- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
İleriki haftalardan bildiriyorum yeni yeni anlıyor insan karnı çıktıkça sankiBen kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor
Hareketlerini hissettikden sonra emin. Oluyorsun canım öyle diyim sanaBen kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor
Kendimi anormal hissettim ben de iyi bariİleriki haftalardan bildiriyorum yeni yeni anlıyor insan karnı çıktıkça sanki
HamilemisinnnnnnBen kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor
Sağlıkla doğsun büyüsün miniklerimizKendimi anormal hissettim ben de iyi bari
ayy evet teşekkür ederimHamilemisinnnnnnayy konuşuyorduk seninle hadi gözün aydın
AminnnSağlıkla doğsun büyüsün miniklerimiz
Çok sevindimayy evet teşekkür ederimAllah herkese versn inşallah dün öğrendim beta 330 çıktı
aminÇok sevindimminiğin sağlıkla gelsin Son regl tarihin neydi kuzu
Tekmelesin hiss edeceksin ilk hamilelik o.yuzden daha bedeninde alismamisBen kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç normal mi heyecan da yok sonradan mı olacak sanki hamile değilim gibi geliyor
Anladım kuzum.amin21 ekimdi bat 18 kasımdı bat günü 330 çıktı canım
Hadi inşallahTekmelesin hiss edeceksin ilk hamilelik o.yuzden daha bedeninde alismamis
Ben ilk hamileliğimde Bebek ilk defa hareket erdiğinde çok korktum namaz kılıyordum birden karnimda hareket hiss etdim dilim.kurudu korkudan sonra alisdimHadi inşallah
AyyBen ilk hamileliğimde Bebek ilk defa hareket erdiğinde çok korktum namaz kılıyordum birden karnimda hareket hiss etdim dilim.kurudu korkudan sonra alisdim
Sana öyle geliyodurAyyinşallah iyi bir anne olabilirim bazen beceremem diye korkuyorum
İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?