- 11 Ağustos 2016
- 154
- 40
- 28
- 31
- Konu Sahibi BirmevzumVar
-
Canim hamilelikte akinti oluyor bendede hala var hormonlarin degisiminden kaynaklaniyor eger kokusuzsa idrar yaparken yanma ve kasinti yapmiyorsa normal dedi benim doktorumSelamlar kızlar 4+4hamileyim ve son bir haftsdır akıntım var öncesinde birden boşalsını hissettim korktum sarı akıntıydı sonrasında da adet dönemimden sonra çoğaldı su gibi akıyo ama sarı kıvamlı su gibi birde sancılarım oluyor devamlı cinsel iliskide oturdugum yerde uzun sürs kalınca falan bunları yaşayan varmı hamilelikteki akıntı nasıl olur ??? Kontrlme daha var
Anladim cnm benimde hamilelikten once enfeksiyon sikintim vardi tedavi oldum gecti gecmedi derken hamile kaldim doktora soyledigimde muayne edip enfeksiyon var dedi ve fitil verdi kullandim gecmedi bidaha fitil verdi ama hicbi degisiklik olmadi bunun üzerine doktorumu degistirdim durumu anlattım okadar fitil kullanmana rağmen gecmediyse enfeksiyon degil normal akintidir dedi oyuzden bende artik sikinti yapmıyorum ama sen kontrole gittiginde mutlaka doktoruna soyle canimKokusuz ama zaten sürekli mantar oluyordum devamlı enfeksion sıkıntım vardı bide üstüne gebelik çok sıkıntıdayımm
İnşallh geçer bian önces ya benm akıntım kesildi iki gündür yok hiç ama boşluklarım ve böbreklerim fena agrıyorAnladim cnm benimde hamilelikten once enfeksiyon sikintim vardi tedavi oldum gecti gecmedi derken hamile kaldim doktora soyledigimde muayne edip enfeksiyon var dedi ve fitil verdi kullandim gecmedi bidaha fitil verdi ama hicbi degisiklik olmadi bunun üzerine doktorumu degistirdim durumu anlattım okadar fitil kullanmana rağmen gecmediyse enfeksiyon degil normal akintidir dedi oyuzden bende artik sikinti yapmıyorum ama sen kontrole gittiginde mutlaka doktoruna soyle canim
Bende 11 haftaligim benimde akintim çok enfeksiyon var dedi doktor pekte takmayaya çalışıyorum kokulu hemde napiyim eskiden hiç bunlar dusunulmuyomus şimdi biz mi çok detayci olduk acaba kalbini bozma dua et bebisin için sadece rabbim herşeyin kolayını hayirlisini nasip etsin hepimizeSelamlar kızlar 4+4hamileyim ve son bir haftsdır akıntım var öncesinde birden boşalsını hissettim korktum sarı akıntıydı sonrasında da adet dönemimden sonra çoğaldı su gibi akıyo ama sarı kıvamlı su gibi birde sancılarım oluyor devamlı cinsel iliskide oturdugum yerde uzun sürs kalınca falan bunları yaşayan varmı hamilelikteki akıntı nasıl olur ??? Kontrlme daha var
Evet gene başldı akıntılar malesef snrm bendede enfeksiyon var yeni evlendigim zamanda kapmıştım hiç geçmemişti yavrularımızı bize bağışlasın rabbimmmBende 11 haftaligim benimde akintim çok enfeksiyon var dedi doktor pekte takmayaya çalışıyorum kokulu hemde napiyim eskiden hiç bunlar dusunulmuyomus şimdi biz mi çok detayci olduk acaba kalbini bozma dua et bebisin için sadece rabbim herşeyin kolayını hayirlisini nasip etsin hepimize
Bide benm ilk zamanlar sdet öncesi kasık agrılarım çoktu ama artık hiç yok okdr hareket ediyorum yürüyorum ama agrı yok sadece hecanlanınca adet sancıları gibi sancılarım oluyor 5 10dkcıkk okadarr sendede öylemi belirtilerim yok oldu mide bulantım falan hiç olmadı zaten sürekli hapşuruk var bi bendeBende 11 haftaligim benimde akintim çok enfeksiyon var dedi doktor pekte takmayaya çalışıyorum kokulu hemde napiyim eskiden hiç bunlar dusunulmuyomus şimdi biz mi çok detayci olduk acaba kalbini bozma dua et bebisin için sadece rabbim herşeyin kolayını hayirlisini nasip etsin hepimize
Benim aşırı bulantim var hastanelik oluyorum o derece ayrıca akintim fazla yani kasiklarimda agri var. idrarda enfeksiyon var benim çünkü bol bol su içmem gerekiyo ama bu cikarmalarim yüzünden icemiyorum doktor da serum takiyoBide benm ilk zamanlar sdet öncesi kasık agrılarım çoktu ama artık hiç yok okdr hareket ediyorum yürüyorum ama agrı yok sadece hecanlanınca adet sancıları gibi sancılarım oluyor 5 10dkcıkk okadarr sendede öylemi belirtilerim yok oldu mide bulantım falan hiç olmadı zaten sürekli hapşuruk var bi bende
Bazen koyu sarı olabiliyo bilmiyorum tahlillerde enfeksiyon var dedi ama ilaç falan onermediakıntı normal kokulu ve koyu renkliyse anormal akıntı kültürü alıp baktırmak önemli
benimde iltihap çıktı kültür aldı doktor çubukla fitil verdi onu kullanıcam bugün
bence doktora gidip kültür aldırmak en iyisi eğer bu belirtiler varsa
yoksa hamilelikte akıntı şakır şakır olurmuş normalmiş
akıntı normal kokulu ve koyu renkliyse anormal akıntı kültürü alıp baktırmak önemli
benimde iltihap çıktı kültür aldı doktor çubukla fitil verdi onu kullanıcam bugün
bence doktora gidip kültür aldırmak en iyisi eğer bu belirtiler varsa
yoksa hamilelikte akıntı şakır şakır olurmuş normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?