Hamileliğinizde kaç kilo aldınız

Sidelya4121

Kanatlarım Var Ruhumda
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
222
50
98
34
20 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. bu gün kiloma baktım 8. 9 kilo almışım. çok mu? siz kaç kilo aldınız.?

+13 kiloyla 37. Haftada doğuma girdim. Esas kiloyu 24-28 arasi aliyor insan.

34. Haftamdayım 10.5 kilo aldım.. doğuma kadar 2 - 3 falan daha alırım sanırım.. ama benim kilom da var fazla almamam lazım..

Vala 22 haftaligim 7,5 kilo aldim. Doktoruma 6 kilo aldim dedim:) yemedi 7,5 demek:)

Zayif baslayanlar daha hizli ve cok kilo aliyor onu anldim. 51 kilo baslamistim 58.5 oldum. Arkadasim var 79 la basladi ayni haftadayiz hala almadi... benim 3 katim yiyor halbuki:)

Vala 22 haftaligim 7,5 kilo aldim. Doktoruma 6 kilo aldim dedim:) yemedi 7,5 demek:)

Zayif baslayanlar daha hizli ve cok kilo aliyor onu anldim. 51 kilo baslamistim 58.5 oldum. Arkadasim var 79 la basladi ayni haftadayiz hala almadi... benim 3 katim yiyor halbuki:)
Gebeliğim Sorunlu geçtiği için uzun süre kalkmadım yataktan ondan da çok almış olabilirim

Gebeliğim Sorunlu geçtiği için uzun süre kalkmadım yataktan ondan da çok almış olabilirim
Evet beni de o mahvetti. Bir ay kalkmadan yattim sonrasinda da hep dikkat rttim
Olabildigince az hareket ettim. Suan da biraz riskli gidiyor yuruyus merdiven cikmak hep yasak. O cok etkiliyor kesinlikle...

Evet beni de o mahvetti. Bir ay kalkmadan yattim sonrasinda da hep dikkat rttim
Olabildigince az hareket ettim. Suan da biraz riskli gidiyor yuruyus merdiven cikmak hep yasak. O cok etkiliyor kesinlikle...
Yemeğime o kadar dikkat ediyorum çünkü bu yüzden herhalde. Allah yardımcımız olsun bebeğimizi korusun.

21. Haftadayım 67-68 le hamile kaldım 4 kilo verdim 3ünü dha yeni yeni alıyorum
65 -66 yım şuan doğuma max 75 ile girersem çok güzel olacak :)

Back
X