Doktora gitmelisiniz bunun başka bi çaresi yok...Anksiyeteyle boğuşan biri olarak söylüyorum sadece doktor yardımcı olabilir sizeselam arkadaslar tam 5 aylik hamileyim 1 kizim var 5 yasinda daha once anksiyeye rahatsizligi yasadim tam duzeldim derken gebeligimde 4 ay bulanti kusma yasadim, bebegimin taramasi riskli cikti derken psk bozuldu enerjim dustu eskiden heyecanlandigim seyler suan aman bosver falan modundayim ve hergun kaygilanacak birsey bulup olmsuz dusunceler kuruyorum korkmaya basladim boyle giderse aklimi kaciricam korkularida basio napcam ben bana bir yol destek basina gelen varsa lutfen yazin
gitcem canim aynen tek basima altindan kalkamiyorum uzerimde kaya var resmen ya birden nasil bu hale geldim cok uzuluomDoktora gitmelisiniz bunun başka bi çaresi yok...Anksiyeteyle boğuşan biri olarak söylüyorum sadece doktor yardımcı olabilir size
bana ilac kullanmani oneririm ama takip edilmen lazim dedi suan ailemin yanindayim pazar evime doncem ist bakirkoy arastirma hastanesine gideyim diyorum daha kotu olmak dusuncesi bile korkutuyor beni guclu olmaliyim evladimin esimin dogacak cocugumun bana ihtiyaci var ama bu dussuncelerle kendimi yiyorum resmenIlk gebeliginde depresyon yaşayan biri olarak iyi bir doktora gidin şayet lohusalik daha kötü ediyor insani postpartum depresyon cok agir yaşanıyor ben gebelikte gitmistim anlamadi gittigim doktor hemen ilac baslamayayim fln dedi ama maalesef logusalikta cok kötü olmuştum keşke gebelikte kullanilan bir ilac yazsa idi lohusalikta kotulemezdim diye düşünüyorum
Oluyo bişekilde tetikleniyor..Bende hiçbişey yapmak istemiyorum sürekli espri yapan gülen gezmeyi seven bi insandan eve kapanan bi insana dönüştüm...İlaçta içemiyorum bebek istedğim için işin kötüsü hamilede kalamıyorum aylardır sanırım stresten...gitcem canim aynen tek basima altindan kalkamiyorum uzerimde kaya var resmen ya birden nasil bu hale geldim cok uzuluom
ah kuzum ya rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin sanada bende dune kadar bir suru hayaller kuruyordum cocuklarimla evimle ilgili birseyler ters gidip uzulunce birden hersey alt ust oldu keyifsiz ve bos hale geldiOluyo bişekilde tetikleniyor..Bende hiçbişey yapmak istemiyorum sürekli espri yapan gülen gezmeyi seven bi insandan eve kapanan bi insana dönüştüm...İlaçta içemiyorum bebek istedğim için işin kötüsü hamilede kalamıyorum aylardır sanırım stresten...
Amiin inşallah çok teşekkür ederimah kuzum ya rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin sanada bende dune kadar bir suru hayaller kuruyordum cocuklarimla evimle ilgili birseyler ters gidip uzulunce birden hersey alt ust oldu keyifsiz ve bos hale geldi
insallahh canimAmiin inşallah çok teşekkür ederimİnşallah geçicek bugünlerde...
