Evet. Biz üzülüyoruz ama kendimizi ağlayarak birazda olsa rahatlatabiliyoruz ama onlar içine atıyor iki buçuk sene bekledik 6 ay tedavi gördüm ve bebeğim öyle oldu üç tane idrar testi yaptım üçüde pozitifdi ama yinede söylemedim gittim kan verdim sonuç pozitif çıkınca öyle geldim söyledim eşime ve saatlerce ağladığını ben bilirim aslında 2 buçuk senedir içine attığını o an çıkarmıştı içindenHamilelik belirtilerinizi daha sonuç almadan eşinizle paylaşıyor musunuz? Ben eşimle paylastım bana sinirlendi şimdiden söyleme diye umutlandığı için. Siz nasıl yapıyosunuz tamamen sonuç alınca mı söylüyorsunuz
Hamilelik belirtilerinizi daha sonuç almadan eşinizle paylaşıyor musunuz? Ben eşimle paylastım bana sinirlendi şimdiden söyleme diye umutlandığı için. Siz nasıl yapıyosunuz tamamen sonuç alınca mı söylüyorsunuz
Benim hatam oldu heyecandan söyledim yanlıs yaptım cok olay yaşadık hamilelikle ilgili hassas oda. Beni anla dedi cok haklı tutamadım kendimi ..Evet. Biz üzülüyoruz ama kendimizi ağlayarak birazda olsa rahatlatabiliyoruz ama onlar içine atıyor iki buçuk sene bekledik 6 ay tedavi gördüm ve bebeğim öyle oldu üç tane idrar testi yaptım üçüde pozitifdi ama yinede söylemedim gittim kan verdim sonuç pozitif çıkınca öyle geldim söyledim eşime ve saatlerce ağladığını ben bilirim aslında 2 buçuk senedir içine attığını o an çıkarmıştı içinden
Testim silik cıktı o yüzdenBen kendi kendime bile acaba hamile miyim diye düşünmedim vallareglim 10 gün geçince test yaptım ve silik çizgi gördüm. 2 gün sonra testi tekrarladım bu sefer net 2 çizgi vardı. Sonra eşime söyledim
Testim silik cıktı o yüzdenkeske söylemeseydm ya bian kötü hissetti
Ben emin olduktan sonra söyledim ilk kez bu duyguyu yaşayacaktık emin olmak istedik.Hamilelik belirtilerinizi daha sonuç almadan eşinizle paylaşıyor musunuz? Ben eşimle paylastım bana sinirlendi şimdiden söyleme diye umutlandığı için. Siz nasıl yapıyosunuz tamamen sonuç alınca mı söylüyorsunuz
Evet doğru söylüyorsunuz yorumunuz için teşekkür ederim. Bebeğimiz 4 ay önce erken doğdu ve 26 gün sonra vefat etti cok hassas bir ruh halindeyiz aslında hayırlısı olsunSinirlenmesi de doğru değil tabi ki. Sonuçta evlilikte iyi kötü her şeyi paylaşabilmek lazım ama erkekler böyle ince düşünülmesi gereken konularda ne yazık ki kırıcı olabiliyor
Sağşıcakla alın kucağınıza bizde olursa söylemeyeceğiz bi süre inşaAllahBen emin olduktan sonra söyledim ilk kez bu duyguyu yaşayacaktık emin olmak istedik.
Şimdide 12. Hafta olmayı bekliyoruz sonra ailelere söyleyeceğiz.
Ya illaki onlar bizden farklı düşünüyor işte birdaha yapmazsin bişey olmazBenim hatam oldu heyecandan söyledim yanlıs yaptım cok olay yaşadık hamilelikle ilgili hassas oda. Beni anla dedi cok haklı tutamadım kendimi ..
