hmm benim eşim bana karşı çok ilgiliydi hep ama hamile kaldığımı öğrendiğinden beri o ilgi 2 ye katlandı kıyamıyo bana hiçbirşey yaptırmıyo tabi bende her fırsatı değerlendiriyorum şımarmaya eğilimli biri olarak
hmm benim eşim bana karşı çok ilgiliydi hep ama hamile kaldığımı öğrendiğinden beri o ilgi 2 ye katlandı kıyamıyo bana hiçbirşey yaptırmıyo tabi bende her fırsatı değerlendiriyorum şımarmaya eğilimli biri olarak
valla kızlar yazdıklarınızı hayretle vede gıptayla okudum benim eşimde sağolsun şuan 37 haftalık gebeyim bu arada ikinci bebeğim geçen hafta duvar sildim cam sildim eşim işsiz oda oturdu pc de oyun oynadı insan bari bi bez sıkıp verir ondanda geçtim perdeleri asar hiç olmazsa kızım bu sene 1.sınıfa başladı okula ben getirip götürüyorum derslerinede hiç yardım etmiyo kocalarınızın kıymetini bilin arkadaşlar
benm eşimde aynen öyle çok ilgili...ama tam tersi olanları düşünüyorumda kötüdür sanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?