- 23 Şubat 2023
- 188
- 36
- 28
- 22
- Konu Sahibi sedanur_06
-
Kan testi verseydin adete 1 hafta kala belli oluyor bende 1 hafta kala test vercemMerhabalar adetime iki gün var hamilelik belirtilerim var biyerde okumuştum beta hcg yükseldiği zaman hastalanan grip boğaz ağrısı çeken oluyormuş başına gelen varmı
İdrarda beli oluyormuKan testi verseydin adete 1 hafta kala belli oluyor bende 1 hafta kala test vercem
Kan testi en güvenilir bence idrar da belli olur ama kan testinde yanılma payı yoktuİdrarda beli oluyormu
Teşekkür ederimKan testi en güvenilir bence idrar da belli olur ama kan testinde yanılma payı yoktu
Benim kasık ağrım batmalarim var ama bilmiyorumTeşekkür ederim
Benim de 2 günden az bi zaman var ve boğazım ağrıyor hastayım. Bakalım hamile miyimMerhabalar adetime iki gün var hamilelik belirtilerim var biyerde okumuştum beta hcg yükseldiği zaman hastalanan grip boğaz ağrısı çeken oluyormuş başına gelen varmı
Hayırlısı bakalımBenim de 2 günden az bi zaman var ve boğazım ağrıyor hastayım. Bakalım hamile miyimTesti adetim geçerse yapıcam.
Kan testi yap yada adetinin en az 5 gun gecmesini bekleyip idrar testi yapMerhabalar adetime iki gün var hamilelik belirtilerim var biyerde okumuştum beta hcg yükseldiği zaman hastalanan grip boğaz ağrısı çeken oluyormuş başına gelen varmı
Yaptınmı sen testBenim de 2 günden az bi zaman var ve boğazım ağrıyor hastayım. Bakalım hamile miyimTesti adetim geçerse yapıcam.
Yok yapmadım. Pazar günü yapıcam. Gecikmenin 3.günü yani. Bugün adet günümdü.Yaptınmı sen test
Bende daha yapmadım gripim halaYok yapmadım. Pazar günü yapıcam. Gecikmenin 3.günü yani. Bugün adet günümdü.
Sen yaptın mı
Ben adet oldum canım. Ateşim de çıkmıştı çok az ama. Benimkinin hamilelikle ilgisi yokmuş demek.Bende daha yapmadım gripim hala
Hayırlısı ya bunay inşallahBen adet oldum canım. Ateşim de çıkmıştı çok az ama. Benimkinin hamilelikle ilgisi yokmuş demek.
Hayırlısı canımHayırlısı ya bunay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?