- 16 Eylül 2022
- 29
- 4
- 36
- 24
- Konu Sahibi yagmur1291
-
Evet ama cok endiseliyim ilk gebeligimi asilama ile oldu kaybettim sonra 1 asilama 2tup bebek denedim negatif rabbim mucize gibi bebegimi gonderdi ayin 20 sinde randevum var ama hep bir belirti icerisindeyim piskolojik olarak.merak etmeyin her gebenin yaşadığı bir şey bu. ve aynı başlığa baksanız bir sürü aynı şikayeti yazan görürsünüz. o kadar yaygın bir durum. hiç telaş etmeyin Allahın izniyle her şey yolundadır.
Çok iyi anlayabiliyorum kendimden pay biçerek. Ben de 3 bebeğimi kaybettim maalesef birinin kalbi durdu diğerleri düşük oldu. Derken 4. gebeliğimde sürekli kendimi dinliyordum ve aynı sizin gibi belirtiler yok oldu derdine düştüm büyüdü hareketleri azaldı dedim vs hep zehir ettim gebeliği kendime. Sonuç olarak kucağımda şuan bari siz kendinize izin verin keyifle geçsin bu güzel süreç. Sizin elinizden gelen vitaminlerinizi zamanında ve doğru kullanmak, sağlıklı beslenmek. Gerisini bırakın Allaha. Sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah bu seferEvet ama cok endiseliyim ilk gebeligimi asilama ile oldu kaybettim sonra 1 asilama 2tup bebek denedim negatif rabbim mucize gibi bebegimi gonderdi ayin 20 sinde randevum var ama hep bir belirti icerisindeyim piskolojik olarak.
5 senedir evliyim 3 sene sonra kendiliginden oldu. Istemsizce korku sarıyor
Rabbim kucağıniza sağlıkla almayı nasip etsinInsallah cok dua ediyorum tedbir bizden taktir Allahtan tabi
Birazda cevre baskisi benide eşimi cok yordu bilip bilmeden boş konusan coktu
Ilk kaybimdan 8 ay sonra komsu kaybim oldugunu bildigi halde bana bir cocuk yapmayi beceremiyorsun dedi o kadar icime oturduki
Ay çok sinir bozucu bilmiyorsak öğret deseydin dicemde onun seviyesine düşmemek lazım. Canım kendini kasma stres yapma negatif insanlardan uzak dur. Bebeğin birşeyi yok belki ama strese girmemen lazım. Sağlıkla gelsin inşallahInsallah cok dua ediyorum tedbir bizden taktir Allahtan tabi
Birazda cevre baskisi benide eşimi cok yordu bilip bilmeden boş konusan coktu
Ilk kaybimdan 8 ay sonra komsu kaybim oldugunu bildigi halde bana bir cocuk yapmayi beceremiyorsun dedi o kadar icime oturduki
Ve benden yaşca buyuk bir insan o an donup kaldim hic birsey diyememdimRabbim kucağıniza sağlıkla almayı nasip etsin
Duam sizinle.
Öyle komşulardanda uzak durun sizi üzmesine izin vermeyin.
Ayın 20 sinde randevum var bekleyeceğim takmamaya calişicagim ınsallahBence bir doktora gidin. Kontrol etmiş olursunuz
Ay çok sinir bozucu bilmiyorsak öğret deseydin dicemde onun seviyesine düşmemek lazım. Canım kendini kasma stres yapma negatif insanlardan uzak dur. Bebeğin birşeyi yok belki ama strese girmemen lazım. Sağlıkla gelsin inşallah
Cok yanlis birsey yinede saygimi bozamadim birsey diyemedim donup kaldim o an taşinip gittiler zatenAy çok sinir bozucu bilmiyorsak öğret deseydin dicemde onun seviyesine düşmemek lazım. Canım kendini kasma stres yapma negatif insanlardan uzak dur. Bebeğin birşeyi yok belki ama strese girmemen lazım. Sağlıkla gelsin
Olmaz hayırlısla canım korkma. Folik asit işinde b vitamini varsa oda bulantı yapıyor bazılarının hiç midesi bulanmıyor kişiden kişiye değişiyor. Benim bulanmıyordu kimseye söyleme nazar değer diyorlardı birden başlamıştı bulantım gözümü açamıyordum.Cok yanlis birsey yinede saygimi bozamadim birsey diyemedim donup kaldim o an taşinip gittiler zaten
İnsallah birsey yoktur suan hafiftem miydem bulanmaya basladi goguslerim hafiften agirdi.
Hep bir belirti icerisindeyim persembe gunu randevum var insallah guzel haberler alirim
Cevap verdiginiz icinde cok teşekkürler
Bende ilkinde hic birsey hissetmiyordum 6+1 de kalp atisini duymustuk gümbür gümbürdu cok saglikliydi doktorun dediginde gore sonra kese 8 haftaya uyumlu bebekte 3 gun kalp atisi durmustu gittigimde.Olmaz hayırlısla canım korkma. Folik asit işinde b vitamini varsa oda bulantı yapıyor bazılarının hiç midesi bulanmıyor kişiden kişiye değişiyor. Benim bulanmıyordu kimseye söyleme nazar değer diyorlardı birden başlamıştı bulantım gözümü açamıyordum.
Bende ilkinde hic birsey hissetmiyordum 6+1 de kalp atisini duymustuk gümbür gümbürdu cok saglikliydi doktorun dediginde gore sonra kese 8 haftaya uyumlu bebekte 3 gun kalp atisi durmustu gittigimde.
Bu bebegim de kendiliginden oldu bunde bas donmesi miyde bulantisi kasik agrisi nerdeyse hepsini yaşadim ama su 2 gunude kasik agrim geçti gogus ağrısı hafifledii tedirgin olmaya başladım insallah bir sorun yoktur
Rabbim insallah nasip eder.Benimde 9+4te kalp durması oldu. Aynı gün durmuştu kalbi be kalp atışını filan hiç duymadım gitmemiştim doktora. 2. Kimyasal gebelikti ondada baş dönmeşs bulantı vardı. Şimdide şüpheleniyorum adetim hiç gecikmez bugün olmam gerekiyordu olmadım ama akıntım filan hiç birşey yok
Kaşık ağrım belirgin bir ağrım yok çok nadir kasıkta batma hissediyorum bugünde dolgunluk hissi geldi ama göğüslerimde değişiklik hissetmiyorumRabbim insallah nasip eder.
Suan yok gibi gozukuyor ama bence 5 gun falan bekleyin ondan sonra birdaha test yapin
Kasik agriniz falan varmi
Benim kasiklarimdan alt karina vuruyordu sanki adet olacakmışim ama olamiyordum . Benimde goguslerin 6 haftasa sismeyw basladiKaşık ağrım belirgin bir ağrım yok çok nadir kasıkta batma hissediyorum bugünde dolgunluk hissi geldi ama göğüslerimde değişiklik hissetmiyorum
Benimde adet olacakmışım gibi bir his var bakalım. Ama oturdupumda filan adet olacağım zaman kaşığım batmazdı şimdi bir yere oturduğumda eğilirsem kasığım batıyorBenim kasiklarimdan alt karina vuruyordu sanki adet olacakmışim ama olamiyordum . Benimde goguslerin 6 haftasa sismeyw basladi
Test yaptım negatif sanırımInsallah bebisinden dir
Rabbin isteyen herkese sağlık kolaylikla evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?