Gecmis olsun,bendede var anksiyete bozuklugu uzun yillardir bu yuzden hamilelikden cok korkuyorum ya daha kotu olurda ilac alamazsam diye bi turlu cesaret edemedim hamilelige,siz en azindan bi adim atmissiniz buraya kadar gelmissiniz merak etmeyin doktor kontrolunde oldukca bisey olayacaktir insallah,bebeginize odaklanin kucaginiza aldiginiz gunu hayal edin,bu size guc katacaktirMerhaba bende 13. Haftadan bu yana paxil 15mg geceleri 7,5 mg remeron ve atak sırasında 0,25 xanax alıyorum malesef. Dr kontrolünde. Çünkü çenem ve ellerim kilitleniyor atak anında yerimde duramıyorum sürekli öğürüyorum. Şuan 23 haftalık hamileyim. İlaçlarla biraz daha düzeldim yine de ara ara geliyor. Yaşamak istemiyordum hamilelik korkusu nasıl doğurucam ilaç kullanamayacağım düşünceleri uykusuzluk çok kötü günler geçirdim. Şuanda da ilaç kullandığım için huzursuzum ama başka türlü geçmiyor. Hamilelikten öncede kullanıyordum. Varmı benim gibi ilaçlar alan
insallah canim su kaygilardan bi kurtulsam baska birsey istemiyorum evet hamile olunca her dr da bakmiyor arastirma has olacak diye tutturuyorlar ilac vermek istemiyorlar psk yonlendiriyorlar zor bir sürec insallah sizde bende iyilesirizGecmis olsun,bendede var anksiyete bozuklugu uzun yillardir bu yuzden hamilelikden cok korkuyorum ya daha kotu olurda ilac alamazsam diye bi turlu cesaret edemedim hamilelige,siz en azindan bi adim atmissiniz buraya kadar gelmissiniz merak etmeyin doktor kontrolunde oldukca bisey olayacaktir insallah,bebeginize odaklanin kucaginiza aldiginiz gunu hayal edin,bu size guc katacaktir
Hep dua ediyorum benim gibiler için. Bende sürekli araştırıyorum ilaçla doğum yapan birçok kişi var. Sonuçta dayanabilecek olsak zaten içmeyiz. Allah herkesi sağlıkla kavuştursunGecmis olsun,bendede var anksiyete bozuklugu uzun yillardir bu yuzden hamilelikden cok korkuyorum ya daha kotu olurda ilac alamazsam diye bi turlu cesaret edemedim hamilelige,siz en azindan bi adim atmissiniz buraya kadar gelmissiniz merak etmeyin doktor kontrolunde oldukca bisey olayacaktir insallah,bebeginize odaklanin kucaginiza aldiginiz gunu hayal edin,bu size guc katacaktir
bugün pskologa gittim iyi bayanla konusurken herşey güzel unutuyorsun bütün dertlerini falan olumlamalar pozitif düşünceler nefes egzersizleri sorunların köküne inmeler falan ama neyi değiştirir bilmiyorum birde melisa cayı tavsiye etti bana uyumadan önceHep dua ediyorum benim gibiler için. Bende sürekli araştırıyorum ilaçla doğum yapan birçok kişi var. Sonuçta dayanabilecek olsak zaten içmeyiz. Allah herkesi sağlıkla kavuştursun
bugün pskologa gittim iyi bayanla konusurken herşey güzel unutuyorsun bütün dertlerini falan olumlamalar pozitif düşünceler nefes egzersizleri sorunların köküne inmeler falan ama neyi değiştirir bilmiyorum birde melisa cayı tavsiye etti bana uyumadan önce
[/QUOTE
psikoloğada gittim bi dünya para döktüm bütçem uygun değilken
Fakat kasılma kusma çıldıracakmışım düşüncesi yerindede duramama atak anlarında yaşamak istememem hiç değişmedi manik bozuklukta var o yüzden kabul edip ömür boyu idame doz ilaç kullanacağım yoksa hayat yaşanmaz oluyor benim için depresyona girmek lüks çenem kilitlendiğinde dayanamıyorum
insallah canim kaygi bozuklugu zor bir rahatsizlik insanin hayatinda neye kaygilanacagi hic belli olmuyor sen iyice guclu hissettigin bir zamanda cocuk planlari yap ve mumkun oldukca strrsden ce stresli insanlardan uzak durarkadaşlar merhaba, bendede nerdeyse 15 senedir panik atak, anksiyete var malesef ara ara ilaç kullanıp bırakıyorum. şimdi tekrar ataklarım başladı ve ben yine lustral içmeye başladım. 1 aydır kullanıyorum. önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıcam ve budurum beni daha çok çaresiz bırakıyor. dr söyledim şuan sıkıntı yok hamilelerede bu ilacı veriyoruz diyor. ama ben ilk 3 ay kulllanılmaması gerektiğini biliyorum Allah yardımcımız olsun
öyle bir dönemdeyimki çocuk içinde öteleyemiyorum yumurta rezervim azalmış bir anönce cocuk sahibi olmam lazım oyüzden tüp bebek yapıyoruz. korkum bebeğim tutunursa ozaman ilacı kesmem gerekecek o dönemde ne yapıcam diye düşünüyorum.insallah canim kaygi bozuklugu zor bir rahatsizlik insanin hayatinda neye kaygilanacagi hic belli olmuyor sen iyice guclu hissettigin bir zamanda cocuk planlari yap ve mumkun oldukca strrsden ce stresli insanlardan uzak dur
sen şuan ilac kullanıyormusun peki?insallah canim kaygi bozuklugu zor bir rahatsizlik insanin hayatinda neye kaygilanacagi hic belli olmuyor sen iyice guclu hissettigin bir zamanda cocuk planlari yap ve mumkun oldukca strrsden ce stresli insanlardan uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?