Selam kızlar,
Uzun bir aradan sonra yeniden burada bu konuyu açma gereği duydum. Bana psikolojik olarak iyi geliyor burada sohbet etmek

Yumurtlama günlerimi testle takip ediyorum. Bu ay pik yaptığında ve onun iki gün sonrasında deneme şansımız oldu yani toplamda iki kez. Aradan 4-5 gün geçtikten sonra çok kötü hasta oldum. Şiddetli eklem ağırları, üşüme, titreme vs. Sonrasında doktora gittim serum ve ardından antibiyotik tedavisine başladı doktor. Ancak ilaçları çok kullanamadan şiddetli bir mide bulantısı başladı bıraktım ilaç kullanmayı. İki gün falan kullanmıştım, üç dört gündür kullanmıyorum ama bulantım hiç azalmıyor. Sigara başta olmak üzere aşırı bir tiksinti oldu bazı kokulardan. Kendimi aşırı yorgun hissediyorum hiç uyumadığım kadar uyku uyuyorum diyebilirim. Sürekli ya başım ağrıyor ya sırtım yani hayattan hiçbir zevk alamaz oldum desem az olmaz. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Reglime 4-5 kaldı. Bu kadar erken bulantı falan olmazmış gibi geliyor ama bir yandan da acaba? Diyorum. Ayrıca yorgunluğumu ve uyku ihtiyacımı da açıklayamıyorum

Sizde durumlar nasıldı? Bu kadar erken bulantısı, yorgunluğu, uyku hali olan olmuş muydu?