Doğuma Hazırlık hamilelik belirtileri anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hamile olduğunuzu nasıl anlarsınız?

• adetim gecikirse anlarım.

OY: 22 59,5%
  • ani kasık ve karın ağrısı yaşarsam anlarım.

OY: 5 13,5%
  • baş dönmesi mide bulantısı olursa anlarım.

OY: 8 21,6%
  • ateşim yüksek seyrederse anlarım.

OY: 2 5,4%

• Ankete Katılan
    37

gocmenkuslar

Üç silahşör & anne baba
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.033
12
318
............................................................................................

Son düzenleme:
herkes hamilemiyim hamilemiyim diyor sizce hamileliğin ilk ama ilk belirtisi nedir. adet gecikmesinden diyenlerdenmisiniz yoksa daha önceden şüphelenip anlayanlardanmısınız? alın size anket. bakalım hangisi daha belirgin çıkacak.

Son düzenleme:
adet gecikmesi birinci işaret galiba. ben ateşimin yüksek gidişinden anlamıştım. yani adetime yakın ateşim düşüşe geçer. hamiş değilsem ateşim yükselir.

Son düzenleme:
benim ateşim adetime yakın hiç yüksek kalmamıştı. ama hamile kaldığım ay istikrarlı şekilde 37 civarındaydı bu ilk işaretimdi. ikincisi ise adet gecikmesi tabi...

Adetlerim günü gününe hiç şaşmadığı için adet gecikmesi ve göğüslerimin anormal derecede şişmesi,ağrımasıyla anlamıştım...

Hee bir de gecikmeden 1 önceki ay 4 gün süren reglim 2 gün ve çok çok az olmuştu..

evet haklısın göğüs belirtilerini unutmuşum. gerçi 4 şık vardı beş olurmuydu bilmem.:17: olsaydı onuda yazardım.

Canım ben gegl geçince şıkkını işaretledim ama asıl belirtim hiçbi belirti olmamasıydı:) Hiçbir şeye takılmayın derim regl günü bi test yapın kafanız rahatlasın sadece çünkü eğer hevesle beklerseniz kendinizi etkiliyosunuz kasıklarınızda ağrıyo göğüslerinizde şişiyo ben 2,5 yıla yakın hertürlü belirti yaşadım reglim bile gecikti günlerce psikolojik olarak kendimi çok etkiledim ve yıprattım sonra rahim filmi çektirdim o ay hiç umudum yoktu 3 ay sonra yaptıracağım aşılamaya konsantre olmuştum ikiz bebişlerim olur diyodum regl günü geldi ama hiç regl olcak gibi değilim gayet normalim ne bi göğüste farklılık ne bi ağrı sadece biraz mide ağrısı o da böyle üşütmüş gibi gaz var gibi ama o ay nasıl umutlu neşeliyim anlatamam şnsan hissediyomudur nedir soranlara hep korunuyoruz derdim filmden önceki ay bu ay denemelere başlıcaz bakalım diyodum:) İçime kurt düştü gerçi filmde geciktirir ama bi test yapim dedim evede almıştım 10 kutu test regl günümde akşamüstüydü diye hatırlıyorum 2.çizgi var ama gölge gibi pembelik var yok neye yorsam bilemedim ama belki 100 tane test yapmış biri olarak ilk kez böyle çıktı şaşırdım eşime söyledimmi bilmiyorum ertesi sabah yaptım negatif çıktı üzüldüm ama hiçbişeyimde yok içimde bi heycan var akşamüstü yine yaptım bu sefer 2.çizgi belirgin çıktı öbür sabah daha belirgin eşime gösteriyorum yok ya yanlıştır diyo başka marka aldırdım kuzenime onu yaptım bi sabah test şansıma bozuk çıktı test çizgisi bile yarım saat sonra çok açık göründü tam ortada sonra dağıldı falan gittim yakınımdaki eczaneden aldım 2 dk.da beliren 2.çizgi bana 1 saat gibi geldi wcden kalkamadım ağlamaktan ve baktım 2 çizgi emindim artık vardı evdekilerin hepsi aynı markaydı ve onlar iyice koyulaşmıştı zaten ama umutsuzluktan testin bozuk olduğuna yormuştuk:) Hemen sağlıkocağına ebeye gittim kan tahlilim haftasına göre düşük çıktı 2 gün sonra 2 kat artmamıştı o gün akşam vakti ağlayarak dr.un muayenehanesine dış gebelikmi diye gittiğimde keseyi gördüm üzülme testi yanlış yapmışlardır değer o kadar düşük olsa kese görünmezdi geç döllenmedir dedi dr.a sarılıo ağlamıştım... 4-5 ay da hep korkuyla gittim kontrollere allah korusun acaba sorunlu bi gebelikmi diye çünkü ne kustum ne tiksindim sadece uykum oluyodu ve çok acıkıyodum ama bunlar 2 aylıkken başladı göğüslerim hiç yanmadı büyüdüler uçları koyulaştı ama bunlar hep sonradan olan şeyler yani ben öğrendiğimde hatta öğrendikten sonra bile hiçbişeyim yoktu çokta rahat bi gebelik geçiriyorum inşallah kızıma kavuşmama az kaldı darısı tüm isteyenlerin başına...

baş dönmesi mide bulantısı olursa anlarım....
bundan anladım zaten o zaman 3 haftalıktık :34::34::34:

Back
X