Ben adet tarihinden 5 gün önceKızlar hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz?? cevap verirseniz çok sevinirim
neyle öğrendinizBen adet tarihinden 5 gün önce
Normal kaset tipi gebelik testiyle hiç belirtim yoktu öğrendikten sonra yaşadım belirtilerineyle öğrendiniz
Adete 4 gün kala kaset testle öğrendimKızlar hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz?? cevap verirseniz çok sevinirim
hayırlısı olsun canım :)Normal kaset tipi gebelik testiyle hiç belirtim yoktu öğrendikten sonra yaşadım belirtileri
adetiniz gecikmeden nasıl öğrendinizSans eseri 3 haftalikken
Adete 3 gün kala tahmin ediyordum adet 1 gün gecikti testle öğrendim.Kızlar hamileliğinizi en erken ne zaman öğrendiniz?? cevap verirseniz çok sevinirim
Darısı başına inşallahhayırlısı olsun canım :)
Ishal karin agrisi sebebiyle acile gitmistim. Doktor gebelik emzirme yok dimi ona gore ilac yazicam diye sordu. Korunmuyorum bilmiyorum adetime daha 1 hafta var diyince kan testi yapti orada ogrendik.adetiniz gecikmeden nasıl öğrendiniz
ne güzel hayırlısı olur inşallahAdete 3 gün kala tahmin ediyordum adet 1 gün gecikti testle öğrendim.
inşallah canım :)Darısı başına inşallah
ne güzel hayırlısı olsun inşallah :)Ishal karin agrisi sebebiyle acile gitmistim. Doktor gebelik emzirme yok dimi ona gore ilac yazicam diye sordu. Korunmuyorum bilmiyorum adetime daha 1 hafta var diyince kan testi yapti orada ogrendik.
hayırlı olsun inşallah :)Geçen hafta cuma adete 1 gün kala
Kaset test sonucunuz duruyorsa buraya resmini atabilir misiniz? Merak ettimNormal kaset tipi gebelik testiyle hiç belirtim yoktu öğrendikten sonra yaşadım belirtileri
Böyle canım hakkında hayırlısı olsunKaset test sonucunuz duruyorsa buraya resmini atabilir misiniz? Merak ettimben de 6 gün önce yapmıştım ama bsey yok gibiydi. Erken gebelik testi değildi benim ki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?