hamilelik 15. haftada 10 kilo alınırmı?

Nurcann784

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
31
14
38
35
merhaba arkadaşlar bir şey soracağım, bi tanıdığımız 15.haftada olduğunu ve 9 kilo aldığını söylüyor böyle bir şey mümkün mü?

Evet olabilir demek ki bulantı falan olmamış iştah açılmış alabilir tatlı ekmek bol yenince kaçınılmaz ilk 3 ayda 1kilo sonra her. Ayda 1 kilo yeterli dedi benim doktorum ekmek tatlı az ye proteinli beslenme dedi hamur işi yeme dedi balık yumurta sut yoğurt ceviz badem fındık

Evet olabilir demek ki bulantı falan olmamış iştah açılmış alabilir tatlı ekmek bol yenince kaçınılmaz ilk 3 ayda 1kilo sonra her. Ayda 1 kilo yeterli dedi benim doktorum ekmek tatlı az ye proteinli beslenme dedi hamur işi yeme dedi balık yumurta sut yoğurt ceviz badem fındık
Evet olabilir demek ki bulantı falan olmamış iştah açılmış alabilir tatlı ekmek bol yenince kaçınılmaz ilk 3 ayda 1kilo sonra her. Ayda 1 kilo yeterli dedi benim doktorum ekmek tatlı az ye proteinli beslen dedi hamur işi yeme dedi balık yumurta sut yoğurt ceviz badem fındık

merhaba arkadaşlar bir şey soracağım, bi tanıdığımız 15.haftada olduğunu ve 9 kilo aldığını söylüyor böyle bir şey mümkün mü?
Ben de kendimi çok kilo aldım sanıyordum. Bu tanıdığınızın cidden dikkat etmesi gerek yoksa 40 kiloyu bulur mazallah.

Cok gibi.. ben toplamda 16 kilo almistim. Ona bile fazla demisti doktorum

açıkçası bana da saçma geldi ablamda hamileliğinde toplamda 13 kilo almıştı evleneli 3 ay oldu şimdi 3 aylık hamileyim 3 ayda toplam 9 kilo aldım diye iddialaşınca açıkçası insanın aklına farklı şeyler geliyor. göbeğide oldukça çıkmış
4üz falan doğuracak sanırsam

I
açıkçası bana da saçma geldi ablamda hamileliğinde toplamda 13 kilo almıştı evleneli 3 ay oldu şimdi 3 aylık hamileyim 3 ayda toplam 9 kilo aldım diye iddialaşınca açıkçası insanın aklına farklı şeyler geliyor. göbeğide oldukça çıkmış
4üz falan doğuracak sanırsam
son haftalarda nasil olacak acaba daha cok ozaman aliniyo cunku. 30 kilo alanlar duymustum demekki boyle oluyomus

Alınıyor canım. ben 28 kilo aldım ve tek sebep boğaz. Yersen daha doğrusu tatlı ve aburcubur artı kuruyemiş tüketirsen hiç çaba harcamaya gerek yok
Hamilelikte bol meyve sebze balık ettüketirken ekmeği tatlıyı azaltmak gerekiyor.

Hemen hemen benle aynı haftada ama be daha 1.5 kilo aldım karnımda hala çıkmadı bence çok fazla almış yani bnm kizim maşallah sağlıklı ve dr ideal kilon diyo

10.haftada 7 kilo alan biliyorum.
Hamileliğinde 40 kilo alan arkadaşım dahi var, hepsi verdi kiloları.
Ben ise 13 kilo aldım bunun da 8 kilosunu 7.aydan sonra aldım ama 9 kilo hala duruyor.
Yani almak mı almamak mı daha iyi bilemedim.

Ayy maşallah neden alinmasin. Yemege bagli o.bende simdiye kadar 4 kilo almisim. Her ay icin 1 kilo bebekle ilgisi yok gebelikten evvel diyet yapıyordum baya saglam sıkı bir diyetti durumu ogrenince rahat rahat yedim.. Zaten kiloluyumda.. 10 olmasada benimde saglam 4 um var yani.. Allah saglik sihhat versin. Bunlat geri verilir. Keske tek derdimiz kilo olsa.

Yazik gunah o bogazlara biraz dur demek lazim :) ilk gebeligimde 65le hamile kaldim 75le dogum yaptim 1 sene olmadan 63e dustum. simdi 19haftaligiz 1.5-2 kg anca almisim. Buarada kizim 3300 dogdu cok kilo alinca bebek gelisiyo besleniyo demek degil.

Back
X