Hamilelik Belirtileri Kalmadi

Denizdeniz14

Cennet kuşum Damla'm 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
3.294
4.437
133
41
Merhaba. 6+2 haftalikken bebegi ve keseyi gördük ancak kalp atisini duyamadik , doktor kalp atisi gorunuyor ama çok kucuk duyamiyoruz dedi , pazartesi gunune randevu verdi. Simdi 7 haftalik hamileyim hamilelik belirtilerim muayne oldugumdan beri kayboldu. Mide bulantisi çok az , koku hassasiyeti gitti , göguslerimin şisligi indi agrisi kesildi , uyuklamalarim durdu oturdugum yerde sizip kaliyordum çok uyuyordum simdi normalden daha az uyuyorum , bir tek kasik bel ve karin agrisi mevcut. Kanama lekelenme gebeligimin basindan beri hiç olmadi , ilaç olarak sadece vitamin kullaniyorum. Bu durumu yasayan var mi aranizda , bir sorun oldu mu normal mi bu ?

Merhaba, nasılsın bir gelişme var mı doktora gittiniz mi?

peki doktor belirti azalmasına ne diyor herkeste var bence bu problem belirtiler gidip geliyor galıba
Canım öylesine gezinirken senin yorumunu gördüm cevapsız kalmışsın ben inşallah böyle sağlıklı devam edersek 21+1 hamileyim sanırım sende hamilesin bende başından beri belirtileri bir yaşayıp bir yaşamıyordum şimdi çok şükür bebeğimin hareketleri olmasa hamike değilim diyeceğim ben ilk belirtiler gittiğinde 10 haftalıktım sanırım sağlık ocağına gittim geveliğin sonuna kadar yani doğuma kadar belirtiler her haftada bıçak gibi kesilebilir yada bi gidip gelebilir gidio hiç gelmeyebilir her annenin farklı kimi hiç yaşamıyo kimi öğrendiği hafta yaşadım sanıyo yada yaşıyo 1 sonraki hafta kesiliyo vs dedi her annede farklı olduğu içinbilimsel bir beden yok sanırım miğde bulantısı normal olmaması normal birgün olup birgün olmamasıda normal bulantı bir örnekti umarım bütün hamişler sağlıklı sorunsuz geçirir hamileliğini bebişleri sağsağlim vaktinde almak nasip olur

Canımmm çok çok teşekkür ederim. Kayıplarım çok olunca attığım adımdan bile korkuyorum. Ama içimi rahatlattın allah razı olsun. Rabbim güzel bebeğimi sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…