Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip etsin inşallahAslı hanımcım merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişiniz görünce çok duygulandım çünkü benim uğraştığım deli gibi konulara baktım dönemlerde sizde benim gibi çaba sarfediyordunuz yorumlarda adınızı çok gördüm şimdi sizi hamilelik sayacı ile görmek inanın beni çok çok mutlu etti sormak istediğim birkaç şey var ne zamandır deniyorsunuz ve hamile kaldığınız ay farklı yaptığınız birşey oldu mu belirtileriniz olduğu için mi adetten önce test yaptınız benimde bat 10 Mart yapsam mı diye düşünüyorum ama göğüs ve hafif kaşık ağrım başladı adet belirtisi tabi![]()
Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben 4 aydır ovulasyon ile deniyorum çok stres yaptığımı düşünerek bu ay akışına bıraktım sancılarım başladı adet olacak gibiyim ama bir umut işte insan bekliyor birde bu ay farklı olarak yumurtlamadan 4 gün sonra kanlı akıntım geldi 1 defalık gün içinde sonra kesildi o da bir umut işte çarşamba bat günü bakalımÇok teşekkür ederim Rabbim sana da nasip etsin inşallahşöyle söyliyim ben ovülasyon testi ile hamile kaldım ama testi yapıp çift çizgiyi gördükten sonra o gece ve sonraki her 2 günde 1 günü değerlendirin derim. Hamile olduğumu tesadüfen hadi test yapıyım dediğim an öğrendim
ki daha adetime 3 gün vardı nasıl olsa yoktur diye öylesine girmiştim. Bir de ceviz çok tükettik biz eşimle gerçekten onun etkisi olduğunu düşünüyorum
Aminnnn size de nasip etsin inşallah. En büyük sorun stres stresin çok olduğu aylarda yumurtalar stres dolayısıyla çatlamıyor bile o kadar etkiliyor o yüzden dua edin sabredin ve çabalayın ama kendinizi yormayın olumsuz düşünce ile emin olun Rabbim zamanını biliyordurMaşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben 4 aydır ovulasyon ile deniyorum çok stres yaptığımı düşünerek bu ay akışına bıraktım sancılarım başladı adet olacak gibiyim ama bir umut işte insan bekliyor birde bu ay farklı olarak yumurtlamadan 4 gün sonra kanlı akıntım geldi 1 defalık gün içinde sonra kesildi o da bir umut işte çarşamba bat günü bakalım![]()
Gaz var canım bende de ama midemi bulandırmıyor ama agrı yapıyorKızlar merhaba benim gibi aşırı gazı olanlar gazdan ayrıca midesi bulunanlar var mı ? Bir de bir müddet birşey yemesem hemen karnım iyice gaz yapıp midemi bulandırıp ekşitiyor nolur yardımmm
Ayyy gerçekten çok kötü o biliyorum yemeklerine kimyon koy gerçekten o gaza çok iyi geldi ağzının tadı da daima su şişesi al yanına limon damlat onunla biraz iyi oluyorBen 9+5 deyim daha önce böyle gazlı olmamıştım. Bundan rahatsızlık duymuyorum ama midem kötü kusmuyorum hiç ama bişey yemediğim her an ağzımın içi zehir gibi tat yok mide yanması gibi değişik bişey
Yaaaaa sizin de hamile olduğunuzu gördüm şimdiii çok şükür tebrik ediyorum sağlıklaaa gelsin inşallah bebişlerimizAslı hanımcım merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişiniz görünce çok duygulandım çünkü benim uğraştığım deli gibi konulara baktım dönemlerde sizde benim gibi çaba sarfediyordunuz yorumlarda adınızı çok gördüm şimdi sizi hamilelik sayacı ile görmek inanın beni çok çok mutlu etti sormak istediğim birkaç şey var ne zamandır deniyorsunuz ve hamile kaldığınız ay farklı yaptığınız birşey oldu mu belirtileriniz olduğu için mi adetten önce test yaptınız benimde bat 10 Mart yapsam mı diye düşünüyorum ama göğüs ve hafif kaşık ağrım başladı adet belirtisi tabi![]()
Ayy çok teşekkür ederimm gerçekten çok sürpriz oldu benim içinde bu ay olması neye uğradığımı şaşırdım çok şükür oldu ama salı günü kalp atışı var kısmetseYaaaaa sizin de hamile olduğunuzu gördüm şimdiii çok şükür tebrik ediyorum sağlıklaaa gelsin inşallah bebişlerimiz![]()
Aminnn inşallahAyy çok teşekkür ederimm gerçekten çok sürpriz oldu benim içinde bu ay olması neye uğradığımı şaşırdım çok şükür oldu ama salı günü kalp atışı var kısmetseİnşallah Allah hepimizin evlatlarını bağışlar da sağlıkla kucaklarızz