Hamilelik bekleyen ihtimali olan gelin konuşalım

eda0123

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
116
28
13
27
Merhaba ben bu ay yumurtlama desteği ve bir kaç farklı ilaç aldım henüz test yapmadım kendimi çok umutlandırmak istemiyorum mayıs ayı anne adayları var mı haber bekleyen test sonucu bu ay deneyip sonuç bekleyen gelin dertleşelim umut olalım inşallah hepimiz bu ay hamile çıkarız

Adetim gecikti 4 gün çok sevindim ama yerleşme kanaması gibi akıntı var sabahtan beri yarın test yapacağım. Sizin adet tarihi yaklaştı mı?

Merhaba bende ovulasyon testleri ile bu ay denedim 4 gün var adetime beklemedeyim umarım güzel haberler alırız. 🤲🏻🥰

Benimde kanamam oldu yerleşme mi değil mi bilmiyorum sabahı zor edicem test alıcam sabah

Karnım göğüs uclarim sizlio ama sanki adet olacak gibiyim ilk hamileliğimde ki belirtiler yok hoş o hamilelik de devam etmedi 😢

Kızlar sizce 23 yaşında anne olmak çok erken bir yaş mı
Bence değil ben şuan 27 yaşındayım keşke diyorum o yaşta anne olsaydım ama bu kişiden kişiye değişiyor senin ne hissettiğin önemli olan o bana kimse destek olmamıştı psikolojik olarak manevi olarak kendimi çok yalnız hissettiğim bir dönemdi ama keşke bunları bir kenara bırakıp her şeyi kendime ve hayatıma odaklanmaymışım diyorum hep başkalarını dinledim sonuç bu yaşa geldim şuan bile stresten olmuyor önemli olan senin ne düşündüğün ama bence erken değil sen bilirsin

Bence değil ben şuan 27 yaşındayım keşke diyorum o yaşta anne olsaydım ama bu kişiden kişiye değişiyor senin ne hissettiğin önemli olan o bana kimse destek olmamıştı psikolojik olarak manevi olarak kendimi çok yalnız hissettiğim bir dönemdi ama keşke bunları bir kenara bırakıp her şeyi kendime ve hayatıma odaklanmaymışım diyorum hep başkalarını dinledim sonuç bu yaşa geldim şuan bile stresten olmuyor önemli olan senin ne düşündüğün ama bence erken değil sen bilirsin
Teşekkür ederimm 💗💗💗

Kızlar sizce 23 yaşında anne olmak çok erken bir yaş mı
Kendinden ve eşinden eminsen tabikide değil. Bunun yaşla alakası yok. Annelik zamanla daha iyisini yapabilmek bence ilk tecrübemizde tabiki de zorlayabilir bizi bazı şeyler ama anneliği bi kısıtlama olarak düşünmemek gerek. Yine anne olmadan önce yaptığın şeyleri yapabilirsin eşin destekçin olursa. Ve şöyle düşün bunun için yıllarca uğraşan insanlar var eğer bebeğin şuan içindeyse hep iyiki de ve şükret olumlu düşün herşey yoluna girer nasılsa.🌸

Kızlar benimde adetime 10 gün var ama 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor ve kendimi yorgun hissediyorum uyku hali var üstümde sizce hamile olabilir miyim?

Allah isteyen herkese nasip etsin, hamileliğimi yeni öğrendim bende 293 değerim bugün tekrarladım yarın sonuç çıkacak inşallah kimyasal değildir,daha önce yaşadığım için korkuyorum açıkçası dualarınızı beklerim

Kızlar benimde adetime 10 gün var ama 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor ve kendimi yorgun hissediyorum uyku hali var üstümde sizce hamile olabilir miyim?
Benim ilk hamileligimde reglden yaklaşık bir hafta önce şiddetli regl ağrısı gibi ağrı çekmiştim aynı zamanda belimde de çok ağrı vardı. Göğüs uclarim hassasiyetlesmisti. Yani belirtiler gebelikte olabilen belirtiler. Umarım hamilesinizdir

Benim ilk hamileligimde reglden yaklaşık bir hafta önce şiddetli regl ağrısı gibi ağrı çekmiştim aynı zamanda belimde de çok ağrı vardı. Göğüs uclarim hassasiyetlesmisti. Yani belirtiler gebelikte olabilen belirtiler. Umarım hamilesinizdir
Karın ağrısıyla birlikte gaz da var inşallah öyleyimdiir

Back
X