Hamilelik belirtileri mi acaba halaaa ?

nevinsbrsz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
115
33
13
21
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım mide bulantısı yaşadım 1 kez kustum diye geçen hafta bugün de aşırı bel ağrısıyla uyandım duş aldım kendime geleyim diye daha hafif bel ağrım var bide karnımda şişkinlik oluştu adetime daha 9 gün var adetten önceki belirtiler mi desem hamilelik belirtileri mi anlamıyorum.😕

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım mide bulantısı yaşadım 1 kez kustum diye geçen hafta bugün de aşırı bel ağrısıyla uyandım duş aldım kendime geleyim diye daha hafif bel ağrım var bide karnımda şişkinlik oluştu adetime daha 9 gün var adetten önceki belirtiler mi desem hamilelik belirtileri mi anlamıyorum.😕
Belirti için çok erken kusma falan iki aylıkken oluyor bir hamilelikte onzaman başliyor psikolojik te insan çok şey yaşıyor belki başka bir şey olabilir adet günün gecince test yaparsın

Belirti için çok erken kusma falan iki aylıkken oluyor bir hamilelikte onzaman başliyor psikolojik te insan çok şey yaşıyor belki başka bir şey olabilir adet günün gecince test yaparsın
Ya herkeste değişiyormus belirtiler benim arkadaşım 2 haftalıkken mide bulantısı yaşamaya başlamış adeti geçti dördüncü hafta da hamile olduğunu öğrendi

Çok genel belirtiler değil mi bunlar. Direkt hamilelikten şüphelenme bence. Benim pms sendorumu 10 gün kala başlıyor mesela.

Ya herkeste değişiyormus belirtiler benim arkadaşım 2 haftalıkken mide bulantısı yaşamaya başlamış adeti geçti dördüncü hafta da hamile olduğunu öğrendi
2 haftalıkken diye bi şey yok ki:( yumurtlamadan itibaren 10 12 günde ancak döllenme tamamlanıyor bazı insanlar 5 6 gün önce öğrenebiliyor ama bu adet başlangıcından itibaren sayıldığı için 1 aylık diyolar umarım anlatabilmişimdir.

Canım aynı şeyleri ben de yaşıyorum sen de sonuç nedir

Canım aynı şeyleri ben de yaşıyorum sen de sonuç nedir
Bugün yarın günüm geçen ay 22 ydi ama daha adet olmadım canım dün ara ara kramp girdi iğne batması gibi sancım oldu dedim kesin adet olcam sarı akıntı geldi adet oluyorum herhalde dedim bişey yoktur şimdi de ağrı felan yok bekliyorum yani ara ara oluyo 2 gün önce de gece belime birden sanki bıçak saplamislar gibi kısa süreli ağrı girdi ve 1 haftadır göğüs uçlarım çok ağrıyor damarlarım biraz belirginlesmis ve affedersin ishallik de var adetle hamilelik belirtisi aynı diye ayırt da edemiyorum günümün geçmesini bekliyorum inşallah vardır ama çok istiyorum rabbim nasip etsin inşallah 🙏🥰

Merhaba
Eşimle 4 aydır çocuk deniyoruz ve bu ay adetime 5-6 gün kaldı ve 1-2 gün önce akıntı ile böyle koyu bir sarımsı mı turuncu mu desem akıntımla birlikte koyu açık kahve gibi bir renk de var bugünde adet ağrısı gibi karın ağrım var bilgi verirmisiniz

Merhaba
Eşimle 4 aydır çocuk deniyoruz ve bu ay adetime 5-6 gün kaldı ve 1-2 gün önce akıntı ile böyle koyu bir sarımsı mı turuncu mu desem akıntımla birlikte koyu açık kahve gibi bir renk de var bugünde adet ağrısı gibi karın ağrım var bilgi verirmisiniz
Ben iki gündür adet olacakmisim gibi ağrı çektim kramp girdi iğne batması gibi falan oldu şu da akıntım da yok arada bi beyaz akıntı oluyo çamaşırımda bugün günüm ama bakalım daha şu an adet olmadım test yapmaya da korkuyorum 😂

Ben iki gündür adet olacakmisim gibi ağrı çektim kramp girdi iğne batması gibi falan oldu şu da akıntım da yok arada bi beyaz akıntı oluyo çamaşırımda bugün günüm ama bakalım daha şu an adet olmadım test yapmaya da korkuyorum 😂
Test yaptınız mı

Valla ben adet alıyorum sanırım koyu renk akıntı geldi bugün yine hasta olucam sanırım

Nerdeyse doğuracakmışsın

Back
X