Kızlar selam, ben dün yazmamışım.
Bugün sabah kahvaltım: peynir, zeytin, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 2 dilim ekmek. Listemde yoktu 1 tane gün kurusu yedim kaçamak oldu.
Öğle yemeğim ıspanak, 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık pilav
Ara 20 kadar küçük üzüm tanesi, 12 tane badem
Akşam sebze günümdü, yine ıspanak, salata, 3 kaşık yoğurt ve 1 kaşık kadar pilav yedim.
Spor yok maalesef.
Bugün diyetisyen günümdü, 2.4 kilo vermişim. 1.8 kilo yağdan gitmiş, ödem gitmiş biraz. Metabolik yaşım da 47den 45e düşmüş. Obezlikten yağlı duruma geçiş yapmışım. 3 kilo daha verirsem ideal yaş aralığımın üst sınırına geçeceğim. Gelecek hafta için yine yarım kilo hedefi koydu. İnşallah sizle birlikte motivasyonum devam ederse ay sonuna dek ideal aralığıma girerim. Sonraki hedefim de ideal kilom olan 57 kilo, sonrası da var ama adım adım inşallah.
Benim tek sıkıntım kızımdan dolayı spor, yürüyüş vs yapamıyorum. Aşırı hareketli bir bebek olduğu için arabasına koyayım birlikte yürüyelim olmuyor, evde yapayım desem o uyuduktan sonra o da olmuyor 10u buluyor uyuması. Sonra zaten enerjim kalmıyor. Ona bir şekilde çözüm bulmam lazım acilen.