
Peki yavrım sen neden 7 ay zor tuttun tutsaydın ya 12 ay
Kaç kilo aldın?Benim arkadan bakılınca hamile olduğum bile anlaşılmıyodu.Artık hızla kilo alırsın
İşin komiği 22. haftamdayım henüz 1,5 kilo aldım bebeğimin gelişimide gayet iyi
Yani boşuna çeneni yoruyosun elticiğim.Tek kilo almayan gebe sen değilmişsin aaaa gördün mü bak sen

canım ben söyliyim sanaa, o ilk geceden hamile kalanlar önceden hesab ediyorlar düğün günlerini yumurtlama günlerine denk getiriyorlar ondan öyle oluyor biz kara cahil baştan yapamadık bu hesabı.

açalım sudenazcım topiimizi, burayı işgal ettik zaten bizim topiğe döndürdük olayı

kayınvalidem de aynı tepkiyi vermişti:) (ben anlamıştım zaten)

cok güldüm yaa :) seviolar akıl vermeyi naapsınlar :) kontrolde mercumek tanesı kadar bebegın dedı doktor benım kucuk kardesım bebegımı mıdemde buyuttugumu sanıp ablaa kusarken cocugu kusma sakın kusarsanda geri yut dedi :) moral oldu sabah sabah bu topic

:))) iyiymiş yaaaa, ne güzel bi pencereden bakıyolar hayata dimi

benı cümleleri değil bizzati kayınavlıdemın kendısı çıldırtıyor.10 yıl boyunca hiç böyle hissedip konuşmadım ama nefret edıyorum artık ondan.demın geldı 10 dk kızımı sevıcem dıye benı delirtti gıttı.kadın kafayı benımle yemiş.

kayınvalidelerin hepsi aynı canım ya
bizimki de oğluma küçük bu küçük deyip duruyor..oğlum normal kilosu da boyu da..az sonra yine gelecek ama yine derse patlayacağım bu sefer zaten uykusuzum..çıkardım dişlerimi bekliyorum

canım ben söyliyim sanaa, o ilk geceden hamile kalanlar önceden hesab ediyorlar düğün günlerini yumurtlama günlerine denk getiriyorlar ondan öyle oluyor biz kara cahil baştan yapamadık bu hesabı.

biz hesaplasak ta bi işe yaramazmış zaten canım yaaa :))) baksana neler yaşıyoruz :)))

kız olursa annemin adını erkek olursa babamın adını koyun diyordu aslında kendi adının konulmasını istiyordu ama tek onun adı 2. isim olmadan
kız olacağını öğrendik ve kayınvalidem ne dedi 'olsun kız olsun sonraki erkek olur'sanki kötü bir habermiş gibi bana moral veriyor
sonra doğum yaptım 3,5 kilo doğdu kızım bende çok zayıfım biz senden böyle bi bebek beklemiyoduk şaşırttın bizi diyor zayıf doğsa benim yüzündenmiş gibi
lafının nereye gittiğini düşünmeden konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…