- 16 Eylül 2022
- 29
- 4
- 36
- 24
- Konu Sahibi yagmur1291
Malesef negatif gibi gozukuyor
Ben adetim 9 gun gecikmisti o zaman test yapmistim
Ben adetim 9 gun gecikmisti o zaman test yapmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetine kaç gün varTest yaptım negatif sanırım
Dün olmam lazımdı hala yok göğüs ağrımda koltuk altına yakın olan kısımda var sadece dokununca hassasiyet filan yok. Adet öncesi göbek şişerdi oda yok. İdrar testi negatif 13 Kasım beta <5 bugün idrar testi negatifAdetine kaç gün var
Bekle cnm bazen ikinci üçüncü günlerde pozitif çıkan olabiliyor burda çok okudum ben inşallah en kısa zamanda olur bekle bakalımDün olmam lazımdı hala yok göğüs ağrımda koltuk altına yakın olan kısımda var sadece dokununca hassasiyet filan yok. Adet öncesi göbek şişerdi oda yok. İdrar testi negatif 13 Kasım beta <5 bugün idrar testi negatif
Bugün kan vereyim diyorum eşim evdeyken ama çıkar mı bilemiyorumBekle cnm bazen ikinci üçüncü günlerde pozitif çıkan olabiliyor burda çok okudum ben inşallah en kısa zamanda olur bekle bakalım
Sen bilirsin cnm acilden verirsen hemen çıkıyorBugün kan vereyim diyorum eşim evdeyken ama çıkar mı bilemiyorum
Test yaptım negatif sanırım
Gidiyorum şimdi bakalım ne çıkacakSen bilirsin cnm acilden verirsen hemen çıkıyor
Aynen canım bize de bilgilendir beni etiketle kesinGidiyorum şimdi bakalım ne çıkacak
0.100 çıktı canım hcgAynen canım bize de bilgilendir beni etiketle kesin![]()
Hadi ya nasip bidahaki aya canım inşallah0.100 çıktı canım hcg
İnşallah sağlıklı bir bebek olsunda beklerim sıkıntı yokHadi ya nasip bidahaki aya canım inşallah