Mayıs ayı hamilelik bekleyenler

Merhaba benim de bata 2 kalıyor yarından itibaren. Sat 26 nisan, 6-7 mayıs yumurtlama gördüm değerlendirdim ama pek belirtim yok bel ağrım başlamıştı ilk hafta o cok ince var su an. Sabah kaset test yaptım negatif cıktı başka da testim yok çarsambaya kadar bekleyeceğim artık.
Benimde 26 nisan inşallah birlikte pozitif sonuç alırız 🙏🏼

Aleyküm selam🌸 benim bu ay yumurtalamamdan 1 hafta sonra az bsey kanamam ve lekelenmem oldu daha adetime 14 gün vardı belimin sol tarafı ve kasıklarımda agri vardı adet oldum sandım ama olmadım bugün üzerinden bir hafta geçti ve bugün kahverengi leke geldi adetime şuan 1 hafta var ilk defa böyle birsey yaşadım anlam veremedim🫤
benzer durum bende de oldu. Adetime 10 gün varken leke geldi. Ardından adetime 4 gün kala pembe lekeyle başladı ve kahverengi devam ediyor 3 gündür. Normalde hemen sökülürüm hiç böyle olmazdı yarın kan testi vericem

Aleyküm selam🌸 benim bu ay yumurtalamamdan 1 hafta sonra az bsey kanamam ve lekelenmem oldu daha adetime 14 gün vardı belimin sol tarafı ve kasıklarımda agri vardı adet oldum sandım ama olmadım bugün üzerinden bir hafta geçti ve bugün kahverengi leke geldi adetime şuan 1 hafta var ilk defa böyle birsey yaşadım anlam veremedim🫤
Benimde 2 gün gecikti olmuyorum gelen giden yok yarın da olmazsam test alicam

Benimde 26 nisandi ayni tarihlerde yumurtalama görmüşüz şuan belirtim bel ağrısı arada kasıklarıma anlık ağrılar girip çıkıyor bakalım inşallah olur bu ay
Merhaba canım test yaptın mi.
Benimde günlerdir ufak kramplarım oluyor ve sürekli uyku halim vardı 25 son adetimdi iki gün önce test yaptım negatif dün yaptım Silik çizgi bugünde yaptım hafif pembeli çizgi yarın kan vericem insallah gzuel haberleri alıp burada paylaşırız tekrar

Merhaba canım test yaptın mi.
Benimde günlerdir ufak kramplarım oluyor ve sürekli uyku halim vardı 25 son adetimdi iki gün önce test yaptım negatif dün yaptım Silik çizgi bugünde yaptım hafif pembeli çizgi yarın kan vericem insallah gzuel haberleri alıp burada paylaşırız tekrar
Bende kan verdim sonucu bekliyoruz inşallah pozitif sonuç alırız 🫶

Kızlar 31 Mayıs regl günüm yani 3 gün kaldı fakat ovülasyon testim pike yakın her an pik olacakmış gibi böyle olduğunda hamilelik var diyorlar ama bilemedim

Eklentiler

• 431326C3-D32B-4BBA-8E2F-2ABA4C0A5A2B.webp
    431326C3-D32B-4BBA-8E2F-2ABA4C0A5A2B.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 7
  • D760871E-BC73-43AF-9856-659433EF0E5B.webp
    D760871E-BC73-43AF-9856-659433EF0E5B.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 7
Benimde gecikmemin 5. Günü yarın 6 bacak ağrım var çok fazla karın batmalarim ve bel ağrım var hiç sivilce çıkarmadım üstüne üstlük bugün birde çok az kahvemsi bir leke geldi cuma gününe kadar bekliycem testlere güvenmiyorum bi pozitif cikiyo bir negatif buda bugünkü testim

Eklentiler

• 1000178574.webp
    1000178574.webp
    37 KB · Görüntüleme: 5
Benimde gecikmemin 5. Günü yarın 6 bacak ağrım var çok fazla karın batmalarim ve bel ağrım var hiç sivilce çıkarmadım üstüne üstlük bugün birde çok az kahvemsi bir leke geldi cuma gününe kadar bekliycem testlere güvenmiyorum bi pozitif cikiyo bir negatif buda bugünkü testim
Sizin çok fazla olmuş gecikme neden kan testi vermiyorsunuz

Back
X