hamileliginizi ilk ogrendinizde kan değerinin kaçtı

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır sitesi takipteyim anca suan kayıt oldum soruyu doğru yerde sormadiysam beni yonlendirirseniz sevinirim bn 1 senelik evliyim bazı sorunlardan dolayı bu ay tüp bebek y aptiracaktim regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim dün son regl tarihim 05 ocak ve ogün kan tahlili 4740 çıktı doktora yarın giricem randevu aldım fakat bu değer yüksek degilmi sitede bole yüksek değerle hamile olduğunu ogrenenler yok
çoğul gebelik olabilir canım

Kızlar iyi akşamlar benim 3 aydır bhcg değerim artıyor hic biri gebelik değil 2 ay önce 0.9 du geçen ay 1.2 bu ay 1.6 acaba rahim kendini mi hazırlıyor diye düşünüyorum sizdede boyle yükselişler oldu mu gebelik öncesi

Arkadaslar Merhaba benimde iki hafta once 3520 çıkmıştı kese cok ufakti sonraki haftada sadece keseyi gördüm bugun tekrr kontrolum var bos gebelikmi yoksa yasadiklarim normalmi adetimde 45 gunde bir oluyodu geç dollenme dedi dr . Boyle bi durum yasayan varmi :(

Gecen cuma tomurcuguda gördüm yarin da inş kalp atışlarını duyarimm

Benim bi sorujum we birturlu ne oldugunu anlayamadim yardimci olursaniz sewinirim en so 10 ocak tarihinde regil oldum 2 kere ka werdim degerlerim 0.1 cikti 3. Kan testini 7 mart tarihinde verdim sonuc 52.48 cikti ben hamilemiyim anlayamadim dr suan bisi diyemiyorum sua dio...

Ben adet doneminden once yaptrmistim 55 cikmisti sonra katlanarak artmisti sukur canim

Back
X