Hamileliğinizi eşinizle paylaşmak... Ama o yanınızda yokken...

nonameanymore

Kokoşcan'ın annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
3.594
1
106
Ankara
Farzedin ki eşiniz uzakta ve test yaptınız evde tek başına onun gelmesine daha çok var. Haberi nasıl verirdiniz? Aklınıza ilginç ve heyecanlandırıcı bir haber verme şekli geliyor mu? Uzun zamandır istenen ama hayırlısı olsun denen bir bebek için...

Bu durumda olan çok kadın var ama genelde haber verirken aklımız karmakarışık olur ne yapacağımızı şaşırırız. Belki burada paylaştığımız hayaller birilerine umut olur, aydınlatıcı fikirleriniz nelerdir?

eşim denizci subayı benim sürekli görevde olur. ben gene evde yalnızdım, bir kerelik birlikteliğimzden hamile kalmıştım. testler yaptım,hala inanamıyordum.derken hamileyim. eşimin gelmesine çok var,15 gün falan. tabii telefonla da ulaşamıyorsun görevdeyken. kimseye demedim, anneler dahil. eşim geldi , 15 gün sonra kapıyı açtım, tabii kaç gün görüşmemişiz. aşkıım dedi, aşkım dedim boynuna atladım sadece hamileyim dedim. adam şokk tabii. şaka yapıyorum sandı kendine gelemedi kaç saat. benim ondan önce bir bebeğimin kalbi durmuştu almışlardı. o yüzden çok zor günler geçirmiştik. şimdi kızım 14 aylık :)) allah bağışlasın

eşim denizci subayı benim sürekli görevde olur. ben gene evde yalnızdım, bir kerelik birlikteliğimzden hamile kalmıştım. testler yaptım,hala inanamıyordum.derken hamileyim. eşimin gelmesine çok var,15 gün falan. tabii telefonla da ulaşamıyorsun görevdeyken. kimseye demedim, anneler dahil. eşim geldi , 15 gün sonra kapıyı açtım, tabii kaç gün görüşmemişiz. aşkıım dedi, aşkım dedim boynuna atladım sadece hamileyim dedim. adam şokk tabii. şaka yapıyorum sandı kendine gelemedi kaç saat. benim ondan önce bir bebeğimin kalbi durmuştu almışlardı. o yüzden çok zor günler geçirmiştik. şimdi kızım 14 aylık :)) allah bağışlasın

Allah kızınızı size bağışlasın MaviEge hikayen çok iç ısıtıcı. Mevzu yaşayana daha zor tabi ama zor günler geçer mükafatı büyük olur. :nazar:

amin canım rabbim isteyen herkese versin. acısını ben çok iyi bilirim. bebeğimi kaybettiğimde çok üzüldüm çokk anlatamam , tarifi yok. o yüzden rabbim isteyen herkese versin diye çok dua ediyorum.

amin canım rabbim isteyen herkese versin. acısını ben çok iyi bilirim. bebeğimi kaybettiğimde çok üzüldüm çokk anlatamam , tarifi yok. o yüzden rabbim isteyen herkese versin diye çok dua ediyorum.

peki o kadar zaman nasıl bekleyebildin tatlı annecim ya? insan yerinde duramıyor değil mi?

bir de haydi bizim için bir hayal kur. nasıl haber verebiliriz? bir haber verme şekli önerir misin ya da senin kendi yorumun ne?

canım hamile misin ? ben pek plan yapmam, aklıma ne gelirse yaparım.yani o an içimden ne gelirse onu yaparım. eşin nerede görevde mi senin de ?

canım hamile misin ? ben pek plan yapmam, aklıma ne gelirse yaparım.yani o an içimden ne gelirse onu yaparım. eşin nerede görevde mi senin de ?

bilmiyorum ki canım sadece öyle bir his var içimde birkaç da belirti. ama güzel bir anı olsun istiyorum ilk haber verişim. o nedenle sizlerle paylaşmak istiyorum beyin fırtınası yapalım.

hayırlısı olsun canım hakkınızda eşin uzakta mı?

