hamileliğinizde eşinizin size olan ilgisi nasıl

ss81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
234
1
46
Ankara
bazen eşimin benim hamile olduğumu unuttuğunu hissediyorum senede 9 ay ayrıcalık özen istiyorum sizin eşleriniz nasıl

hmm benim eşim bana karşı çok ilgiliydi hep ama hamile kaldığımı öğrendiğinden beri o ilgi 2 ye katlandı kıyamıyo bana hiçbirşey yaptırmıyo tabi bende her fırsatı değerlendiriyorum şımarmaya eğilimli biri olarak

aynennnn

valla hamile olan benmiyim omu belli değil? ben naz yapcağıma o yapıo :S ben ağlıom oda bunalıma girio. çok sıkıldım biran önce sağlıkla doğursamda eşimin eline bakmaktan kurtulsam :S

asiri ilgili, hamile oldugumu ögrendiginden beri ev isi yaptirmiyo yaptigim en agir is yemek ve bulasiklari makineye doldurmak allah razi olsun kocisimdenn

benim eşim rahatsız biraz. bacaklarında derin venöz yetmezliği var. ben bi ah desem o ahhhhhhh diyo genelde-tatlicadiarzu- naza gelince bizim evde sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa durumu var sanki. ben hamile o hasta geçinip gidiyoz. kızını dört göz beliyo çokta mutlu ama açıkcası o kendi derdinde bende sanki kendiminkinde gibi bi durum söz konusu. hadi ben doğurdummu bişeyim kalmıcakta onun işi zor. acıyom valla.

benimde eşim hamile kaldımı öğrendiğinden beri bana aşırı ilgili.evde hiçbir iş yaptırmıyor.ne bulaşık ne yemek ne süpürge her işi o yapıyor.yada annemden yardım istiyor.ben çalıştığım için sadece akşamları eve gidip yatıyorum.ama bu ilginin çoğu bebek için olduğu için kıskanmıyo değilim.

benim eşimde bana yardım eder allah razı olsun gerekirse yemekte yapar temizlikte camlarıda siler bana sildirmez hiç bende yapıyorum biraz tabi ama yardım etmese işim zor valla

bende de durum aynı. bende bel ağrıları olduğu için (bel fıtığı başlangıcı dedi doktor) zaten evde süpürge falan ağır iş yapmıyodum. sağolsun eşim camları da siliyodu . yerleri de silip süpürüyodu. hamileliğimden beri de yemek ve ütü dışında bi işim yok.genellikle de gelip ütü işini de yapıyo zaten. arada ben ona yardım ediyorum mobilyaların tozunu falan alıyorum tuzluk gibi orda oturmayayım diye :roflol: çamaşırları bile sepetiyle o taşıyo ki ben rahatsızlanmıyim. öyle. ilgisi de artarak devam etti zaten. Allah herkese böyle bi eş nasip etsin:Saruboceq:

Son düzenleme:
bazen hamile olduğumu unuttuğunu düşünsem de genelde çok ilgili,istediğim sürece her yardımı yapıyor sağolsun,istemezsem yapmıyor ama:)))

valla kızlar yazdıklarınızı hayretle vede gıptayla okudum benim eşimde sağolsun şuan 37 haftalık gebeyim bu arada ikinci bebeğim geçen hafta duvar sildim cam sildim eşim işsiz oda oturdu pc de oyun oynadı insan bari bi bez sıkıp verir ondanda geçtim perdeleri asar hiç olmazsa kızım bu sene 1.sınıfa başladı okula ben getirip götürüyorum derslerinede hiç yardım etmiyo kocalarınızın kıymetini bilin arkadaşlar

benim eşimde seninkinin ayrı bir versiyonu yeni kürtaj oldum beni hiç doğum yapmış gibi görmüyor.işleri yaptığım gibi birde laf işitiyorum.neden yatıyormuşum uykumu niçin alamıyormuşum allah insaf versin merhamet versin ne diyeyim

benm eşimde aynen öyle çok ilgili...ama tam tersi olanları düşünüyorumda kötüdür sanıyorum...

Allah bin kere razi olsun bebek gibi bakiyor bana . Eger boyle olacaksa ben menapoza kadar hic ara vermeden dogurmaya raziyim:)

öncesindede çok ilgiliydi gözünden sakınırdı şimdii bu ilgi katlandıkça katlanıyor şükürler olsun Rabbim bana böle bi eş nasib etti

Allah eşimden razı olsun, onu yetiştiren k.validem ve k.pederimden de razı olsun bin kere
değil evliliğimiz, ilişkimizin ilk günlerinden itibaren hep el üstünde tuttu eksik olmasın...
hamileliği öğrendiği andan itibaren nerdeyse hiç iş yaptırmıyo...Allahtan çok hamarat aklım da kalmıyo hatta bazı şeyleri benden iyi yaptığını bile söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…