Hamilelik belirtileri göğüs ağrısı??

Merhabalar ben yeni üye oldum, senelerdir bir sorum sıkıntım olduğunda burada sizin konuşmalarınızı okuyup bilgileniyordum, fakat şimdi ben bi soru sormak istiyorum, bu ay 3-4 defa cinsel ilişki yaşadım geri çekilme yöntemiyle, 1 yıldır bu şekilde ilişkiye giriyorum, ama bu ay adetime 10 gün kala göğüslerimde çok kötü bi ağrı oluşmaya başladı sanki şişti ama sert falan değil, gayet yumuşak, onun haricinde psikolojik mi bilmiyorum ama sık idrara çıkmaya başladım, sivilcelendim, sizce adet midir hamilelik mi,

Kızlar selam bir şey danışmak istiyorum, ben test yapmak için gün bekliyorum ama bu dönemde de kendimi dinlememeye çalışsam da elimde olmadan sürekli göğsüm hassas mı, kasıklarımda sancı var mı vs diye bakıyorum. Hamile kalan arkadaşların hepsi göğüs hassasiyeti illa yaşıyor mu 4. Haftada benim regl öncesi de pek göğüs hassasiyetim şişkimliğim olmuş küçükler çünkü ondan sanırım bilemiyorum. Bu da herkesin yazdığı bi belirti olunca umudum kırılıyor, bilgisi deneyimi olan var mı??
Bence tamamen oluruna bırakmalıyız 😅 bekledikçe günler de geçmiyor zaten .😂 o yüzden eğer ki bir sağlık sıkıntısı yoksa harbiden salacaz. Salacaz kj olsun diye düşünüyorum 😍 bence sende Sal. Bedenini tanımaya bak . Eğer ki sen bedenini tanırsan zaten herseyi anlıyorsun. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin 🙌🌿

Aminn canım inşallah 🥰🥰💐😘
Bence tamamen oluruna bırakmalıyız 😅 bekledikçe günler de geçmiyor zaten .😂 o yüzden eğer ki bir sağlık sıkıntısı yoksa harbiden salacaz. Salacaz kj olsun diye düşünüyorum 😍 bence sende Sal. Bedenini tanımaya bak . Eğer ki sen bedenini tanırsan zaten herseyi anlıyorsun. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin 🙌🌿

Back
X