Son düzenleme:
evet tatlım genelde iş seyahatlerine çıkıyor düzenli olarak. bu arada konuma olan ilgin için teşekkür ederim sohbet eder gibi oldu ama içim rahatladı.

kimi göbeğine yazmış baba ben geliyorum diye, kimi patik almış vb. ama bunlar yanında olunca geçerli şeyler. ben bir telefon açıp hamileyim demek istemiyorum. ne yapabilirim?

canım ne demek tabii konuşucaz:)) aynı şeyleri yaşadım da ondan sanırım girip yazıyorum sana sürekli :) vall canım bilemedim ki . aklıma geldi bir şey ama klasik belki. kurabiye yap mesela içine not yaz hamileyim diye :):) nasıl bir işte çalışıyor bilmiyorum ama ben mesela haberleşemediğimiz için askeri yolla mesaj deriz biz, mesaj olarak söyletmeyi düşündüm ama yapmadım.

Yok canım kargo bile yollayamayacagım bir yerde calisiyor. O nedenle ya telefonla ya da internet aracılıgıyla haberleşebiliyorum. Mutlaka da haberi olsun istiyorum gelinceye kadar bekleyemem ya :16: Ona göre bi çözüm bulmamız lazım :18:

Merhaba,
Ben hayal ettiğim gibi veremedim hamile olduğum haberini ama umarım uzakta da olsa sizin için unutulmaz bir müjde olur. İnternet aracılığıyla haberleşebiliyor ve ona bu şekilde haber verecekseniz bebeği ve hamile olduğunuzu tahmin ettirecek şiir, şarkı, slayt, resim gibi bişey gönderebilirsiniz. Sibel Tüzün'ün Kıymetlim diye bir şarkısı var klibi de tam hamileliğe uygun. Belki o klibi indirip gönderebilirsiniz yada buna benzer bişey. Umarım hamilesinizdir ve hayırlısıyla güle güle büyütürsünüz. :71:

Merhaba,
Ben hayal ettiğim gibi veremedim hamile olduğum haberini ama umarım uzakta da olsa sizin için unutulmaz bir müjde olur. İnternet aracılığıyla haberleşebiliyor ve ona bu şekilde haber verecekseniz bebeği ve hamile olduğunuzu tahmin ettirecek şiir, şarkı, slayt, resim gibi bişey gönderebilirsiniz. Sibel Tüzün'ün Kıymetlim diye bir şarkısı var klibi de tam hamileliğe uygun. Belki o klibi indirip gönderebilirsiniz yada buna benzer bişey. Umarım hamilesinizdir ve hayırlısıyla güle güle büyütürsünüz. :71:

Çok teşekkür ederim sayın Muhasana, henüz hamile değilim ama inşallah bir gün olursa (ki şu an içimde öyle bir his var) hazırlıklı olmak istedim.

Ben kısa bir video çekeyim ve orada yaratıcı birşeyler söyleyeyim diye düşündüm. Şarkı gibi, testi göstermek gibi, göbeğime birşeyler yazmak gibi vb :) Web cam aracılığıyla da görüşülebilir ama karar veremiyorum sizlerin yardımına ihtiyacım var.

evet sizin fikriniz daha güzelmiş. video kaydı yıllar sonra çocuğunuzla bile paylaşabileceğiniz kalıcı bir anı olur. bol şanslar

merhaba
oncelıkle hayırı olsun ıns hayırlı saglıklı bı evladın olur bence guzel mektup seklınde bı yazı yaz ama bebegının yazıyomus gıbı ve e maıl le yolla benım esımde yurtdısında calısıyo bende boyle bısey yapmayı dusunuyorum hamıle kaldıgımda :))

merhaba
oncelıkle hayırı olsun ıns hayırlı saglıklı bı evladın olur bence guzel mektup seklınde bı yazı yaz ama bebegının yazıyomus gıbı ve e maıl le yolla benım esımde yurtdısında calısıyo bende boyle bısey yapmayı dusunuyorum hamıle kaldıgımda :))

bunu eşimden başka diğer kişilere yapmayı düşündüm tatlım. videoda karar kılmıştım taaki gebelik testim negatif çıkana kadar :59:

inşallah canım ama umutları yeşertmek lazım. bunun için de çok iyi bir topic aslında. herkes haberdar olsa hayal kursak... :emir_bebek:

umarım bızımde bebgımız olucak ıns bır gun bu duyguları bızde yasıcaz hayallerımız gercek olucak allah buyuktur ben hergun dua edıyorum herkez ıcın tum anne olmak ısteyenlere yüce rabbım bızıde duyucak emınım :) ben ümitliyim er yada gec olucak ins

Back
X