İnşaAllah vardır sağlıcaklaYa illaki onlar bizden farklı düşünüyor işte birdaha yapmazsin bişey olmaz
Evet doğru söylüyorsunuz yorumunuz için teşekkür ederim. Bebeğimiz 4 ay önce erken doğdu ve 26 gün sonra vefat etti cok hassas bir ruh halindeyiz aslında hayırlısı olsun
Öncelikle basiniz sag olsun çok ûzûcû bir durum benimde kaybim var iki senedir tekrar hamile kalmak icin can atiyorum. Esim halâ acisini dindiremedi. Erkekler böyle konularda daha da hasas oluyorlar galiba. Ama insallah hamilesinizdir Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin.Hamilelik belirtilerinizi daha sonuç almadan eşinizle paylaşıyor musunuz? Ben eşimle paylastım bana sinirlendi şimdiden söyleme diye umutlandığı için. Siz nasıl yapıyosunuz tamamen sonuç alınca mı söylüyorsunuz
Heycanınızı paylaşmışsınız ne var? O hevesleniyor sizde hevesleniyorsunuz sonuçta tutmayın hislerinizi salın gitsinBenim hatam oldu heyecandan söyledim yanlıs yaptım cok olay yaşadık hamilelikle ilgili hassas oda. Beni anla dedi cok haklı tutamadım kendimi ..
Bu süreçte yanliz degilsiniz. Heyecaninizi herseyinizi normalde paylaşmalisiniz. Ve bu konuda eşler daha bir anlayişli davranmali. Mesela umutlaniyorum soyleme diyene kadar canim hersey ola bilir kendini fazla umutlandirma. Umarim habercisidir gibi guzel cumle kura bilirHamilelik belirtilerinizi daha sonuç almadan eşinizle paylaşıyor musunuz? Ben eşimle paylastım bana sinirlendi şimdiden söyleme diye umutlandığı için. Siz nasıl yapıyosunuz tamamen sonuç alınca mı söylüyorsunuz
Hamilelik belirtilerinizi daha sonuç almadan eşinizle paylaşıyor musunuz? Ben eşimle paylastım bana sinirlendi şimdiden söyleme diye umutlandığı için. Siz nasıl yapıyosunuz tamamen sonuç alınca mı söylüyor
Benimde bu ay şüphelerim var ve heycanla bekliyorum bu sürecide eşimle paylaşıyorum. Tabiki umutlanıyor ama her şeyin hayırlısını diliyor çokta ümit etmek istemiyor ama ben heycandan duramayıp eşimle paylaşıyorumHamilelik belirtilerinizi daha sonuç almadan eşinizle paylaşıyor musunuz? Ben eşimle paylastım bana sinirlendi şimdiden söyleme diye umutlandığı için. Siz nasıl yapıyosunuz tamamen sonuç alınca mı söylüyorsunuz
Canım ben de adetim gecikince eşimle paylaştım ve gece 3 de nöbetçi eczaneye koştu test alıp geldi. Sonrası hayal kırıklığı. Test yapıp negatifi görünce çok üzüldük. Bence ne olursa olsun yüzde yüz sonuç almadan paylaşmamak. Bence biz kadınlar erkeklerden daha güçlüyüz.Hamilelik belirtilerinizi daha sonuç almadan eşinizle paylaşıyor musunuz? Ben eşimle paylastım bana sinirlendi şimdiden söyleme diye umutlandığı için. Siz nasıl yapıyosunuz tamamen sonuç alınca mı söylüyorsunuz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunBaşınız sağ olsun
Ekstra hassas bir durum, evet. Rabbim en kısa sürede gönlünüze göre versin
Rabbim tez vakitte nasip etsin sizinde başınız sağolsun Allah evinizi şenlendirsinÖncelikle basiniz sag olsun çok ûzûcû bir durum benimde kaybim var iki senedir tekrar hamile kalmak icin can atiyorum. Esim halâ acisini dindiremedi. Erkekler böyle konularda daha da hasas oluyorlar galiba. Ama insallah hamilesinizdir Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin.
Evet bir heyecanla paylastım ama keske emin olsaydım dedim sonradanHeycanınızı paylaşmışsınız ne var? O hevesleniyor sizde hevesleniyorsunuz sonuçta tutmayın hislerinizi salın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?