Mayıs ayı hamilelik bekleyenler

Yaptım negatif. İnşallah önümüzdeki aya nasip olur. Rabbım sana da nasip etsin hayırlı haberler almak nasip olsun sana da bekleyen herkese.
Bende yaptım var diyemiyorum yok diyemiyorum belli belirsiz bir gölge var ama adet gunu böyle çıkmazdı olsa galiba benimde yok oğluma 1 gün kala gayet net bir çizgiyle öğrenmiştim hayırlısı değil demek ki

Selamun aleyküm kızlar. Mayıs ayında hamilelik bekleyenler birlikte gün sayalım istedim. Benim bata 5 gün var. Sizin kaç gününüz kaldı. Belirtileriniz var mı💗 bendeki tek belirti oğlumda adetten yaklaşık 1 hafta kadar önce karnıma bıçak gibi bir ağrı saplanmıştı. Bugün de aynısı oldu. Başka hiç bir belirti yok.💐
Benim adetim 20 gün geçti iki haftadır sürekli test yaptım iki kere kan verdim hepsi negatif cikmisti dün tekrardan kan verdim beta HCG 59 çıkti sanırım geç döllenme oldu iki gün sonra tekrar kan vercegim sağlıklı gebelik mi yoksa kimyasal gebelik mi belli olucak insallah gonlunuzce olur sizde hamilesinizdir ❣️

Kızlar kan verdim kasıklarımda patlayacak gibi bir ağrı olunca adette olmayınca şüphe ettim ama negatif malesef bu saatten sonra sonuç değişmez birdaki aylara

kızlar selamm şehir dışına çıkacağım için doğum kontrol hapına 12 saat geç basladım ondan sonra unutmadım ve tam devam ediyorum ilk 1 hafta da ilişkim olmadı bugün ilişkide kazara içime boşaldı biraz sizce ertesi gün hapı kullanmalı mıyım ? ovulasyon haftasının da son günüydü bu beni biraz strese soktu açıkçası sizce ne yapmalıyım

kızlar selamm şehir dışına çıkacağım için doğum kontrol hapına 12 saat geç basladım ondan sonra unutmadım ve tam devam ediyorum ilk 1 hafta da ilişkim olmadı bugün ilişkide kazara içime boşaldı biraz sizce ertesi gün hapı kullanmalı mıyım ? ovulasyon haftasının da son günüydü bu beni biraz strese soktu açıkçası sizce ne yapmalıyım
Kesinlikle bebek istemiyorsan elbette iç

Adet günüm yarın sabaha olmazsam bende test var ama kaset test onunla deniycem hayırlı haberler alalim insallah💐
Ya lütfen bilgi verir misiniz nereye yazdıysam cevap yok.Benim normalde bugünlerde yumurtlama yani takvime göre ama bu ay ilaçla takiple yumurtlama ve çatlama gördük 9 mayısta çatladı progesteron 20 çıktı benim ne zaman adet olmam gerekiyor her zaman yumurtlamadan 14 gün sonramıdır????🥹🥹🥹

Kesinlikle bebek istemiyorsan elbette iç
Ya lütfen bilgi verir misiniz nereye yazdıysam cevap yok.Benim normalde bugünlerde yumurtlama yani takvime göre ama bu ay ilaçla takiple yumurtlama ve çatlama gördük 9 mayısta çatladı progesteron 20 çıktı benim ne zaman adet olmam gerekiyor her zaman yumurtlamadan 14 gün sonramıdır????🥹🥹🥹

Kızlar selam,bat 30 mayıs.dün test yaptım böyle çıktı(7 gün kala)
days comfort testin adı,erken gebelik testi var mı vir şey sizce?

Eklentiler

• IMG_5280.webp
    IMG_5280.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 60
Selamun aleyküm kızlar. Mayıs ayında hamilelik bekleyenler birlikte gün sayalım istedim. Benim bata 5 gün var. Sizin kaç gününüz kaldı. Belirtileriniz var mı💗 bendeki tek belirti oğlumda adetten yaklaşık 1 hafta kadar önce karnıma bıçak gibi bir ağrı saplanmıştı. Bugün de aynısı oldu. Başka hiç bir belirti yok.💐
Aleyküm selam🌸 benim bu ay yumurtalamamdan 1 hafta sonra az bsey kanamam ve lekelenmem oldu daha adetime 14 gün vardı belimin sol tarafı ve kasıklarımda agri vardı adet oldum sandım ama olmadım bugün üzerinden bir hafta geçti ve bugün kahverengi leke geldi adetime şuan 1 hafta var ilk defa böyle birsey yaşadım anlam veremedim🫤

Merhaba benim de bata 2 kalıyor yarından itibaren. Sat 26 nisan, 6-7 mayıs yumurtlama gördüm değerlendirdim ama pek belirtim yok bel ağrım başlamıştı ilk hafta o cok ince var su an. Sabah kaset test yaptım negatif cıktı başka da testim yok çarsambaya kadar bekleyeceğim art

Benimde 26 nisandi ayni tarihlerde yumurtalama görmüşüz şuan belirtim bel ağrısı arada kasıklarıma anlık ağrılar girip çıkıyor bakalım inşallah olur bu ay

Back
X