Hamileliğinizi eşinizle paylaşmak... Ama o yanınızda yokken...

ne zor bu süreç ya, bekle bekle ümit et sonra ya hüsran ya uç noktada bir sevinç. annelik herhalde ondan da bi ayrı kutsal

ümitlerle yasıyoruz zaten bu kadar ümitsizlige kapılma dua edelım elbet yüce rabbım bızım sesımızı de duycak :) ama insan bi belırtı gorunce acaba dıyo benım adetım 11 gun gecıktı bugun gıdıp kan testı yaptırcam ıns gelmıstır bebegım :)

slm canım doktora gıttık ama bakmadı malesef aıle doktoruna gıtmem gerekıyomus onuda arastırmam lazım ev sahıbımızle konusucak esım bende hala bısey yok ama asırı gazım var

inşallah hayırlısıyla öğrenirsin de canım sen de eşine nasıl haber vereceğini düşünürsün ben gibi. hayal etme işi işte :)

inşallah hayırlısıyla öğrenirsin de canım sen de eşine nasıl haber vereceğini düşünürsün ben gibi. hayal etme işi işte :)

ins cnm hayırlısı tabı ben deıl o bana verıcek sanırım haberı benım ıngılızcem yok malesef suan bende yurdısındayım bu hafta ıcınde gıdıcez doktora 12 gun gectı bakalm ara ara sancım var allahım ıns bızede bu guzel duyguları yasatır :)

vere vere ancak bebek yok haberi verebiliyorum güzel haberler verebilmek varken. bu ay hisstemiştim o nedenle açtım konuyu ama yok :(

bilemiyorum ki canım Allah büyük tabii ama... hayallerle yaşıyormuşum gibi geliyor...

valla sonradan konuyu açtığıma da pişman oldum. ortada fol yok yumurta yok açıp baktıkça üzülüyorum daha çok.. :50:

Back
X