Hamilelik belirtileri nelerdir acil

sedanur_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
188
36
28
22
Merhabalar adetime iki gün var hamilelik belirtilerim var biyerde okumuştum beta hcg yükseldiği zaman hastalanan grip boğaz ağrısı çeken oluyormuş başına gelen varmı

Merhabalar adetime iki gün var hamilelik belirtilerim var biyerde okumuştum beta hcg yükseldiği zaman hastalanan grip boğaz ağrısı çeken oluyormuş başına gelen varmı
Kan testi verseydin adete 1 hafta kala belli oluyor bende 1 hafta kala test vercem

Benim de 2 günden az bi zaman var ve boğazım ağrıyor hastayım. Bakalım hamile miyim Testi adetim geçerse yapıcam.

Kan testi yap yada adetinin en az 5 gun gecmesini bekleyip idrar testi yap

Hanımlar merhaba eşimle 5 aydır bebek için uğraşıyoruz. Bir önceki ay erken gebelik testi yaptım 2 çizgi çıktı ancak birisi silkti. Ertesi gün adet oldum. Sonrasında doktora gittim hem ultrasonla bakıldım hem de hormon testi verdim. Her hormonum normalken süt hormonum yüksek çıktı. Bu hormon bebek oluşumunu bazen engelliyormuş, doktor dostinex yazdı 1 ay haftada 2 defa içilecekmiş. 1 hafta oldu kullanalı yarın 3. Hapımı içeceğim. Ancak 4 5 gündür sabahları ilk kalktığımda midem bulanıyor öğürmem oluyor ve özellikle sağ karın ve kasık bölgemde yanma gibi, yırtılma gibi bir ağrı var ve inanılmaz derecede uykum geliyor, sürekli yorgunum uyanırken çok zorlanıyorum normale göre de çok etken uykum geliyor oturduğum yerde uyuyakalıyorum ve sürekli gazım var. Test aldım ancak yapmadım bir sonraki regl dönemime 10 gün var, test yapsam çıkar mı? Benimle aynı şeyi yaşayan var mı? Sizce bu neyden kaynaklanıyor? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Selam,uzun uzun yazıp sizi sıkmayacağım bayanlar.
göğüs ağrı sızı,uçları acıyor ve şiş bayağı hissediyorum dokunamıyorum.
Ara ara yemek yerken yedikten sonra mide bulantısı oluyor,aşırı sinirli ve bi o kadar da duygusalım… kaşık ağrısı batma oluyor ara ara,adet günü civarında 1 gece az birşey pembemsi kanama olmuştu sonra bi daha gelmedi. Aklıma gelenler şuan bunlar,test yaptım 1 hafta kadar geçmişti negatif,yarında kan vereceğim idrar kesin sonuç değil,geç döllenme olabilir diyen çok demişlerdi.
Sizce hamilemiyimdir kızlar.çok umutlandım ilk kez böyle oluyor. Heves etmek istemedim ama baya gecikme oldu ilk kez.

İlişkiden sonraki günlerde göğüs ağrısı ve acayip gaz sancısı benim net iki belirtim bunlardi.İliskiden sonraki 11.gun test yaptım çıktı silik sonra kanda çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…