hamilelik belirtileri nelerdir?

Bir kadın doğum uzmanına gidip konuyu anlatırsan gebelik testi için kan vermeni ister gebelik çıkarsa veya çıkmazsa ona göre bilgilendirir seni adet gecikmeleri gebelikten olabildiği gibi bazı hastalıklardan da olur. Hastalıksa tedavi görürsün gebeysen de bilirsin

Ilk gebelik belirtileri nelerdir ve şu idrarda beyaz biseyler oluyor diyorlar o nasil bisey acil

Ilk gebelik belirtileri nelerdir ve şu idrarda beyaz biseyler oluyor diyorlar o nasil bisey acil
Beyaz tortu hamilelik belirtisi degil bence cunku gecen ay bende oldu umitlendim ama malesef hastalandim adete yakin herseyi belirti saniorz ama normal seyler yasioruz ben hala idrarimda tortu goruorm dikkate ettim cunku su icmekle veya enjeksiyonla alakali bisey bence takmiorm artik sende gunleri zehir etme varsa vardir yoksa yok yani kafaya takmaya gerek yok stresten baska bise degil

Beyaz tortu hamilelik belirtisi degil bence cunku gecen ay bende oldu umitlendim ama malesef hastalandim adete yakin herseyi belirti saniorz ama normal seyler yasioruz ben hala idrarimda tortu goruorm dikkate ettim cunku su icmekle veya enjeksiyonla alakali bisey bence takmiorm artik sende gunleri zehir etme varsa vardir yoksa yok yani kafaya takmaya gerek yok stresten baska bise degil
Sagol cnm dua etmekten baska yapcak birsey yok

benim de göğüs hassasiyetim bat'a on gün kala başladı ve bu sefer her zamankinden fazla şiş hissediyorum. normalde regl tarihinden iki üç gün önce ortaya çıkan bir durumdu. stres kaynaklı bir durum da olabilir mi bu acaba?

İlk belirti olarak goguslerde hassasiyet hissettim ve en önemlisi vajinal bir akıntı yoğunluğu, bulantim olmadı yada sayılan diğer belirtilerden hiç biri olmadı ama bu iki belirtim çok net şekilde oldu.sonra tam gecikmeden 1 gün sonra test yaptım pozitifti, ardından kan testi kaptırdım beta h.385 çıktı.ardindan yine sizi zor bir süreç bekliyor kalp atışı duymadan gebelik var diyemeyiz diyorlar dış gebelik olabilir boş gebelik olabilir vs.ama ihtimalin binde bir kadar düşük olduğundan bahsetmiyorlar ,biz geçen hafta kalp atisimizi duyduk en zorlu kısmı geride bıraktık ,darısı tüm bekleyenlere.

Back
X