hamileliğn ilk zamnlarnda yerleşme kanaması, kahverengi lekesi olan arkadalar yardım.

nilmumu

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
501
4
316
Hatay
kızlar tup bebeğimizi yaptık ve bugun 9. gunum dun başlayan ve bu gune kadar devam eden kahverengi lekem gecmedi.. sizlerde böle lekelenme oldu mu???
olduysa da ne kadar sürdü.. ilk etapta lekeye yordum sevindim gibi ama bitmediği için tereddütlerim artıyor acaba adet mi olucam diyorum???

Canım bende yasadım ilk basta yerleşme kanamasi diye düşündüm regli tarihinden 2 gün önce başladı 2 gün sürdü azar azar arada az kanda geldi gecti bitti sandim 3 gün sonra tekrarladı düne kadarda devam ediyordu doktorum vajinal jel verdi birde iğne duseg karsı önlem amaçlı bence doktoruna danis önlemini alsin birde cok ayakta kalma ben 10 gündür yatıyorum

canım bende de yerleşme kanaması olmuştu.. bende 1 hafta sonrasında olmuştu..
senin durumunda öyle olabilir.. çünkü gebe kalınan günden 7-10 gün sonrasında oluyormuş..
benimki 3 gün sürmüştü.. ve adet kanamasından farklıydı, kahverengiydi..

umarım umduğun gibidir.. Allahım herkesin gönlüne göre versin..
dileyen herkese tattırsın bu duyguyu

merhaba ..
benimde kahverengi lekelerim oldu bugun..1 yıllık evliyim..
regliminde başı itibariyle 13,günüm..
daha regl tarihime 17 gün varken eğer gebelik var ise bu kahverengi lekelnme normalmi??
çünkü duyumlarım hep şöyle..
regl tarihime bi kaç gün kala bu lekeler olduğu..
benim ki bu durumda iltihap falan sanırım..kafam karıstı..

canım aynen benımki de öle kahve rengı lekeler geliyor dun başladı.. bugun de hafifi sancım var gidip geliyor....
sende de sancı olmuşmuydu???

Son düzenleme:
canım aynen benımki de öle kahve rengı lekeler geliyor dun başladı.. bugun de hafifi sancım var gidip geliyor....
sende de sancı olmuşmuydu???

sancıyı hatırlamıyorum ..ama hamileyken adette olmuştum, sancımda olmuştu.zaten gebelikte kasık ağrıları oluyor,adet sancısına benzer .yani sancı seni yanıltmasın..
ama sen dr'unla görüş , dinlenmende gerekebilir..

cevapların için teşk.. doktorumla görüştüm dediğin gibi belirti de olabilirmiş.ilaçlarıma devam etmemi söledi.. zaten öle aman aman lekeler kalmadı peceteyı tuttugum zaman peçeteye geliyor.. zannedrsem azalıyor
sancılarım da gidp gidip geliyor.. galıba evde dinlenirsem gececek gibime geliyor

Son düzenleme:
evet, zaten lekelenme şeklinde olur.. kesik kesik..
sen dinlenmene bak, yorma kendini..
Allahım herkesin gönlüne göre versin..
sağlıkla geçecek gebelik, sağlıkla kavuşulacak bebişler nasip etsin..
kendine iyi bak..

arkadaşlar sitede okudum bu konuda çok fazla bilgim yok 1 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık bebek de olmadı dra gittim herşey normal dedi geçen ayın 14 ü adet tarihim bu ayın 14ünde olcam 30 gün sürüo ve ayın 5inde sabah kalktığımda pembe bi akıntı oldu öğleye kadar leke gibi azcık vardı iç çamaşırımdada sonra bitti 2-3 gündür sol kasığımda batma var şuandada var ümitlenmek istemiyorum çok hayalkırıklığı yaşadık(iltihap falan mı napsam ne düşünsem bilemedim yardım edin bilgi sahibi olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…