- 25 Mart 2017
- 222
- 50
- 98
- 34
- Konu Sahibi Sidelya4121
20 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. bu gün kiloma baktım 8. 9 kilo almışım. çok mu? siz kaç kilo aldınız.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebeliğim Sorunlu geçtiği için uzun süre kalkmadım yataktan ondan da çok almış olabilirimVala 22 haftaligim 7,5 kilo aldim. Doktoruma 6 kilo aldim dedim:) yemedi 7,5 demek:)
Zayif baslayanlar daha hizli ve cok kilo aliyor onu anldim. 51 kilo baslamistim 58.5 oldum. Arkadasim var 79 la basladi ayni haftadayiz hala almadi... benim 3 katim yiyor halbuki:)
Evet beni de o mahvetti. Bir ay kalkmadan yattim sonrasinda da hep dikkat rttimGebeliğim Sorunlu geçtiği için uzun süre kalkmadım yataktan ondan da çok almış olabilirim
Yemeğime o kadar dikkat ediyorum çünkü bu yüzden herhalde. Allah yardımcımız olsun bebeğimizi korusun.Evet beni de o mahvetti. Bir ay kalkmadan yattim sonrasinda da hep dikkat rttim
Olabildigince az hareket ettim. Suan da biraz riskli gidiyor yuruyus merdiven cikmak hep yasak. O cok etkiliyor kesinlikle...
Haklısın benim 24 den sonra çok arttı kilom 28 den sonra duruyor mu+13 kiloyla 37. Haftada doğuma girdim. Esas kiloyu 24-28 arasi aliyor insan.
Haklısın benim 24 den sonra çok arttı kilom 28 den sonra duruyor mu
Aslında dikkat ediyorum yediklerime sadece son 2 haftada hiç yürüyüş yapamadım sıcaktan dolayıDikkat etmezsen durmaz tabi :) son haftalarda suyun azaldigi icin kilo bile verebiliyorsun gerci
Ay bende 19 haftalığım 1 kilo almışım daha siz baya almışsınız gibi geldi bana20 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. bu gün kiloma baktım 8. 9 kilo almışım. çok mu? siz kaç kilo aldınız.?