Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balık Yağının adı nedir bana solgarınkini verdibalık çok severim fakat fazla yiyemediğim için balık yağı aldım bende. a ve d vitamini içermiyor buna dikkat ettim. a vitamini fazlasının hamilelikte zararlı olduğunu okumuştum.bu aldığım saf balık yağı diye geçiyor ve mg çok yüksek olduğu için 3-4 günde bir içmeyi düşünüyorum. doktoruma sorucam yarın inşallah.
Balık Yağının adı nedir bana solgarınkini verdi
gerçek omega 3 testidir lütfen izleyin
basit bir testle gerçek omega 3 olup olmadığını anlıyabiliriz buyrun seyredin forever arctıc sea dünyaca bilinen en iyi markadır piyasadaki eften püften markalra güvenmeyin eczanede bilee satılan ürünlerin içinede epa ve dha az miktarda bulunmaktadır çok dikat edelim sade kilo aldırır ben 2 yaşındaki kızıma günde 2 kapsül veriyorum hiperaktif bir çokcuk uyku düzeni yoktu cılız bir çocuktu 2 ayda çok büyük gelişim oldu ve ben bunun üzerine ürünün satışına başladım ilgilenen olursa bana ulaşbililer ... adresine mail atabilrsniz