Hamilelik/adet belirti farkları

minnoskedii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
78
31
3
30
Kizlar merhaba adet ve hamilelik belirtileri ayni olan var mı aranizda.bende bebek istiyorum vücudumda farklı birşey aramak yormaya başladı beni.en çok göğüslerimi takıyorum kafaya normalde ovulasyon sonrası ağrı başlar adete dogru artar ve adetle biter.o yüzden göğüslerim ağrımaya başladığı an tamam olmadı diyip üzülüyorum ve bu da nerdeyse 15 gün demek..

Göğüsler gebelikte de ağrıyor ve kendinizi dinlemeyi bırakın çünkü erken dönem oluyor ve belirtilerin başlması için de çok erken yani başlayan da çok nadirdir. Mide bulantısı baş dönmesi vs desen bunlar bile aslında adet belirtilerinde de olan şeyler. Olacsğına bırakın stres yapıp bu ay da olmadı diye kendinizi bırakmayın. Stres ve üzüntü çok etkileyen şeyler

Doğru söylüyorsunuz benim olmadı diye üzülmeye başladığım süreç daha vücudum bile farkında değildir belki ne olduğunu.tesekkur ederim düşüncelerinizi paylastiginiz için

Doğru söylüyorsunuz benim olmadı diye üzülmeye başladığım süreç daha vücudum bile farkında değildir belki ne olduğunu.tesekkur ederim düşüncelerinizi paylastiginiz için
Ne demek sıkmayın csnınızı bu ay olmaz birdahaki ay olur inşallah olmazsa da doktora gidersiniz tıp ilerledi artık, siz içinizş ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…