- 11 Şubat 2016
- 31
- 14
- 38
- 35
- Konu Sahibi Nurcann784
merhaba arkadaşlar bir şey soracağım, bi tanıdığımız 15.haftada olduğunu ve 9 kilo aldığını söylüyor böyle bir şey mümkün mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilir demek ki bulantı falan olmamış iştah açılmış alabilir tatlı ekmek bol yenince kaçınılmaz ilk 3 ayda 1kilo sonra her. Ayda 1 kilo yeterli dedi benim doktorum ekmek tatlı az ye proteinli beslenme dedi hamur işi yeme dedi balık yumurta sut yoğurt ceviz badem fındık
Evet olabilir demek ki bulantı falan olmamış iştah açılmış alabilir tatlı ekmek bol yenince kaçınılmaz ilk 3 ayda 1kilo sonra her. Ayda 1 kilo yeterli dedi benim doktorum ekmek tatlı az ye proteinli beslen dedi hamur işi yeme dedi balık yumurta sut yoğurt ceviz badem fındık
Ben de kendimi çok kilo aldım sanıyordum. Bu tanıdığınızın cidden dikkat etmesi gerek yoksa 40 kiloyu bulur mazallah.merhaba arkadaşlar bir şey soracağım, bi tanıdığımız 15.haftada olduğunu ve 9 kilo aldığını söylüyor böyle bir şey mümkün mü?
Cok gibi.. ben toplamda 16 kilo almistim. Ona bile fazla demisti doktorum
son haftalarda nasil olacak acaba daha cok ozaman aliniyo cunku. 30 kilo alanlar duymustum demekki boyle oluyomusaçıkçası bana da saçma geldi ablamda hamileliğinde toplamda 13 kilo almıştı evleneli 3 ay oldu şimdi 3 aylık hamileyim 3 ayda toplam 9 kilo aldım diye iddialaşınca açıkçası insanın aklına farklı şeyler geliyor. göbeğide oldukça çıkmış
4üz falan doğuracak sanırsam
Ben aldım :/merhaba arkadaşlar bir şey soracağım, bi tanıdığımız 15.haftada olduğunu ve 9 kilo aldığını söylüyor böyle bir şey mümkün mü?