Hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz???

Böyle canım hakkında hayırlısı olsun
Baya güzel çıkmış seninki. Hayırlı olsun.
Bak ben de testin resminin keskinliğini arttırdım. Alt kısımda ince bi çizgi görüyor musun? Belki üste doğru da vardır da orası gölgede kaldığı için görünüyor olabilir. Ve testten 2 dk sonra falan çektim

Eklentiler

• 7C039234-B4E5-48BA-BDD7-FC65EE4D408D.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 717
Evet hayal çizgi görüyorum sanki sen flaşı tutup bak silik çizgiyse pozitif demektir inşallah vardır

Kızlar selam, son adet tarihi başlangıcım 23 Ekim, bu ay adet olmadım 2 defa kan testi sayısız kaset test yaptım yok hiçbişey yok bide normalde ben çabuk regl olurum öyle 1 ayı bulmaz, özellikle geceleri kasık ağrım oluyo geçiyo, doktora gittim cumartesi günü rahim kalınlaşman var gebelik belirtisi olarak ama gebelik varsada henüz kesen görünmüyo küçük muhtemelen dedi son adet üzerine bugün 34 gün oldu adetle beraber 39, bir arkadaşımda geç döllenmeyle hanile kalmış adet sonrasın41. Gün öğrenmiş öyle mi acaba bilmiyorum kafam allak bullak oldu, kan testi verip bidaha negatid cıkarsa diyede gitmek istemiyorum böyle olan varmı ya herkes hep erken erken öğrenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…